lulu
napsal(a):
já bych ale chtěla koupit albino ne 100% hetero
On to Tomáš nejspíš špatně pochopil. Nejspíš se jedná o zvíře v rámci Eu nebo z USA v rámci EU nemáš žádný problém jelikoš se nejedná o Citesové zvíře. A z USA musíš mítmyslim nějaké povolení od českých úřadů, ale taky se to dá. A přijde mi to trochu zbytečný když se třeba v Hammu dají sehnat za relativně dobrou cenu a nemáš stim žádné komplikace navíc.
hadar
napsal(a):
On to Tomáš nejspíš špatně pochopil. Nejspíš se jedná o zvíře v rámci Eu nebo z USA v rámci EU nemáš žádný problém jelikoš se nejedná o Citesové zvíře. A z USA musíš mítmyslim nějaké povolení od českých úřadů, ale taky se to dá. A přijde mi to trochu zbytečný když se třeba v Hammu dají sehnat za relativně dobrou cenu a nemáš stim žádné komplikace navíc.
no a když bych si třeba regiusku přivezla z burzy v Hammu nebo od chovatele z Německa, tak ho potom musím také přihlásit? nebo mi stačí jen od prodávajícího nějaké potvrzení o koupi
lulu
napsal(a):
no a když bych si třeba regiusku přivezla z burzy v Hammu nebo od chovatele z Německa, tak ho potom musím také přihlásit? nebo mi stačí jen od prodávajícího nějaké potvrzení o koupi
U regiusky u nás nepotřebuješ nic, ale už jednou regiusky se u nás museli registrovat, takže bych maximálně udělal to potvrzení o koupi zvířete. Ale jak říkám není potřeba nic.
hadar
napsal(a):
ahojky chtěla jsem se zeptat jestli nevíte za kolik na poslední burze v hammu byli Python regius albino, Morelia spilota cheynei a Physignathus leuserii na příští bych se ráda zajela podívat a něco i koupila, snad mi to vyjde, stačí tedy když mi prodejce na burze vystaví nějaký doklad o prodeji a pak už tedy nemusím u nás dělat nic(registrace, apod.)?