Taky by me zajimalo pohlavi moji vousatky..pokud to nekdo pozna,budu moc rad a predem dekuju:-)
alkorn
napsal(a):
Taky by me zajimalo pohlavi moji vousatky..pokud to nekdo pozna,budu moc rad a predem dekuju:-)
no hlavne sem zmenil stravu...vic,respektive zacal sem davat vapnik..skorapky a sepiovku, vitaminy davam porad stejne..a jak rychle to zabralo..no zacal sem to pozorovat po dvou dnech ze je na tom lip...Jinak, potreboval bych poradit, co je to vlastne zac,jestli samicka nebo samecek,popripade jak se to pozna?
alkorn
napsal(a):
jojo,taky si myslim...jinak je to focene mobilem,tak se omlouvam za kvalitu. Ale mam ted dalsi malinky problem...moc se ji nechce samotne jist...sice se snazi,ale kdyz ji dam treba cervi, tak i po nejakem vyjede,ale po par zkousnuti ho zase pusti a uz nechce...
Dostava jeste listky bazalky a susene jabko...to ji moc chutna
alkorn
napsal(a):
jojo,taky si myslim...jinak je to focene mobilem,tak se omlouvam za kvalitu. Ale mam ted dalsi malinky problem...moc se ji nechce samotne jist...sice se snazi,ale kdyz ji dam treba cervi, tak i po nejakem vyjede,ale po par zkousnuti ho zase pusti a uz nechce...
Dostava jeste listky bazalky a susene jabko...to ji moc chutna
A ako reaguje na cvrčky, sarančatá, šváby a myšie holata?
alkorn
napsal(a):
Jeho dve fotecky..