Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2006 16:54

Zdravím, dnes jsem došel domů a našel jsem na zemi dva inkubátory, které nějakou záhadou spadly. Byly plné vajíček od gekonů, takže se "párkrát" všechny přetočili. Mám ještě nějakou šanci, že by se z toho mohli vyklubat nějací mladí?Díky

7.5.2006 17:00

D0bros napsal(a):
Zdravím, dnes jsem došel domů a našel jsem na zemi dva inkubátory, které nějakou záhadou spadly. Byly plné vajíček od gekonů, takže se "párkrát" všechny přetočili. Mám ještě nějakou šanci, že by se z toho mohli vyklubat nějací mladí?Díky

Myslím,že se alespon něco se vylíhne.Mám celkem malý inkubátor a v sezoně mám v jedné krabičce i více snůšek od více druhů.Někdy se stane,že vylíhlé mládě nějaké vejce otočí.Zatím se mi nestalo,že by z takového vejce nic nebylo.Martin

10.5.2006 17:52

D0bros napsal(a):

embia nejsou ve vajcku uchopena blanou, takze se pri pretoceni dost pozkodi nebo se embio zabije!!! moc velkou nadeji bych si nedaval

10.5.2006 19:17

stoky napsal(a):
embia nejsou ve vajcku uchopena blanou, takze se pri pretoceni dost pozkodi nebo se embio zabije!!! moc velkou nadeji bych si nedaval

No právě, toho se bojím, hmm, z cca 40 vajec E.macularius....

10.5.2006 19:54

D0bros napsal(a):
No právě, toho se bojím, hmm, z cca 40 vajec E.macularius....

A jak vam mohl spadnout inkubator?

11.5.2006 13:26

stoky napsal(a):
A jak vam mohl spadnout inkubator?

No to sem taky nechápal, je to na hodně dlouho, ale byla to prostě haluz...

Přidejte reakci

Přidat smajlík