Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2010 15:35
jindřich

XXX.XXX.130.3

Tak jsem teď přijel z nádraží.Posílal jsem háďata na Moravu.To co jsem se dozvěděl na pokladně ,mi vzalo dech.Živé se může poslat jedině se smlouvou 20 dní předem,ta smlouva stojí 550,-kč a potom se jště platí jízdné,podle toho,kam to jde.A to se ještě musí vypisovat všechny stanice.To si snad dělají prču,to není možný.To tedy s chovem končím,rozdělím,aby se náhodou nespářili a nezrujnovali rodinu:-(.Čekám ještě přírůstek hortulanů,kterých bývá asi 14 a za každého smlouvu s ČD.Tak nevím.Napište prosím ,jak se to dá obejít,vaše zkušenosti

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.4.2010 11:29
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den,
co takhle že by si zajemci přijeli k vám.Já to dělam do dnes že někam jedu.Přitom si udělam pěknej výlet,podívam se co má dotyčný doma,pokecáme,vyberu si zvíře osobně,a ani nelitiju že dam nejakou tu stovku na benzin.

13.4.2010 15:40
mitratus

XXX.XXX.190.178

A co burzy? Pokud budete mít nějaké zájemce odjinud, dá se to vyřešit tím, že dotyčný požádá někoho známého, aby mu zvíře u Vás převzal. Burzy bývají pravidelně ve všech větších městech..
Jinak se dají zvířata posílat i busem, ale ne nic velkého. Posílala jsem takhle už 2x gekony na Slovensko. Řidiči jsem dala stovku a bez problémů mi zvířata vzal. Tady ale zase může být problém s placením..

14.4.2010 22:04
albinosnakes

XXX.XXX.94.11

dráhy prostě o zasílání zvířat nestojí. Tyhle podmínky jsou tak těžko splnitelné, že je lepší je zcela ignorovat než se jim podřizovat. Snad se konečně najde nějaká přepravní služba, která bude zvířata přepravovat. Kupodivu ve většině Evropy to jde a to mají většinou přísnější zákony než zatím u nás.Do té doby nezbývá než vyrazit osobně na návštěvu nebo na burzu. To má taky svoje do sebe.

18.4.2010 23:49
lyncha

XXX.XXX.190.141

Nedávno mi přicestovalo vlakem 6 zvířat, obešli jsme to tak, že jsme řekli, že je v tom něco jiného. Vhodné jsou tejména věci křehké, které se nemají klopit, jako porcelán a spol, fantazii se meze nekladou :-)

19.4.2010 13:12
mafuk

XXX.XXX.26.35

Mě se nejvíc osvědčily tropické květiny - křehké, neklopit a držet v teple. Hlavně to v balíku nesmí dupat a škrábat. Posílám naštěstí jen hady.

9.5.2010 11:25
zaba

XXX.XXX.161.195

A co kurýrní služba PPL nebo DHL? smajlík

11.5.2010 14:41
mafuk

XXX.XXX.26.35

A co tohle? Je to asi něco nového.
http://www.eshop-rychle.cz/tpz

Přidejte reakci

Přidat smajlík