Uživatel s deaktivovaným účtem

Vážení přátelé.
Opět po čase vstupujeme do "autorské" diskuse a zveřejňujeme zde, se svolením autora, e-mail, který jsme od něj v předchozích dnech obdrželi a který nás rozhodně velmi potěšil.
Tento e-mail bude zveřejněn v následujících dnech rovněž na našem webu a to i s videem, které nám autor zaslal.
CITUJEME:
Chci Vám- http://boa-constrictor.webnode.cz/hadi-a-my/ a http://www.pythons-boas.de/main.php?sprache=english&id=3&link=Available
ještě jednou mockrát poděkovat za Váš kvalitní a profesionální přístup, dále za odbornou pomoc a vůbec ochotu s dovozem mého vybraného
jedince ze zahraničí. Perfektní byla také domluva s osobním předáním v Praze, kde došlo i k podpisu kupní smlouvy se všemi údaji od p.Maugga
Had byl a samozřejmě je v nejlepším pořádku, po předání byl v karanténě a po tu dobu jsem nenašel u hada žádný vnější problém, taktéž rozbor
trusu vyšel negativně. Zároveň chci ostatní zájemce ubezpečit, že pomoc od chovatele DM.Boa byla bez finančních nároků a zcela o jeho
vlastní vůli o ochotě s pomocí výběrem, dojednáním koupě u zahraničního chovatele a i dovozem do CZ Praha a věřte, že konkrétně se mnou to
tento chovatel neměl vůbec jednoduché, než jsem si ze široké nabídky vybral svého konečného jedince, napsali jsme si cca 50 emailů ANO
tolik, už jsem byl i rozhodnut, pak jsem zas druhý den napsal, že to bude asi jiný hroznýš, ale nakonec jsem si vybral a vybral jsem
skutečně dobře, velký podíl na tom má chovatel DM.Boa. Ono né každý chovatel by vám takto pomohl zrealizovat výběr,koupi,dovoz a předání
vybraného hada a to vše bez nulového poplatku a bez finanční odměny, o to víc si tohoto chovatele vážím.
Svědčí to i o tom, že DM.Boa je chovatel hlavně srdcem a má hady také jako svůj životní koníček, ostatně se přesvědčte sami o kvalitách jeho
nabízených hadů. Pokud má někdo zájem a ověření si toho co jsem napsal, uvádím zde můj email usti.stanley@centrum.cz jméno pouze
takto- Stanislav M.
Na závěr: pokud přemýšlíte o oslovení s pomocí výběrem či dovozem vybraného jedince, na DM.Boa se s důvěrou obraťte, je to skutečně
chovatel s velkým Ch a velkým srdcem.
Autorovi e-mailu, panu Stanislavovi M. z Ústí nad Labem mnohokrát upřímně děkujeme a doplňujeme, že jsme mu od pana Reinholda Maugga (http://www.pythons-boas.de/) dovezli tuto krásnou samičku Boa Guyana: http://boa-constrictor.webnode.cz/pomoc/ .
Naše nabídka pomoci zdarma s domluvením, převzetím a dopravou zvířátek od různých chovatelů stále trvá, viz: http://ifauna.wbs.cz/ a trvat bude samozřejmě i nadále ...
Všem, kteří naši nabídku pomoci zdarma využili, děkujeme. Vaší důvěry si vážíme!
A všem, opravdu zcela všem, přejeme mnoho štěstí a úspěchů nejen v chovu, ale i v soukromém životě!
D&M Boa - Strakonice
http://boa-constrictor.webnode.cz/

mp71
napsal(a):
Po půlroční masáži v inzerci 1 děkovný e-mail ? To teda nic moc ...
Připadá mi trochu divný i text e-mailu. Pokud budu někomu psát, nebudu o něm v textu mluvit jako o 3. osobě.
Přesně. Zveřejnění děkovného mailu není nic špatného, ale když to působí jako politická propaganda na sjezdu strany, tak to fakt reálně nepůsobí. Ta třetí osoba a doporučení ostatním, když je dopis údajně adresován chovateli je fakt přepal. Tohle má spíš opačný účinek, než to co to mělo asi vyvolat a obhájit...
No vida, stačilo cca rok spamovat inzerci, založit si dvoje webové stránky, s jedněma parazitovat na názvu ifauny a už jste našli dva trouby pro nákup předražených hadů.
Tak už jen 40- 60 let urputného spamování inzerci a možná se prodá jeden celý předražený Maugův odchov.
Jo a abych nezapomněl, já jsem dneska dostal poděkováno od důchodce, kterého jsem pustil sednout v tramvaji. A on mi poděkoval. Tak cítím potřebu vám to tu taky sdělit jak jsem úžasnej.
Jo a ještě jsem prodal tak stonásobně svých odchovů štírů než vy dohromady hadů.
To si asi dufam nieco uhol, ci uz alkoholicke, alebo praskove a tak to sem dal! Inac si to neviem vysvetlit, jedine ze tento "pan" stratil aj posledne zvysky zdraveho rozumu. Okamzite by som toto vymazal z moderovanej diskusie ! Co to ma s chovatelskou diskusiou? Uprimne fakt, ze je to zadarmo ma vzdy rozosmeje! Ked mu da Reinold, Maugg aj 50% z predajnej ceny, vzdy bude ziskovy, ked ze vacsinu zvierat ma za 2x vyssiu cenu. Napr. posledny Hamm mal Maugg 1.1 constrictorov za 850eur, o 2 rady vedla to iste 1.1, ten isty povod bol predavany za 350eur! K varanom, ..sa aj zbytocne vyjadrovat! Tak vsetkym so zdravym rozumom, je jasne, ze je to o proviznom systeme, predas, dovezies, dostanes. Preco aj nie? No tie jeho tvrdenia su uz suce na odbornu konzultaciu u.. A pisat sam sebe pochvalny mail, zverejnit ho v moderovanej diskusii je vlastne zhodenie seba sameho, no tento pan pochybujem ze ma aspon minimalnu vlastnu sebareflexiu. Zverejnenie tochto "samopochvalneho" mailu aj tak nechapem uz vobec, ved zakaznikov po tomto mu to skor odlaka.

Zajímavé, že DM.boa ke zdejším reakcím zřejmě nemá co říci... Jinak souhlasím s názory ostaních, po půl roce vystavování tun inzerátů, jeden děkovný email, a ještě je to tak průhledné, že jste si to zřejmě napsali sami. Můj názor = ubohost
Tohle je fakt úlet... Jako pardon, ale "email" je psán "chovateli" a zároveň je v něm "chovatel" označovám třetí osobou :-DDD. Mezi náma, určitě by "chovateli" psal v emailu toto:
"Na závěr: pokud přemýšlíte o oslovení s pomocí výběrem či dovozem vybraného jedince, na DM.Boa se s důvěrou obraťte, je to skutečně
chovatel s velkým Ch a velkým srdcem."
A teď zpráva uživateli DM.boa..... Chlapče, tohle jsi vážně přestřelil. Tohle není tah nejen solidního chovatele, nýbrž ani chovatele. Tohle je něco, k čemu se sníží jen zoufalý člověk. Uber svalovou hmotu a přiber mozkovou kůru. Tohle ti vzkazuju za všechny uživatele iFauny.
Michal Siegel
P.S. Vykal bych ti, ale to dělám jen u lidí, kterých si vážím.
Tak, ted uz jsem dostatecne prevedcen tim, kolik spokojenych chovatelu dle vasich tvrzeni mate! Je zde videt, kolik takovych se vas okamzite zastane, protoze jsou ze zprostredkovanych, nebo vasich zvirat totalne nadseni... Bravo!!! Ten "FAKE" s panem XY se nemimul ucinkem. To je zcela jasne...
