Nechci do toho nijak vrtat, protože nevím jestli už je ten zákon zamítnut nebo ne, ani jak je to s organizací, ale dnes jsem byla podepsat tuto petici - jsem z Chebu - a překvapilo mě, že mi ji v tom zverimexu přinesli až na požádání a ještě se ptali jak o ní vůbec vím... Na tom formuláři to byl první podpis... Přestože už je podle všeho podpisů dost, by podle mě měla být petice na očích i pro ty, kteří ji nehledají.
lacerta7
napsal(a):
Nechci do toho nijak vrtat, protože nevím jestli už je ten zákon zamítnut nebo ne, ani jak je to s organizací, ale dnes jsem byla podepsat tuto petici - jsem z Chebu - a překvapilo mě, že mi ji v tom zverimexu přinesli až na požádání a ještě se ptali jak o ní vůbec vím... Na tom formuláři to byl první podpis... Přestože už je podle všeho podpisů dost, by podle mě měla být petice na očích i pro ty, kteří ji nehledají.
mozna je to tim ze jsou blize u pramene kde to vlastne zacalo ber to okrajoveto vis obchodnici se bojej o vic nez mali chovatele kazdopadne jsi dobre udelala pro nasi vec dik!
lacerta7
napsal(a):
. . . a v jakým zveráku to bylo? smýmli se ptát
k abel
napsal(a):
. . . a v jakým zveráku to bylo? smýmli se ptát
Počítám naproti Bille, tam jsme ji nechávali. Můžeme být rádi, že ji tam alespoň nechali. Pravda, v šupliku na ni moc lidí neuvidí. Ostatní zveráče ji odmítali. By mě ještě zajímalo, jak to pokročilo v Sokolově na Starém náměstí. Tam nám ji dovolili připíchnout na nástěnku, tak snad si ji pár lidí přečetlo.
halapremek
napsal(a):
Počítám naproti Bille, tam jsme ji nechávali. Můžeme být rádi, že ji tam alespoň nechali. Pravda, v šupliku na ni moc lidí neuvidí. Ostatní zveráče ji odmítali. By mě ještě zajímalo, jak to pokročilo v Sokolově na Starém náměstí. Tam nám ji dovolili připíchnout na nástěnku, tak snad si ji pár lidí přečetlo.
Tak to se tam dnes zajdu podívat. To sem jim ji tam nemusela nechávat vůbec.
lacerta7
napsal(a):
no,fakt nechci prudit, jen jsem myslela, že ta petice má bejt vidět...
Tak to jsem si myslela taky, když jsem ji tam nechávala. Dnes jsem tam byla. Prodavačka ji viděla dnes poprvé v rukou kolegy a říkala, že byla položena pod pultem. Nicméně, když jsem ji chtěla vidět, musela pro ni jít někam dozadu za plentu a ani vlastně nevěděla o co jde. Majitel dnes nebyl, tak jsem se ho na to nemohla zeptat.
halapremek
napsal(a):
To nechápu proč jí odmítalivždyt to je naprostá sprostota
lacerta7
napsal(a):
... nikdo nemůže být nucen ani k sbírání ani k podepsání , je to svobodná vůle, nezapomeňte na to