Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.12.2008 15:03
pajinka

XXX.XXX.140.110

Zdravím chtěla bych se zeptat mám agamu kočičinskou už týden mi nechce žrát byla sem sní u veterináře ten jí injekčně dával antibiotika a vitamíny ale pořád se to nelepší vypada zdravě ani nehubne jen prostě nechce žrát nevěděl byste prosí někdo čím by to mohlo být .předem děkuji za odpověd

7.12.2008 20:49
chimorin

XXX.XXX.143.250

pajinka napsal(a):
Zdravím chtěla bych se zeptat mám agamu kočičinskou už týden mi nechce žrát byla sem sní u veterináře ten jí injekčně dával antibiotika a vitamíny ale pořád se to nelepší vypada zdravě ani nehubne jen prostě nechce žrát nevěděl byste prosí někdo čím by to mohlo být .předem děkuji za odpověd

Dobrý den,
Nemáte rozepsáno v jakých podmínkách agamu chováte,pak je těžké takto radit.

13.12.2008 12:45
lucca10

XXX.XXX.186.34

pajinka napsal(a):

Dobrý den, nepíšete čím krmíte, ale je možné se jí strava prostě jenom přejedla. Pokud je agama už větší zkuste jí dát holátka myší.

13.12.2008 22:37
pajinka

XXX.XXX.140.110

lucca10 napsal(a):
Dobrý den, nepíšete čím krmíte, ale je možné se jí strava prostě jenom přejedla. Pokud je agama už větší zkuste jí dát holátka myší.

agamu krmim cvrckama ,holatkama,sarancata atd .vsechno stridam ale byla sem sni u veterinare a zjistil ze ma vajicka tak nejspis kvuli tomu mi prestala zrat tak se uvidi az bude mit vajicka ale moc dekuji za odpoved

Přidejte reakci

Přidat smajlík