Nevidím důvod, proč bych nemohl tímto způsobem poděkovat za zprostředkování a dovoz vybraného hada. Pokud na to mám finanční prostředky a had se mi líbí, tak je to čistě má věc a věc DM.Boa jestli mi s dovozem vyjde vstříc!!!
Vaše reakce pojmenuji úplně jednoduše- závist, absolutně nerozumím tomu, co je vám všem vůbec do toho, provinil se DM.Boa něčím vůči někomu z vás? Ne!! Tak se starejte o sebe a řešte druhé pokud se proviní něčím co je odsouzeníhodné! Ještě jednou vám všem píšu,
pokud se mi z nabízených hadů bude nějaký líbit, budu si ho chtít pořídit a budu na to mít finanční prostředky, tak je mi jedno jestli ho budu mít za 15.000(částka uvedená jako příklad) od DM.Boa nebo od Jardy Slepičky, je to jen moje věc a vám je do toho h...o!!! ANO email jsem psal já Stanislav z ÚL, Nepsal si ho sám DM.Boa, tu potřebu on nemá, takže jak tu někteří píšou, že si tu dělá kvalitní reklamu, že si to sem hezky vychvalně napsal, tak se teď musím vám všem smát, jak dokážete být závistivý a nenávistní. Jak budu mít čas, tak vám sem dám i fotku se zmiňovaným hadem, vyfoceným s Ústeckým deníkem, tak určitě se najde nějaký ...., co sem napíše, že DM.Boa nelenil a zajel si do ÚL koupit Ústecký deník nebo si ho nechal poslat kurýrem, opravdu ubožáci co zde píšou negativní komentáře. Přestřelili jste chlapci!
Stanley z ÚL
stanleyul
napsal(a):
Nevidím důvod, proč bych nemohl tímto způsobem poděkovat za zprostředkování a dovoz vybraného hada. Pokud na to mám finanční prostředky a had se mi líbí, tak je to čistě má věc a věc DM.Boa jestli mi s dovozem vyjde vstříc!!!
Vaše reakce pojmenuji úplně jednoduše- závist, absolutně nerozumím tomu, co je vám všem vůbec do toho, provinil se DM.Boa něčím vůči někomu z vás? Ne!! Tak se starejte o sebe a řešte druhé pokud se proviní něčím co je odsouzeníhodné! Ještě jednou vám všem píšu,
pokud se mi z nabízených hadů bude nějaký líbit, budu si ho chtít pořídit a budu na to mít finanční prostředky, tak je mi jedno jestli ho budu mít za 15.000(částka uvedená jako příklad) od DM.Boa nebo od Jardy Slepičky, je to jen moje věc a vám je do toho h...o!!! ANO email jsem psal já Stanislav z ÚL, Nepsal si ho sám DM.Boa, tu potřebu on nemá, takže jak tu někteří píšou, že si tu dělá kvalitní reklamu, že si to sem hezky vychvalně napsal, tak se teď musím vám všem smát, jak dokážete být závistivý a nenávistní. Jak budu mít čas, tak vám sem dám i fotku se zmiňovaným hadem, vyfoceným s Ústeckým deníkem, tak určitě se najde nějaký ...., co sem napíše, že DM.Boa nelenil a zajel si do ÚL koupit Ústecký deník nebo si ho nechal poslat kurýrem, opravdu ubožáci co zde píšou negativní komentáře. Přestřelili jste chlapci!
Stanley z ÚL
Přestaňte si tu vymýšlet osobo. Opravdu - pokud budu psát někomu email, budu o něm mluvit ve 3. osobě? Třeba takto?
"Zároveň chci ostatní zájemce ubezpečit, že pomoc od chovatele DM.Boa byla bez finančních nároků a zcela o jeho
vlastní vůli o ochotě s pomocí výběrem, dojednáním koupě u zahraničního chovatele a i dovozem do CZ Praha a věřte, že konkrétně se mnou to
tento chovatel neměl vůbec jednoduché, než jsem si ze široké nabídky vybral svého konečného jedince, napsali jsme si cca 50 emailů ANO
tolik, už jsem byl i rozhodnut, pak jsem zas druhý den napsal, že to bude asi jiný hroznýš, ale nakonec jsem si vybral a vybral jsem
skutečně dobře, velký podíl na tom má chovatel DM.Boa. Ono né každý chovatel by vám takto pomohl zrealizovat výběr,koupi,dovoz a předání"
Jistě, já také běžně píši emaily typu "... Děkuji vám pane XY, vše dorazilo v pořádku. Zároveň bych chtěl podotknout, že pokud by si někdo od pana XY chtěl něco koupit bla bla BLA..."
Buď to nemáte v hlavě v pořádku vy, nebo DM.boa... A nebo asi ani jeden z vás... Bože, že já tu ztrácím čas s takovým ...... .
michal.siegel
napsal(a):
Přestaňte si tu vymýšlet osobo. Opravdu - pokud budu psát někomu email, budu o něm mluvit ve 3. osobě? Třeba takto?
"Zároveň chci ostatní zájemce ubezpečit, že pomoc od chovatele DM.Boa byla bez finančních nároků a zcela o jeho
skutečně dobře, velký podíl na tom má chovatel DM.Boa. Ono né každý chovatel by vám takto pomohl zrealizovat výběr,koupi,dovoz a předání"
Jistě, já také běžně píši emaily typu "... Děkuji vám pane XY, vše dorazilo v pořádku. Zároveň bych chtěl podotknout, že pokud by si někdo od pana XY chtěl něco koupit bla bla BLA..."
Buď to nemáte v hlavě v pořádku vy, nebo DM.boa... A nebo asi ani jeden z vás... Bože, že já tu ztrácím čas s takovým ...... .
tak bude lepší, když napíšu, že to v hlavě nemám v pořádku JÁ, DM.Boa je na tom lépe, má více znalostí než já, stále se totiž považuji za začátečníka-uspokojil jsem Vás aspoň takto?
Najděte si něco jiného, než že je email psán ve 3.osobě, napsal jsem to sám za sebe a nebudu tu s vámi řešit, že je to psané v té nebo oné osobě. Stále se jen musím smát, jak tu píšete ať si tu už přestane psát sám sobě ............................
stanleyul
napsal(a):
tak bude lepší, když napíšu, že to v hlavě nemám v pořádku JÁ, DM.Boa je na tom lépe, má více znalostí než já, stále se totiž považuji za začátečníka-uspokojil jsem Vás aspoň takto?
Najděte si něco jiného, než že je email psán ve 3.osobě, napsal jsem to sám za sebe a nebudu tu s vámi řešit, že je to psané v té nebo oné osobě. Stále se jen musím smát, jak tu píšete ať si tu už přestane psát sám sobě ............................
Ne....
Lidem je do toho, co je mezi tebou a DM. boa úplný ...... Je jim fuk, jestli od něj kupuješ hada nebo..... Je jim to fuk přesně do té doby, dokud ty vaše .....nezačnete cpát na veřejné fórum určené pro chovatele mající nějak hodnotně přispět.
Není to závist. Nikdo vám to nezávidí. Je to čistě odpor vůči pitomci, který cpe na veřejné fórum věci, co tam nepatří.
Jednou z nich je to, když si prodejce sám založí na diskusi reklamní vlákno. Chápu, že pro některé lidi je myšlení složité a bolí, ale ... prostě věřte tomu, že je to tak.
araneus84
napsal(a):
Lidem je do toho, co je mezi tebou a DM. boa úplný ...... Je jim fuk, jestli od něj kupuješ hada nebo..... Je jim to fuk přesně do té doby, dokud ty vaše .....nezačnete cpát na veřejné fórum určené pro chovatele mající nějak hodnotně přispět.
