podělte se o fotky a zkušenosti s touto krásnou krajtou.. jednou z nejmenších krajt
Takovouhle tkaničku jsem si přinesla
jindra
napsal(a):
podělte se o fotky a zkušenosti s touto krásnou krajtou.. jednou z nejmenších krajt
a po 5 měsícich vypadá takto..
redsnake
napsal(a):
Ahoj krasna hadice a v neposledni rade nejspise i dosti zajimavy a neprilis casty chovanec nemylim-li se.) Na kolik vyjde tkanicka?.)jen tak odhadem, prozradis?vis jestli mas kluka nebo holku?Díky red
tak chovanec to není běžný..už proto,že v přírodě se živí ještěrkami,jinými hady a mláďata se musí často rozkrmovat a těžko si na náhradní potravu zvykají..o)Tkaničku jsem koupila za 1500 kaček a byla skutečně jak tkanička..30 cm a obvod jak brčko na pití.Ale mám štěstí,že je to popelnička..a myší holátka jí byla brzo málo,tak teď jí krmím jedním potkaním holetem týdně..a už má 48 sm a obvod jako ukazovák..Je trošku kousavá..ale jinak zajímavý hadík..většinou je zahrabaná mezi kameny v substrátu..a vylízá jen v noci...a měla bych mít samičku..tak na 60%..
jindra
napsal(a):
to nikdo nechová tyto krajty???
jindra
napsal(a):
to nikdo nechová tyto krajty???
Ahoj
Ja som si práve včera doniesol dvojročného samčeka Antaresia childreni a mám z neho ohromnú radosť.
Rád by som získal aj čo i len jednu samičku k nemu, nevieš mi poradiť kde sa skúsiť po nej poobzerať? Zvykne sa aspoň v ČR ponúkať na tera burzách?
Díky za radu.
vivaristask
napsal(a):
Ahoj
Ja som si práve včera doniesol dvojročného samčeka Antaresia childreni a mám z neho ohromnú radosť.
Rád by som získal aj čo i len jednu samičku k nemu, nevieš mi poradiť kde sa skúsiť po nej poobzerať? Zvykne sa aspoň v ČR ponúkať na tera burzách?
Díky za radu.
Zkuste kontaktovat p. Mendla , na jeho webu- www.mendl.ji.cz je nabízí