Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.4.2005 22:13

piste sem co byste chteli vylepsit nebo zmenit (krome chyb) .... ...... me dost vadi automaticky posilani odpovedi na prispevky na mail, a taky by mozna bylo dobry prehodit razeni prispevku (nejnovejsi by mohli byt nahore)

10.3.2005 11:21

jayhawk napsal(a):
piste sem co byste chteli vylepsit nebo zmenit (krome chyb) .... ...... me dost vadi automaticky posilani odpovedi na prispevky na mail, a taky by mozna bylo dobry prehodit razeni prispevku (nejnovejsi by mohli byt nahore)

Tak z mé strany zatím:
- možnost vkládat linky a maily přímo do příspěvku, aby fungovaly jako hypertextový odkaz
- možnost zvolit řazení, operativně vzestupně, sestupně

Jinak jsem zatímna prosto spokojený s daným řešením.

10.3.2005 13:23

jayhawk napsal(a):

Ještě mě napadlo pár věcí.

- možnost, aby redakce založila na žádost podfóra, tedy např. Hadi, žáby, ještěři, stavba terária a podobně, aby se v podfórech daly zakládat pak témata. Zvýšilo by to přehlednost a navíc by to přineslo lepší dělení. Když budeme dlouze diskutovat v jednom tématu, tak thred bude strašně dlouhý a ztratí přehlednost. Samozřejmě by bylo možné vypsat témata bez ohledu na podfóra.

- Pak by nebylo naškodu umožnit zobrazit téma nejen po vláknech (hierarchicky, ale taky v časové posloupnosti. Někdy se stává zobrazení ve vláknech strašně nepřehledné a člověk hledá někde uprostřed nový příspěvek.

- V seznamu témat by se vedle autora mohl ukazovat také nick člověka, který vložil poslední příspěvek.

10.3.2005 19:39

kratas napsal(a):
Ještě mě napadlo pár věcí.

- možnost, aby redakce založila na žádost podfóra, tedy např. Hadi, žáby, ještěři, stavba terária a podobně, aby se v podfórech daly zakládat pak témata. Zvýšilo by to přehlednost a navíc by to přineslo lepší dělení. Když budeme dlouze diskutovat v jednom tématu, tak thred bude strašně dlouhý a ztratí přehlednost. Samozřejmě by bylo možné vypsat témata bez ohledu na podfóra.

- Pak by nebylo naškodu umožnit zobrazit téma nejen po vláknech (hierarchicky, ale taky v časové posloupnosti. Někdy se stává zobrazení ve vláknech strašně nepřehledné a člověk hledá někde uprostřed nový příspěvek.

- V seznamu témat by se vedle autora mohl ukazovat také nick člověka, který vložil poslední příspěvek.

Tak to jsi přesně popsal phpBB forum, Open Source diskuzi na výborné úrovni. To nemusí se pak nemusí nic ladit ani vymýšlet, ale využít už hotovou věc.. No tady si to ale chtějí dělat po svém a mě se to líbí. Možná bych už v téhle chvíli mazal ty první témata mimo mísu, to je můj námět

10.3.2005 19:40

david napsal(a):
Tak to jsi přesně popsal phpBB forum, Open Source diskuzi na výborné úrovni. To nemusí se pak nemusí nic ladit ani vymýšlet, ale využít už hotovou věc.. No tady si to ale chtějí dělat po svém a mě se to líbí. Možná bych už v téhle chvíli mazal ty první témata mimo mísu, to je můj námět

a možná přidal možnost editace vlastních příspěvků. Zrovna by se mi to hodilo..

11.3.2005 09:19

david napsal(a):

Je to tak, osobně jsem phpBB již několikrát nasazoval, ale místní řešení je již bezva a je jejich a to se taky počítá. phpBB má navíc ještě spoustu dalších vychytáveka ty by tady byly možná zbytečné. Třebas vložení tagu IMG ukazující někam na web, kde je obrázek by taky nebylo k zahození. Myslím, že tvůrci se opravdu moc snaží a já doufám, že jim to vydrží.

26.4.2005 22:13

jayhawk napsal(a):

Nebylo by na škodu dát do sloupce "Poslední příspěvek" nejen datum, ale i čas. Na moderované fórum chodím několikrát denně a spíš si zapamatuju v kolik vodin jsem se díval naposledy, než kolik příspěvků tam naposledy v některých příspěvcích bylo. Co vy na to?

Přidejte reakci

Přidat smajlík