Není to závist. Nikdo vám to nezávidí. Je to čistě odpor vůči pitomci, který cpe na veřejné fórum věci, co tam nepatří.
Jednou z nich je to, když si prodejce sám založí na diskusi reklamní vlákno. Chápu, že pro některé lidi je myšlení složité a bolí, ale ... prostě věřte tomu, že je to tak.
chlapče chlapče, tys mě teď dokonale pobavil
Jen stále nechápu a nevím, jak nazvat tvou averzi k dané diskuzi, protože mi pořád jako výsledek toho vychází k tvé jednoduché osobě ta ZÁVIST jj něco na tom bude, viď
čekám od tebe smysluplnou a opět závistivou odpověď, já čekám, stále čekám
člověk se umí snížit k ještě horší, vulgárnější a ubožejší odpovědi, ale to je zcela určitě tvůj šálek kávy, tak neotálej a pusť se do toho
už píšeš? chlapče pospěš, aha přemohla tě nepopsatelná bolest z tvého složitého myšlení, jj už tomu také věřím
Vaše reakce pojmenuji úplně jednoduše- ZÁVIST ZÁVIST ZÁVIST, absolutně nerozumím tomu, co je vám všem vůbec do toho, provinil se DM.Boa něčím vůči někomu z vás???!!! NE!!! Tak se starejte o sebe a řešte druhé pokud se proviní něčím co je odsouzeníhodné!!!!!! Ještě jednou vám všem píšu,
pokud se mi z nabízených hadů bude nějaký líbit, budu si ho chtít pořídit a budu na to mít finanční prostředky, tak je mi jedno jestli ho budu mít za 15.000(částka uvedená jako příklad) od DM.Boa nebo od Jardy Slepičky, je to jen moje věc a vám je do toho h...o!!! ANO email jsem psal já Stanislav z ÚL, NEPSAL si ho sám DM.Boa, tu potřebu on nemá, takže jak tu někteří píšou, že si tu dělá kvalitní reklamu, že si to sem hezky vychvalně napsal, tak se teď musím vám všem smát, jak dokážete být závistivý a nenávistní UBOŽÁCI!!!!! Jak budu mít čas, tak vám sem dám i fotku se zmiňovaným hadem, vyfoceným s Ústeckým deníkem, tak určitě se najde nějaký kretén, co sem napíše, že DM.Boa nelenil a zajel si do ÚL koupit Ústecký deník nebo si ho nechal poslat kurýrem, opravdu ubožáci co zde píšou negativní komentáře. PŘESTŘELILI JSTE CHLAPCI!!!!!
Tak já chápu, že když někdo po x letech, co inzeruje zprostředkování koupě hada dostane konečně jeden pochvalný email, učůrává blahem, všem v hospodě koupí rundu, obvolá všechny známé a sdělí jim tu jedinečnou událost a na veřejném fóru tento jeden email vystaví v domnění, že si z toho všichni sednou na p*del tak jako on....
Váš příměr ohledně toho, že do toho nikomu nic není je k smíchu.
Je to stejné jako se někomu vy*rat na práh před dveře a říkat, že vaše ho*na jsou jen vaše věc a dotyčnému, na jehož prahu jste se vy*ral do toho nic není a že vám jen závidí konzistenci vašeho ho*na jak ho máte hezky hnědé a mazlavé... závist, závist, závist.
araneus84
napsal(a):
Tak já chápu, že když někdo po x letech, co inzeruje zprostředkování koupě hada dostane konečně jeden pochvalný email, učůrává blahem, všem v hospodě koupí rundu, obvolá všechny známé a sdělí jim tu jedinečnou událost a na veřejném fóru tento jeden email vystaví v domnění, že si z toho všichni sednou na p*del tak jako on....
Váš příměr ohledně toho, že do toho nikomu nic není je k smíchu.
Je to stejné jako se někomu vy*rat na práh před dveře a říkat, že vaše ho*na jsou jen vaše věc a dotyčnému, na jehož prahu jste se vy*ral do toho nic není a že vám jen závidí konzistenci vašeho ho*na jak ho máte hezky hnědé a mazlavé... závist, závist, závist.
tak toto je už úplně mimo mísu, No comment!

stanleyul
napsal(a):
tak toto je už úplně mimo mísu, No comment!
Abych to celé shrnul: Lidem, kteří se zde vyjádřili, včetně mé maličkosti, se prostě zdá poněkud podivné, že za min. 1 rok inzerování tady na iFauně a určitě i jinde, má DM.Boa celého jednoho zákazníka, se kterým se okamžitě musí pochlubit. Lidem je ukradené, co má dotyčný rádoby konkurent za výhody, akce, slevy a já nevím co jiného. Vytkli zde naprosto jasnou věc, a to přesně Vy nejste schopen pochopit. Já to tedy pochopil okamžitě po přečtení několika prvních příspěvků. Dál už se to jenom potvrzovalo.
Další věc je forma e-mailové zprávy. Že DM.Boa dotyčný (pokud vůbec existuje) vychvaluje do nebe, to je jedna věc, to se TEORETICKY dá pochopit. Mnohem podivnější je ale způsob vyjádření, tj. jakési doporučení DM.Boa každému ke konci zprávy. Dotyčný přece nemohl vědět při psaní mailu (pokud nebyl předem DM.Boa upozorněn, což by se samo o sobě dalo považovat za požádání o vytvoření skryté reklamy), že e-mail bude později zveřejněn!!!!!!! To je to hlavní.
Že má DM.Boa ceny zvířat 3x až 6x dražší než normálně, je vedlejší, ikdyž by se tím dala vysvětlit ta doprava zdarma, tzn. že bychom ji platili, ale jako součást ceny zvířete.
Zajímavé je taky, že DM.Boa očividně nemá slov k této diskuzi, neboť se ještě nevyjádřil. Taky je faktem, že jste očividně na iFauně nový podle velice nízkého počtu příspěvků, z nichž dtrivou většinu jsi napsal na tuto diskuzi. Nejsi sám DM.Boa pod pseudonymem stanleyul??? Upozorňuji, že je to pouze moje domněnka.
Pokud jsem něco vynechal, prosím opravte mě.
PS.: Neříkal bych tady jen tak někomu chlapče. Co Vy víte, kolik je dotyčnému, na kterého reagujete, let? Může být třeba mnohem starší než Vy.
Chovu zdar
Oto Petřík
napsal(a):
Abych to celé shrnul: Lidem, kteří se zde vyjádřili, včetně mé maličkosti, se prostě zdá poněkud podivné, že za min. 1 rok inzerování tady na iFauně a určitě i jinde, má DM.Boa celého jednoho zákazníka, se kterým se okamžitě musí pochlubit. Lidem je ukradené, co má dotyčný rádoby konkurent za výhody, akce, slevy a já nevím co jiného. Vytkli zde naprosto jasnou věc, a to přesně Vy nejste schopen pochopit. Já to tedy pochopil okamžitě po přečtení několika prvních příspěvků. Dál už se to jenom potvrzovalo.
Další věc je forma e-mailové zprávy. Že DM.Boa dotyčný (pokud vůbec existuje) vychvaluje do nebe, to je jedna věc, to se TEORETICKY dá pochopit. Mnohem podivnější je ale způsob vyjádření, tj. jakési doporučení DM.Boa každému ke konci zprávy. Dotyčný přece nemohl vědět při psaní mailu (pokud nebyl předem DM.Boa upozorněn, což by se samo o sobě dalo považovat za požádání o vytvoření skryté reklamy), že e-mail bude později zveřejněn!!!!!!! To je to hlavní.
