Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2006 20:27

Taky by me zajimalo pohlavi moji vousatky..pokud to nekdo pozna,budu moc rad a predem dekuju:-)

9.8.2006 21:01

alkorn napsal(a):
Taky by me zajimalo pohlavi moji vousatky..pokud to nekdo pozna,budu moc rad a predem dekuju:-)

Ako sa jej darí?

10.8.2006 21:14

ado napsal(a):
Ako sa jej darí?

No vypada to ze se ji dari perfektne..uz beha po terarku jako silena a v pohode sama zere..docela me to potesilo. Jeste ma pootevrenou tlamicku,ale myslim, ze je to nasledek,ktery doufam casem uplne zmizi..

10.8.2006 21:15

ado napsal(a):
Ako sa jej darí?

Dokonce sem si vsiml, ze se jaksi vic vybarvila...ma ostrejsi barvy,pred tim byla ta hneda jako by vybledla..

10.8.2006 22:04

alkorn napsal(a):
Dokonce sem si vsiml, ze se jaksi vic vybarvila...ma ostrejsi barvy,pred tim byla ta hneda jako by vybledla..

To som rád, že sa to lepší. Napíš, čo si zmenil, čo zbralo a po akom čase. Veľa šťastia

11.8.2006 19:12

alkorn napsal(a):

no hlavne sem zmenil stravu...vic,respektive zacal sem davat vapnik..skorapky a sepiovku, vitaminy davam porad stejne..a jak rychle to zabralo..no zacal sem to pozorovat po dvou dnech ze je na tom lip...Jinak, potreboval bych poradit, co je to vlastne zac,jestli samicka nebo samecek,popripade jak se to pozna?

13.8.2006 00:32

alkorn napsal(a):

Ahoj,
mohl by to být mladý sameček, pokud to na ocase není jen špína a ještě k tomu špatná fotka.

13.8.2006 11:12

alkorn napsal(a):

jojo,taky si myslim...jinak je to focene mobilem,tak se omlouvam za kvalitu. Ale mam ted dalsi malinky problem...moc se ji nechce samotne jist...sice se snazi,ale kdyz ji dam treba cervi, tak i po nejakem vyjede,ale po par zkousnuti ho zase pusti a uz nechce...
Dostava jeste listky bazalky a susene jabko...to ji moc chutna

13.8.2006 11:20

alkorn napsal(a):
jojo,taky si myslim...jinak je to focene mobilem,tak se omlouvam za kvalitu. Ale mam ted dalsi malinky problem...moc se ji nechce samotne jist...sice se snazi,ale kdyz ji dam treba cervi, tak i po nejakem vyjede,ale po par zkousnuti ho zase pusti a uz nechce...
Dostava jeste listky bazalky a susene jabko...to ji moc chutna

A ako reaguje na cvrčky, sarančatá, šváby a myšie holata?

13.8.2006 13:38

ado napsal(a):
A ako reaguje na cvrčky, sarančatá, šváby a myšie holata?

No na cvrcky stejne jako na cervy..kousne a jako by chtel spolknout,ale po par kousnutich vypadne...sarančatá, šváby a myšie holata sem jeste nezkusal,protoze jsou moc velike...je mu teprve cca 6 mesicu (nevim presne)...

13.8.2006 13:41

alkorn napsal(a):

Jeho dve fotecky..

13.8.2006 13:41

alkorn napsal(a):
Jeho dve fotecky..

..

Přidejte reakci

Přidat smajlík