Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.6.2005 07:28

Všichni víme, že naši miláččci musí žrát. Jenže kde na to vzít.... Levnější je si krmivo chovat sám, než nakupovat. a tady je kámen úrazu. Na burze jsem si koupila deci Zophobasů. S tím, že mi vydrží půl roku, stačí je občas zasypat strouhankou, dát jim kus jablka a pod. No jo.... do půl týdne ti nesežraní chcípli :(
Tak nevím... kde je chyba?

2.6.2005 14:20

utahraptor napsal(a):
Všichni víme, že naši miláččci musí žrát. Jenže kde na to vzít.... Levnější je si krmivo chovat sám, než nakupovat. a tady je kámen úrazu. Na burze jsem si koupila deci Zophobasů. S tím, že mi vydrží půl roku, stačí je občas zasypat strouhankou, dát jim kus jablka a pod. No jo.... do půl týdne ti nesežraní chcípli :(

Mě drží již asi dva měsíce v kýblu s ovesnýma vločkama a rohlíkama.Občas jim hodím kus salátu, jablko nebo mrkev a tloustnou. Zkus to.

2.6.2005 16:04

utahraptor napsal(a):

Já je chovám několik let v plastové nádrži,mám tam cca 10cm rašeliny s píském a mulčovací kůrou a na povrchu kusy borové kůry,občas tam hodím kus zeleniny,nebo psí granule.3x týdně orosím a jde to výborně.
Na burzách co občas prodávají to je opravdu na chcípnutí,zdraví musí byt pěkně kulatí,nesmí byt placatí.

2.6.2005 18:30

utahraptor napsal(a):

Co jsou to vubec ti Zophobasove? To jsou ti velci moucni cervi? Porad o nich nekde ctu ale nejak nevim co to je:-)!

2.6.2005 19:31

drakor napsal(a):
Co jsou to vubec ti Zophobasove? To jsou ti velci moucni cervi? Porad o nich nekde ctu ale nejak nevim co to je:-)!

ano zophobas mario je "velký moučný červ" MT

3.6.2005 07:28

drakor napsal(a):

Zophobas morio je larva Potemnika brazilskeho.

Přidejte reakci

Přidat smajlík