Že má DM.Boa ceny zvířat 3x až 6x dražší než normálně, je vedlejší, ikdyž by se tím dala vysvětlit ta doprava zdarma, tzn. že bychom ji platili, ale jako součást ceny zvířete.
Zajímavé je taky, že DM.Boa očividně nemá slov k této diskuzi, neboť se ještě nevyjádřil. Taky je faktem, že jste očividně na iFauně nový podle velice nízkého počtu příspěvků, z nichž dtrivou většinu jsi napsal na tuto diskuzi. Nejsi sám DM.Boa pod pseudonymem stanleyul??? Upozorňuji, že je to pouze moje domněnka.
Pokud jsem něco vynechal, prosím opravte mě.
PS.: Neříkal bych tady jen tak někomu chlapče. Co Vy víte, kolik je dotyčnému, na kterého reagujete, let? Může být třeba mnohem starší než Vy.
Chovu zdar
Oto Petřík
pokusím se na toto nějak reagovat, pokud jste delší dobu nějakým způsobem negativně naladěny na osobu DM.Boa to je jiná a vaše věc, já se jen hlásím jako autor onoho emailu, za kterým si stojím a jsem jeho AUTOREM. Vy ostatní přijměte prostě fakt, že si email nepsal sám DM.Boa, ale psal ho člověk, kterému on pomohl s dovozem hada-čili já.
On se nemusí okamžitě pochlubit a víte proč? protože hada jsem získal a dovezl si domu 14.4.2013 a děkovný email se zhodnocením prodeje jsem mu poslal až 28.1.2014!!!
součástí emailu bylo i toto, cituji:
Napsal jsem Vám konečně slibované "ohodnocení" že až teď, to se omlouvám, hodnocení použijte pro své potřeby, pro vlastní prezentaci-je to zasloužené. Pokud je tam napsané něco co se nehodí zveřejňovat, napište mi to, či to přepište, nebo použijte *****************, ale s tím přepsáním opatrně, už by to nebyla má originální slova, díky za pochopení.
děkuju Vám a přeji mnoho chovatelských úspěchů Stanislav M. Ústí nad Labem
Toho 14.4.2013 jsem DM.Boa napsal po příjezdu domů také toto:
Ještě jednou Vám, ale také p.Mauggovi mockrát děkuji(předejte prosím poděkování) a pokud máte nějaké web.stránky, kam napsat nějaký dík- ve smyslu veliké ochoty, rady, trpělivosti a komplexní pomoci, tak mi napište stránku. Já tam pro ostatní napíšu doporučení na Vaší osobu, samozřejmě pokud o to máte zájem.
Takže DM.Boa si po celou dobu naší konverzace ani po předání hada ani slovíčkem nepožádal, nepoprosil, nevynutil apod. o napsání nějakého emailu kde ho do nebes vychvaluji!
Myslím, že k onému děkovnému emailu bylo tímto napsáno vše, podle mě dostatečně, takže snad už konečně přestanete psát komenty ve smyslu, že si ho napsal sám. Takže email jsem psal já takovým způsobem, abych mu poděkoval, ale také zároveň doporučil ostatním zájemcům, díky.
Že má ceny takové a makové, to samozřejmě řešit můžete, to je vaše věc, že si dává reklamu na zprostředkování koupě a dovozu vybraného zvířete, je asi také v pořádku, pokud by ne, asi by mu to na iFAUNA dlouho nevydrželo a bylo by mazáno-nemyslíte??
Že nemám velký počet příspěvků, to je nějaký velký a zásadní problém? To musím mít stovky příspěvků, to je nutnost či povinnost?
Na diskuze sem nechodím, jen si prohlížím a čtu roky-nevím už kolik, inzerci-do diskuzí nemám potřebu se vyjadřovat, tedy krom této.
Že DM.Boa se doposud k této diskuzi nevyjádřil, se divíte? Když na něj kydáte špínu aniž byste znali fakta o zmiňovaném emailu?! Vždyť celá tato diskuze je jen a pouze o tom, že tu zveřejnil děkovný email, což jsem mu vlastně vnuknul já a všichni zde hned psali, že si ho napsal sám, aby se zviditelnil a dále jen samé urážky a kritizování.
Takže toto se vám nějak nepovedlo, tímto bych tuto diskuzi uzavřel.
otoslav:
Zajímavé, že DM.boa ke zdejším reakcím zřejmě nemá co říci... Jinak souhlasím s názory ostaních, po půl roce vystavování tun inzerátů, jeden děkovný email, a ještě je to tak průhledné, že jste si to zřejmě napsali sami. Můj názor = ubohost
otoslav- Špatný názor
napsal jsem vše co jsem chtěl, škoda že je z této diskuze cítit tolik nenávisti
vranaa
napsal(a):
Zdravím vás všechny!
Kvůli zdejší diskusi jsem se rozhodl založit účet na těchto stránkách. Jsem to já, komu byl had prodán, ne nějaký ..... nade mnou. První část emailu jsem napsal já, o tom "hodnocení" však nic nevím a opravdu tímto u mě DM.boa skončil!
No vida. Mně hned přišlo podezřelé, že by na sebe narazili dva ***** (rovnou hvězdičkuji, aby mě admin neprudil :P) takového ražení jako D.Boa a Staynleyul. Asi všem už tedy došlo, jaký je vztah mezi nimi - takový velmi blízký. Skoro jako by to byl jeden a ten samý.
Taky mi přišlo podezřelé, kde by člověk vyjadřující se způsobem uvedeným výše, který nechápe elementární základy logiky a nerozumí zřejmě ani dost dobře psanému textu, protože neustále píše odpovědi na něco jiného než o čem je toto téma, vzal peníze na dovoz hada od Stockla ....
No a na závěr bych dotyčné individum Staynleyho poprosil, zda by se zkusil zamyslet a představit si situaci, kdy by každý chovatel, který něco koupil nebo prodal založil pokaždé v autorské diskusi téma a tam fláknul děkovný email. A následně by ostatní, kteří by se ozvali, že jim to vadí, obvinil ze závisti a z toho, jak je to jen jeho věc na veřejném fóru založit retardované téma, které tam nemá co dělat....
vranaa
napsal(a):
Zdravím vás všechny!
Kvůli zdejší diskusi jsem se rozhodl založit účet na těchto stránkách. Jsem to já, komu byl had prodán, ne nějaký ..... nade mnou. První část emailu jsem napsal já, o tom "hodnocení" však nic nevím a opravdu tímto u mě DM.boa skončil!
Chceš tvrdit, že had na fotce byl prodán tobě a máš ho nyní u sebe doma? To máš opravdu takovou drzost toto tvrdit nebo za tím je účelové pošpinění DM.Boa?! můžeš sem dát aktuální fotku toho hroznýše? ne nemůžeš protože ho nemáš!!! ty jsi ..... panebože!
A jakou část emailu jsi psal?! takovýho ...... jsem doposud nepoznal! Žádnou část emailu jsi nepsal a víš to moc dobře.
Jó ledaže by si ho DM.Boa naklonoval a jednoho prodal tobě a druhého pak mě, takto jsi to myslel?
stanleyul
napsal(a):
tuto fotku jsem si právě teď stáhl z tvého PC sorry
stáhl jsem si další, co na to říkáš?
všimněte si té podoby u fotky v pol.bedně od DM.Boa a mojí fotky, ještě tvrdíš, že byl prodán tobě!
