Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2008 23:59

Ahoj všichni prosím mužete zde zadat vaše www?

11.2.2008 09:58

zmijak80 napsal(a):

Pokud si to přejete tak klidně ale aby to zase nebylo bráno jako snaha o zviditelnění, to bych opravdu nerad.
www.zelvy.wbs.cz

11.2.2008 10:15

jetmar napsal(a):
Pokud si to přejete tak klidně ale aby to zase nebylo bráno jako snaha o zviditelnění, to bych opravdu nerad.
www.zelvy.wbs.cz

nechápu o jaké zviditelnění jde ale tuto snahu jsem nikdy neměl!!!

11.2.2008 10:59

jetmar napsal(a):
www.zelvy.wbs.cz

taky můžu přispět,ale mam tam jenom fotky.. www.mantis.estranky.cz

11.2.2008 11:02

creobroter napsal(a):
taky můžu přispět,ale mam tam jenom fotky.. www.mantis.estranky.cz

Ha, ha, ha. - pro Pepana
www.teraristika.webgadren.cz
Jeronymo - z nejakych neznamych duvodu se mi sem nejde prihlasit takze prispivam z jineho nicku takže JERONYMO

11.2.2008 11:02

iriss napsal(a):
Ha, ha, ha. - pro Pepana
www.teraristika.webgadren.cz
Jeronymo - z nejakych neznamych duvodu se mi sem nejde prihlasit takze prispivam z jineho nicku takže JERONYMO

oprava: www.teraristika.webgarden.cz

11.2.2008 11:19

zmijak80 napsal(a):

www.gekoncik-nocni.cz

11.2.2008 11:31

zmijak80 napsal(a):
nechápu o jaké zviditelnění jde ale tuto snahu jsem nikdy neměl!!!

To jsem neměl na mysli vás Josefe, ale případné poznámky od jiných čtenářů, vždyť víte že stačí dát sem pár fotek a už je podsouvána snaha o zviditelnění nebo jiný zlý úmysl. Naopak myslím, že váš nápad je OK.

11.2.2008 12:12

zmijak80 napsal(a):

... a co s tím ??

11.2.2008 13:17

rept napsal(a):
... a co s tím ??

Co s tím? Třeba to, že se ostatní chovatelé podívají jak se daří ostatním, je to zájem a nevidím na tom nic špatného podívat se na pěkné gekončíky, hady, želvy atd. a neposlední řadě zjistit názory a způsoby chovu jednotlivých chovatelů.

11.2.2008 13:46

doli napsal(a):
www.gekoncik-nocni.cz

www.goniatit.estranky.cz
mám tam prezentaci svého chovu, který nyní čítá více než 100 druhů obojživelníků a plazů, užitečné informace typu Slovník odborných výrazů v biologii, postupně doplňovanou Encyklopedii terarijních druhů a nabídku zvířat, terarijní techniky, krmiv apod. Díky předem za návštěvu.

11.2.2008 14:13

jetmar napsal(a):
Co s tím? Třeba to, že se ostatní chovatelé podívají jak se daří ostatním, je to zájem a nevidím na tom nic špatného podívat se na pěkné gekončíky, hady, želvy atd. a neposlední řadě zjistit názory a způsoby chovu jednotlivých chovatelů.

přesně tak

11.2.2008 14:34

zmijak80 napsal(a):
přesně tak

...na tom něco je , už je ty stránky budu muset konečně dodělat...
... tak tady je , jako příslib že s tím už něco udělám : www.rept.cz

11.2.2008 16:25

rept napsal(a):
...na tom něco je , už je ty stránky budu muset konečně dodělat...
... tak tady je , jako příslib že s tím už něco udělám : www.rept.cz

www.koralovky.wz.cz ------ stránky o Korálovkách,Užovkách a Australsko papuánský krajtách rodu morelia.Galerie,Videa,Rady pro začátečníky,Inzerce,Genetika,Články atd...

11.2.2008 17:09

drap napsal(a):
www.koralovky.wz.cz ------ stránky o Korálovkách,Užovkách a Australsko papuánský krajtách rodu morelia.Galerie,Videa,Rady pro začátečníky,Inzerce,Genetika,Články atd...

PRO REPT: Mno nevim, proc se ptas co s tim jako by se to nesmelo tady prezenzovat svoje stranky:) Prijde mi to ujete od cloveka co ma web skladajici se z jednoho slepeneho obrazku v malovani
www.reptilweb.xf.cz
nejak moc jsem neaktualizoval, bohuzel nebyl fotak.)v nejblizsi dobe se na to zase vrhnu:)

11.2.2008 18:12

redsnake napsal(a):
PRO REPT: Mno nevim, proc se ptas co s tim jako by se to nesmelo tady prezenzovat svoje stranky:) Prijde mi to ujete od cloveka co ma web skladajici se z jednoho slepeneho obrazku v malovani
www.reptilweb.xf.cz
nejak moc jsem neaktualizoval, bohuzel nebyl fotak.)v nejblizsi dobe se na to zase vrhnu:)

www.hogisland.wbl.sk

Neregistrovaný uživatel

11.2.2008 18:12
Neregistrovaný uživatel

redsnake napsal(a):
www.reptilweb.xf.cz

http://teraristika.chovzvirat.com/

11.2.2008 21:08

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
http://teraristika.chovzvirat.com/

www.teramelda.wbs.cz

11.2.2008 21:39

zmijak80 napsal(a):

www.chondros.websnadno.cz zatím ve výstavbě, ale pracuji na tom.

11.2.2008 21:49

redsnake napsal(a):
www.reptilweb.xf.cz

http://lizards.euweb.cz

Dobrá připomínka Rede:) jinak taktéž přidávám odkaz. Bohužel webdesign je pro mě zatím slabou stránkou a tak snad něco přinášejí obsahově.

11.2.2008 22:26

zmijak80 napsal(a):

www.utu.websnadno.cz

12.2.2008 14:51

zmijak80 napsal(a):

www.terarista.com

13.2.2008 18:48

kratas napsal(a):
www.terarista.com

děkuji každému kdo jsem napsal své stránky a určitě ne jen já ale i mnoho lidí kteří stále hledají informacedo budoucna sem jistě budou připsány i další a i kdyby mělo jít o komerční stránky tak to nevadí jelikoš se každý rád i podívá nebo něco zakoupí krom tížených informací

Přidejte reakci

Přidat smajlík