Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.4.2009 17:12
aarve

XXX.XXX.76.114

Ahoj, chtěla bych poprosit nějakou dobrou duši o fotku této užovky, nebo odkaz na nějakou na netu. Hledala jsem, ale nic kvalitního jsem nenašla. Budu ji kupovat jako dárek, ale aby hádě nemuselo cestovat 120km, chtěla bych to vyřešit fotkou do obálky. muj mejlík je aarve@seznam.cz. všem moc díky

1.4.2009 22:58
samy

XXX.XXX.4.108

aarve napsal(a):
Ahoj, chtěla bych poprosit nějakou dobrou duši o fotku této užovky, nebo odkaz na nějakou na netu. Hledala jsem, ale nic kvalitního jsem nenašla. Budu ji kupovat jako dárek, ale aby hádě nemuselo cestovat 120km, chtěla bych to vyřešit fotkou do obálky. muj mejlík je aarve@seznam.cz. všem moc díky

Ahoj. Zadej do vyhledávače elaphe schrenski a můžeš si vybrat. Ať má dárek úspěch...

2.4.2009 15:39
aarve

XXX.XXX.0.1

samy napsal(a):
Ahoj. Zadej do vyhledávače elaphe schrenski a můžeš si vybrat. Ať má dárek úspěch...

ahoj, zadávala jsem užovka amurská, i elephe schrenki. Prošla jsem snad všechny odkazy. Ale použitelnou fotku jsem nenašla.

2.4.2009 17:46
krokodyl

XXX.XXX.52.248

aarve napsal(a):
ahoj, zadávala jsem užovka amurská, i elephe schrenki. Prošla jsem snad všechny odkazy. Ale použitelnou fotku jsem nenašla.

Zkus Elaphe schrencki

4.4.2009 21:37
lukasvavrina

XXX.XXX.145.195

krokodyl napsal(a):
Zkus Elaphe schrencki

http://hadi-cci.blog.cz/0706/uzovka- amurska-elaphe-schrencki to je stranka o elaphe a je tam i foto. smazat mezeru za pomlčkou

Přidejte reakci

Přidat smajlík