Páni, tak na takového debila jako je Stanleyul bych nereagoval ani kdybych měl hada doma já sám :D. Očividně druhý účet samotného DM.boa, který si tady teď vylívá zlost, že mu to neprošlo. Nebo jeho komplic, to už je jedno
další chytrák
michal.siegel
napsal(a):
Už to vidím....
Stanleyul: Hele, kámo, máme průser, potřebuju nějaký fotky toho hada jako podklad pro argument, že je můj.
DM.boa: Jojo, už jsem ti je poslal na mail.
jj teď jsi to trefil
a na toto napíšeš jakou odpověď? viz autor vranaa, když hada jsem vlastně vůbec nekoupil já, takže já nemám důvod někoho žádat, aby mi poslal rychle fotku, abych mohl argumentovat, že je můj
nějak se nám to tu zamotává, nemyslíš?
vranaa napsal toto:
Autor
Zdravím vás všechny!
Kvůli zdejší diskusi jsem se rozhodl založit účet na těchto stránkách. Jsem to já, komu byl had prodán, ne nějaký idiot nade mnou. První část emailu jsem napsal já, o tom "hodnocení" však nic nevím a opravdu tímto u mě DM.boa skončil!
hups, asi tu máme nějakou záhadu o třech majitelích tak vzácného hroznýše, že se podle tebe o něj přou tři lidé, DM.Boa, já a také nějaký pomatenec vranaa. vranaa jsi tu, nebo lítáš někde v prd..i vyjádři se
stanleyul
napsal(a):
jj teď jsi to trefil
a na toto napíšeš jakou odpověď? viz autor vranaa, když hada jsem vlastně vůbec nekoupil já, takže já nemám důvod někoho žádat, aby mi poslal rychle fotku, abych mohl argumentovat, že je můj
nějak se nám to tu zamotává, nemyslíš?
vranaa napsal toto:
Autor
Zdravím vás všechny!
Kvůli zdejší diskusi jsem se rozhodl založit účet na těchto stránkách. Jsem to já, komu byl had prodán, ne nějaký idiot nade mnou. První část emailu jsem napsal já, o tom "hodnocení" však nic nevím a opravdu tímto u mě DM.boa skončil!
hups, asi tu máme nějakou záhadu o třech majitelích tak vzácného hroznýše, že se podle tebe o něj přou tři lidé, DM.Boa, já a také nějaký pomatenec vranaa. vranaa jsi tu, nebo lítáš někde v prd..i vyjádři se
Já už tady z vás smíchy nemohu . A víte co? Já už tady ani nebudu na nic reagovat, protože nepíšete reakce hodné komentáře (ano, teď výjimečně naposledy reaguji).Už se budu jen hezky dívat, jak zde ze sebe děláte idiota. Očividně s bavíte, já se ale bavím víc
P.S. Nepamatuji se, že bych si tady s někým tykal a už vůbec ne s někým, jako jste vy. Pokud mi takový jako vy bude přesto stále tykat, zříkám se stejně jako pan nademnou jakýchkoliv dalších reakcí na toto vlákno. Vyprošuji si takovýto přístup od vás stejně tak jako vaše neotřelé a vulgární výrazy na mou osobu. Buďto se uklidněte, dejte si třeba nějaké prášky, které jste si očividně zapomněl delší dobu vzít a vzpamatujte se, nebo neočekávejte další reakce. Toť vše, dejte vědět, až vám prášky zaberou.
vranaa
napsal(a):
P.S. Nepamatuji se, že bych si tady s někým tykal a už vůbec ne s někým, jako jste vy. Pokud mi takový jako vy bude přesto stále tykat, zříkám se stejně jako pan nademnou jakýchkoliv dalších reakcí na toto vlákno. Vyprošuji si takovýto přístup od vás stejně tak jako vaše neotřelé a vulgární výrazy na mou osobu. Buďto se uklidněte, dejte si třeba nějaké prášky, které jste si očividně zapomněl delší dobu vzít a vzpamatujte se, nebo neočekávejte další reakce. Toť vše, dejte vědět, až vám prášky zaberou.
ale chápeš, že já na tvé komentáře nejsem vůbec zvědav! Uděláš jedině dobře, že zde už nebudeš krákat. Já se nemám co uklidňovat, pokud vranaa jako ty zde veřejně napíše, že zmiňovaného hroznýše jsi koupil od DM.Boa ty, tak jsi a budeš u mě ......!
cituji tě: Jsem to já, komu byl had prodán, ne nějaký .... nade mnou. První část emailu jsem napsal já, o tom "hodnocení" však nic nevím a opravdu tímto u mě DM.boa skončil!
stále si stojíš zatím, že tohoto hroznýše jsi koupil ty???! Nepleteš se tak trochu?
Já na rozdíl od tebe, vím co říkám a zítra sem dám fotku hroznýše s Ústeckým deníkem, jsem pak zvědav, jakou pohádku si pro změnu vymyslíš! Zajímal by mě ale důvod, proč tvrdíš, žes ho koupil ty? Můžu tě poprosit abys zde zveřejnil fotku hroznýše ty? tvá odpověď-nemůžu, protože toho hroznýše já nemám. viď!
Dobrý den, nerad přilévám olej do ohně. Sám si názor na DM boa teprve formuji, ale myslím si, že mnohé by mohlo osvětlit video, které sám pan DM boa zmínil v úplně prvním příspěvku. Pokud by tedy bylo možné uvést odkaz na toto video popřípadě předem říci co v tomto videu je k vidění a po té ho zde zveřejnit, asi by tak problém s více majiteli jednoho hada rázem zmizel. Pochybuji, že falešný majitel má video také k dispozici.
Zájem jsem o to projevil především kvůli tomu, že zcela jistě jeden z dvojice domnělých majitelů záměrně lže. V prvním případě by šlo o hloupé samovychvalování, v druhém případě by to byl neméně závažný počin, který by naznačoval záměrné poškození chovatele. Zvrhlo se to zde natolik, že by mě osobně zajímalo kde je pravda. Proto bych pokud mohu požádal oba přispěvatele, kteří tvrdí, že jsou majiteli, aby zbytečně neplítvali urážkami a pokusili se podat jednoznačný a nezvratitelný důkaz, že had patří právě jim. Čímž by definitivně rozptýlili veškeré pochybnosti o vlastnitví hada a původu onoho děkovného dopisu, který rozpoutal tolik vášní.
obrobrobr
napsal(a):
Dobrý den, nerad přilévám olej do ohně. Sám si názor na DM boa teprve formuji, ale myslím si, že mnohé by mohlo osvětlit video, které sám pan DM boa zmínil v úplně prvním příspěvku. Pokud by tedy bylo možné uvést odkaz na toto video popřípadě předem říci co v tomto videu je k vidění a po té ho zde zveřejnit, asi by tak problém s více majiteli jednoho hada rázem zmizel. Pochybuji, že falešný majitel má video také k dispozici.
Zájem jsem o to projevil především kvůli tomu, že zcela jistě jeden z dvojice domnělých majitelů záměrně lže. V prvním případě by šlo o hloupé samovychvalování, v druhém případě by to byl neméně závažný počin, který by naznačoval záměrné poškození chovatele. Zvrhlo se to zde natolik, že by mě osobně zajímalo kde je pravda. Proto bych pokud mohu požádal oba přispěvatele, kteří tvrdí, že jsou majiteli, aby zbytečně neplítvali urážkami a pokusili se podat jednoznačný a nezvratitelný důkaz, že had patří právě jim. Čímž by definitivně rozptýlili veškeré pochybnosti o vlastnitví hada a původu onoho děkovného dopisu, který rozpoutal tolik vášní.
chcete video? máte ho mít, mám ho já Stanleyul z Ústí nad Labem a DM.Boa který ho má ode mě, jemuž jsem ho poslal, aby viděl s jakým klidem hroznýš loví
video zveřejním kdekoliv, jsem jeho autor, tudíž s tímto problém nemám, ale kam ho upnout? když zde zveřejním odkaz, tak si ho dotyčný lhář stáhne a bude prohlašovat že to točil on, že?
Dám sem také fotku hada s Ústeckým deníkem a mohu i aktuální video s hroznýšem, které natočím zítra. Opravdu mě už nebaví, dokazovat některým ulhaným lidem něco co ani dokazovat nemusím, co si vranaa vůbec myslí, tvrdit, že toho hroznýše koupil on! Já se jen přihlásil jako autor emailu a on z toho nakonec udělá to, že já jsem lhář a že onoho hroznýše koupil od DM.Boa koupil on!
obrobrobr
napsal(a):
Co bych si já dovolil tvrdit, tak to, že prodej hada je podvod stejně jako jeho majitel. Napřiklad uživatel vranaa napsal toto:
"Kvůli zdejší diskusi jsem se rozhodl založit účet na těchto stránkách."
To by prakticky mohl napsat každý, kdo by chtěl diskusi opepřit. Naopak Stanleyul pořád opakuje:
"Jak budu mít čas, tak vám sem dám i fotku se zmiňovaným hadem, vyfoceným s Ústeckým deníkem."
Kdybychom například chtěli fotku ihned, pak bychom neobstáli, protože dotyčný by momentálně "neměl čas" . Mě osobně to je jedno, DM.boa měl, má a bude mít negativní hodnocení nejen u mne a toto mu na oblíbenosti nepřidá i kdyby se dokázalo, že email skutečně nepsal on.
Co mě vede k tomu, že hada nemá ani jeden? Zkrátka jsem přesvědčen, že DM.boa si napsal tento email sám či to udělal jeho komplic. A pokud se přeci jen nějakou náhodou na 100% prokáže, že to, co Stanleyul celou dobu tvrdí je pravda, pak ať neočekává prach žádnou omluvu. Ne kvůli tomu, že bych nebyl ochoten uznat porážku a že mé přesvědčení bylo špatné, ale kvůli tomu, že každé druhé slovo v jeho komentáři je nadávka na hlavu všech diskutujících zde. To je ostatně také důvod, proč si myslím, že on není "kupec". Který kupec, kdo by obhajoval prodejce by tady spílal všem do kterénů, debilů, idiotů, ubožáků atd. atd. namísto aby zveřejnil fotky hada nebo "Print-screeny" emailů?
No vidíte! Dejte sem "Print-screen" emailu, kde bude slovo od slova to, co DM.boa napsal výše. A tak, aby bylo vidět datum, kdy byl email odeslán. Pokud ten email existuje a byl již jednou zveřejněn, pak druhé zveřejnění v důvěryhodné podobě nikoho nezabije. Toto pro mne bude jediný důkaz, že DM.boa tvrdí pravdu. Jedině "Print-screenovaný" email s jasně viditelným datem (přepsané datum dokáže identifikovat jakýkoliv obrázkový filtr stejně tak jako všechny změny na daném obrázku), žádné fotky hada, které se již hodiny mohly domlouvat.
Tak co, chovatelé, také chcete "Print-screen"? .
obrobrobr
napsal(a):
klidně Vám do soukromé zprávy popíšu oné video, ono je totiž jednou věcí hodně specifické a vyjímečné a to vím jen já a DM.Boa! třetí osoba znát nemůže a neví o co se ve videu tou vyjímečností jedná. Budu rád, když se nějakým nepopiratelným způsobem ukáže, že hroznýše mám já u sebe v Ústí nad Labem a to již téměř rok!
stanleyul
napsal(a):
chcete video? máte ho mít, mám ho já Stanleyul z Ústí nad Labem a DM.Boa který ho má ode mě, jemuž jsem ho poslal, aby viděl s jakým klidem hroznýš loví
video zveřejním kdekoliv, jsem jeho autor, tudíž s tímto problém nemám, ale kam ho upnout? když zde zveřejním odkaz, tak si ho dotyčný lhář stáhne a bude prohlašovat že to točil on, že?
Dám sem také fotku hada s Ústeckým deníkem a mohu i aktuální video s hroznýšem, které natočím zítra. Opravdu mě už nebaví, dokazovat některým ulhaným lidem něco co ani dokazovat nemusím, co si vranaa vůbec myslí, tvrdit, že toho hroznýše koupil on! Já se jen přihlásil jako autor emailu a on z toho nakonec udělá to, že já jsem lhář a že onoho hroznýše koupil od DM.Boa koupil on!
My nechceme video, které může natočit dnes či zítra kdokoliv. My chceme to video, které bylo zmíněné v "emailu".
michal.siegel
napsal(a):
My nechceme video, které může natočit dnes či zítra kdokoliv. My chceme to video, které bylo zmíněné v "emailu".
OK hoši, dal jsem si tu práci, rozsvítil u hroznýše a tady máte fotky! našel jsem jen můj Podací lístek z 18.2.2014 a hodil ho do terárka.
už mě přestaňte osočovat! Print-screen? na to bych potřeboval souhlas DM.Boa, protože se jedná o soukromou korespondenci! Tak video samozřejmě mám u sebe v PC-to zmiňované v emailu.
četls to důkladně?! píšu, že
"mám ho já Stanleyul z Ústí nad Labem a DM.Boa který ho má ode mě, jemuž jsem ho poslal"
chcete video? máte ho mít, mám ho já Stanleyul z Ústí nad Labem a DM.Boa který ho má ode mě, jemuž jsem ho poslal, aby viděl s jakým klidem hroznýš loví smajlík
zde si ověřte pravost podacího lístku-
http://www.postaonline.cz/trackandtrace?p_p_id=tnt_WAR_cporttnt&p_p_lifecycle=0&_tnt_WAR_cporttnt_page=details&_tnt_WAR_cporttnt_implicitModel=true#RR463676990CZ-detail
tady jsou fotky:
michal.siegel napsal:
Kdybychom například chtěli fotku ihned, pak bychom neobstáli, protože dotyčný by momentálně "neměl čas" smajlík. Mě osobně to je jedno, DM.boa měl, má a bude mít negativní hodnocení nejen u mne a toto mu na oblíbenosti nepřidá i kdyby se dokázalo, že email skutečně nepsal on.
Co mě vede k tomu, že hada nemá ani jeden? Zkrátka jsem přesvědčen, že DM.boa si napsal tento email sám či to udělal jeho komplic. A pokud se přeci jen nějakou náhodou na 100% prokáže, že to, co Stanleyul celou dobu tvrdí je pravda, pak ať neočekává prach žádnou omluvu. Ne kvůli tomu, že bych nebyl ochoten uznat porážku a že mé přesvědčení bylo špatné, ale kvůli tomu, že každé druhé slovo v jeho komentáři je nadávka na hlavu všech diskutujících zde. To je ostatně také důvod, proč si myslím, že on není "kupec". Který kupec, kdo by obhajoval prodejce by tady spílal všem do kterénů, debilů, idiotů, ubožáků atd. atd. namísto aby zveřejnil fotky hada nebo "Print-screeny" emailů?
Ten čas jsem si udělal a fotku zde máš! Omluvu já ale neočekávám a po nikom ji nechci, já celou dobu píšu pravdu a to je pro mě víc než omluva od vás ostatních. Urážka patřila jen těm a reakcí byla jen na ty, co první začli osočovat a obviňovat DM.Boa aniž by znali všechny okolnosti a fakta.
A jinak první kdo napsal urážku nebo aspoň byl mezi prvními a dříve než já, jsi byl ty! Zkus to popřít, stačí se podívat na 06.02.2014 22:42
cituji tě:
A teď zpráva uživateli DM.boa..... Chlapče, tohle jsi vážně přestřelil. Tohle není tah nejen solidního chovatele, nýbrž ani chovatele. Tohle je něco, k čemu se sníží jen zoufalý člověk. Uber svalovou hmotu a přiber mozkovou kůru. Tohle ti vzkazuju za všechny uživatele iFauny.
Michal Siegel
P.S. Vykal bych ti, ale to dělám jen u lidí, kterých si vážím.
co dodat? asi jen Dobrou noc, Stanislav M.
Preboha , ved nic to nemeni na fakte, ze toto tu nepatri, chvalit sa jednym trapnym mailom na moderovanej diskusii, sam sebe napisanym je chore a DM boa je tlk nebesky! Ze nasiel komplica na zcestne tvrdenia je zabavne. Dalej tento velhad od vzacnej formy ma daleko, je min. 3x predrazeny a je to uz bezny had za par korun! Dalej? Zmazat cele toto, nie, nechst, aspon DM boa ma "super" reklamu!
vranaa
napsal(a):
Zdravím vás všechny!
já vám přeci nemusím nic dokazovat! hroznýše jsem koupil já, je zde u mě v Ústí nad Labem, email jsem poslal Dm.Boa také já, jako poděkování a pro použití na jeho stránkách, jak s ním naloží, je čistě jeho věc!
Pro mě je to uzavřené a vranaa je u mě největší ubožák, že si zde dovolí tvrdit a veřejně tu lhát, že hroznýše zakoupil od DM.Boa on!!!!
stanleyul
napsal(a):
já vám přeci nemusím nic dokazovat! hroznýše jsem koupil já, je zde u mě v Ústí nad Labem, email jsem poslal Dm.Boa také já, jako poděkování a pro použití na jeho stránkách, jak s ním naloží, je čistě jeho věc!
Pro mě je to uzavřené a vranaa je u mě největší ubožák, že si zde dovolí tvrdit a veřejně tu lhát, že hroznýše zakoupil od DM.Boa on!!!!
Nech s nim nalozi ako chce?Ano, aj zadnicu si s nim...Ale ked to tu sam sebe placne, je to vec vsetkych a trapas jeho! O tom hadovi pises ako o niecom neskutocnom, ed je to bezny velhad uz, preboha, to ze si mimo a kupil si ho ( no mozno ze ani nie a si DMko) 3-5x pedrazeneho je zas trapas tvoj ako aj tvoje vsuvky, ktore tu bavia nas vsetkych! Ukoncene.
Vážený pane Stanislave M. z Ústí nad Labem,
s napětím sleduji tuto diskuzi a snažím se mezi řádky zjistit, na čí straně je pravda. Myslím, že na základě "pravdy" i "nepravdy" se dá vymyslet spousta jakkoliv složitých a neuvěřitelných příběhů (ostatně to můžeme vidět každý den ve zprávách), důležité v takovém příběhu jsou pak detaily. Zde bych vás rád požádat o objasnění některých z nich, které mi až tolik nesedí..
1.) předpokládám, že podací lístek na fotografii přísluší balíku, který obsahoval nahrávku videa pro DM.Boa, mám pravdu? Pokud tomu tak je, zajímalo by mě, proč jej adresujete panu DM.Boa někam na Slovensko, když na svých stránkách i zde v prvním příspěvku uvádí, že je ze Strakonic??
2.) opět se vrátím k podacímu lístku - jak sám uvádíte, balík s nahrávkou jste podle něj odesílal 18.2.2014. Potom tedy nechápu snímek z emailu, který ukazuje, že jste toto video posílal panu DM.Boa elektronickou formou již 28.1.2014?
Nyní už jen pár osobní postřehů:
1.) pokud umíte "začernit" osobní údaje na podacím lístku (a to vidím, že umíte), proč jednoduše neuděláte fotku kupní smlouvy, kterou jistě k hadovi máte, neskryjete osobní údaje a nezveřejníte ji tady? Ve vašem případě můžete smlouvu vyfotit i s ústeckým deníkem, aby to bylo věrohodné. Myslím, že to by udělalo jasno jednou pro vždy.
To stejné jde mimochodem udělat i s emaily (vynechat citlivé informace jako cena a podobné) a zveřejnit. Osobně na takové korespondenci o koupi hada nevidím nic osobního, tedy pokud vám DM.Boa neposílal obrázky své ženy a dcery...
2.) navíc se domnívám, že i pan DM.Boa by toto zveřejnění ocenil, pokud by měly emaily očistit jeho jméno a ukončit tuto debatu, nemyslíte?
3.) nepřijde vám divné, že člověk, kterého zde tak tvrdošíjně chráníte a obhajujete a přitom kopete kolem sebe na všechny strany, stejný člověk, který byl tak potěšený a dojatý vaším děkovným emailem, že ho zde musel hned vystavit, že se k celé diskuzi ani jednou nevyjádřil nebo se vás jakkoliv zastal?
4.) poslední připomínka - ve svém "hodnotícím" emailu píšete o profesionálním přístupu ze strany DM.Boa. Osobně si myslím, že profesionál by měl vystupovat pod svým celým jménem a adresou, ať už na svém webu (který by měl mít také placenou doménu) nebo zde na ifauně. Tyto prvky potom svědčí o jakési věrohodnosti a profesionalitě chovatele a zákazníky mu přivádí především jeho dobré a kvalitní jméno a ne potřeba zaplavovat ifaunu množstvím charitativních inzerátů, to takový chovatel určitě nemá zapotřebí.
To je z mé strany pro tuto chvíli vše. Těším se na vaši reakci a přeji hezký víkend.
s pozdravem,
Jakub Grégr
tygla
napsal(a):
Vážený pane Stanislave M. z Ústí nad Labem,
s napětím sleduji tuto diskuzi a snažím se mezi řádky zjistit, na čí straně je pravda. Myslím, že na základě "pravdy" i "nepravdy" se dá vymyslet spousta jakkoliv složitých a neuvěřitelných příběhů (ostatně to můžeme vidět každý den ve zprávách), důležité v takovém příběhu jsou pak detaily. Zde bych vás rád požádat o objasnění některých z nich, které mi až tolik nesedí..
1.) předpokládám, že podací lístek na fotografii přísluší balíku, který obsahoval nahrávku videa pro DM.Boa, mám pravdu? Pokud tomu tak je, zajímalo by mě, proč jej adresujete panu DM.Boa někam na Slovensko, když na svých stránkách i zde v prvním příspěvku uvádí, že je ze Strakonic??
2.) opět se vrátím k podacímu lístku - jak sám uvádíte, balík s nahrávkou jste podle něj odesílal 18.2.2014. Potom tedy nechápu snímek z emailu, který ukazuje, že jste toto video posílal panu DM.Boa elektronickou formou již 28.1.2014?
Nyní už jen pár osobní postřehů:
1.) pokud umíte "začernit" osobní údaje na podacím lístku (a to vidím, že umíte), proč jednoduše neuděláte fotku kupní smlouvy, kterou jistě k hadovi máte, neskryjete osobní údaje a nezveřejníte ji tady? Ve vašem případě můžete smlouvu vyfotit i s ústeckým deníkem, aby to bylo věrohodné. Myslím, že to by udělalo jasno jednou pro vždy.
To stejné jde mimochodem udělat i s emaily (vynechat citlivé informace jako cena a podobné) a zveřejnit. Osobně na takové korespondenci o koupi hada nevidím nic osobního, tedy pokud vám DM.Boa neposílal obrázky své ženy a dcery...
2.) navíc se domnívám, že i pan DM.Boa by toto zveřejnění ocenil, pokud by měly emaily očistit jeho jméno a ukončit tuto debatu, nemyslíte?
3.) nepřijde vám divné, že člověk, kterého zde tak tvrdošíjně chráníte a obhajujete a přitom kopete kolem sebe na všechny strany, stejný člověk, který byl tak potěšený a dojatý vaším děkovným emailem, že ho zde musel hned vystavit, že se k celé diskuzi ani jednou nevyjádřil nebo se vás jakkoliv zastal?
4.) poslední připomínka - ve svém "hodnotícím" emailu píšete o profesionálním přístupu ze strany DM.Boa. Osobně si myslím, že profesionál by měl vystupovat pod svým celým jménem a adresou, ať už na svém webu (který by měl mít také placenou doménu) nebo zde na ifauně. Tyto prvky potom svědčí o jakési věrohodnosti a profesionalitě chovatele a zákazníky mu přivádí především jeho dobré a kvalitní jméno a ne potřeba zaplavovat ifaunu množstvím charitativních inzerátů, to takový chovatel určitě nemá zapotřebí.
To je z mé strany pro tuto chvíli vše. Těším se na vaši reakci a přeji hezký víkend.
s pozdravem,
Jakub Grégr
Dobrý den pane Grégr, souhlasím s Vámi ve všech bodech Vašich osobních postřehů. Ovšem obávám se, že ty detaily jste nevzal za správný konec. Foto podacího lístku má význam jenom v tom, že dohledatelně dokazuje, že had na fotce je opravdu v Ústí né někde u pana "Vrány" chápu, že ve dvě hodiny ráno dotyčný nic jiného honem nemohl najít. Podací lístek tedy nemá nic společného s korespondencí s panem DM boa.
Můj názor, je takový, že pan Stanislav je opravdu majitelem zmíněného hroznýše a pravděpodobně i psal onen pochvalný e-mail. Kdo pan Stanislav je a zda se jedná o tutéž osobu jako pan DM boa bude jistě jěště předmětem mnoha debat, ovšem mě osobně to co je zde k vidění přesvědčilo o tom, že Pan DM boa je sprostředkovatel prodeje a pan Stanislav spokojený zákazník, který psal doporučující dopis a pan DM boa ho zde nešťastně uveřejnil.
Dále si myslím, ale je to jen můj osobní názor, že verbální útoky na členy rodiny kohokoliv jsou nemístné a vrcholem hrubosti. Kdo co a za kolik koupí je jen a jen jeho věc. "Každé zboží má svého kupce"
Také si myslím, že pan DM boa by mohl do diskuze vstoupit a ledacos objasnit. Dále by opravdu mohl vystupovat pod svým jménem a né pod pseudonymem DM boa. A myslím si, že v inzerátech by měla být především fotka konkrétních jedinců nabízených zvířat a to s cenou!
Nevhodnost umístění tohoto doporučujícího dopisu na veřejné fórum je snad již zřejmá.
Foto podacího lístku má význam jenom v tom, že dohledatelně dokazuje, že had na fotce je opravdu v Ústí né někde u pana "Vrány" chápu, že ve dvě hodiny ráno dotyčný nic jiného honem nemohl najít. Podací lístek tedy nemá nic společného s korespondencí s panem DM boa.
chlape- obrobrobr, Vám bych dal Nobelovku, Vy jediný se na to díváte logicky a né averzí vůči DM.Boa, ano podací lístek má jen dokázat, souvislost s Ústím nad Labem, zboží z podacího lístku, se této diskuze vůbec netýká, byl to doporučený dopis zaslán na Slovensko, to jediné mě ve dvě v noci napadlo, co můžu hned použít k dokázání, protože jsem byl už dost vytočenej, tak jsem ho čapnul hodil do terárka a cvaknul, následně vložil k diskuzi.
Za další video jsem upnul na serever Úschovna.cz což dokládá fotka, takže domněnka, že jsem ho posílal někam na Slovensko poštou, je zcela ale zcela mimo!
cituji:
Kdo pan Stanislav je a zda se jedná o tutéž osobu jako pan DM boa bude jistě jěště předmětem mnoha debat, ovšem mě osobně to co je zde k vidění přesvědčilo o tom, že Pan DM boa je sprostředkovatel prodeje a pan Stanislav spokojený zákazník, který psal doporučující dopis a pan DM boa ho zde nešťastně uveřejnil.
Souhlasí, to že zde email zveřejnil, s tím jsem souhlasil, jestli to byla nebo nebyla šťastná volba, to moje věc není, i kdyby to dával denně na FCB, Twitter, IFaunu, Teraporadnu atd. mě zajímat nemusí, ode mě má souhlas ve smyslu, že s emailem může naložit jak chce a tím to pro mě končí.
pan DM.Boa a já Stanislav M. jsou dvě osoby, nejedná se o nějakou fiktivní osobu pro zviditelnění se, s DM.Boa jsem se dokonce nikdy osobně nesetkal, přeci jen z ÚL do Strakonic je to dálka, hroznýše mi předávala jejich dcera v Praze, mimochodem sympatická slečna.
Dále si myslím, ale je to jen můj osobní názor, že verbální útoky na členy rodiny kohokoliv jsou nemístné a vrcholem hrubosti. Kdo co a za kolik koupí je jen a jen jeho věc. "Každé zboží má svého kupce"
Souhlasím, k tomu jen to, že s cenou jsem souhlasil, mohl jsem si vybrat i podstatně levnějšího, ale vybral jsem si právě toho na fotce a hroznýš je suprovej.
A myslím si, že v inzerátech by měla být především fotka konkrétních jedinců nabízených zvířat a to s cenou!
S tímto si dovolím nesouhlasit, plno inzerentů vystavuje svůj inzerát s tím, že cenu sdělí na požádání a uvádějí- cena dohodou, je tak?
obrobrobr- dejte mi tak hoďku, já Vám vše pošlu i se screenama na Váš email: ondra.ondik@centrum.cz
bude tam vše, screen emailu, kupní a předávací smlouvy, foto Ústeckého deníku s hroznýšem, a elek.odkaz kam bylo video Nahraný: 29. 01. 2014 08:03
nějaké osobní údaje tam přemáznu, pokusím se co nejméně a budu velice rád, když mi zde veřejně potvrdíte vlastnictví a koupě hada, nebo naopak usvědčíte, že jsem lhář, zloděj a podvodník, děkuju Vám.
Přijde mi to absurdní, kam až tato nenávist zašla, jen proto, že jsem si dovolil koupit hada od DM.Boa, v emailu mu poděkoval a doporučil ostatním, kdo by měly podobný zájem, že se nejedná o podvodníka, který od vás vybere zálohu či celou částku a pak vám nic nedoveze, kterých je v ČR plno, ale že mi hada opravdu dovezl jo a ještě jedna věc, celou částku dostal předem na účet a to aniž bych ho znal, takhle jsem já vůl důvěřivej-samozřejmě, že myšleno ironicky.
ondra.ondik@centrum.cz-jdu tvořit a co nejdříve Vám to pošlu, díky Standa
obrobrobr
napsal(a):
Dobrý den pane Grégr, souhlasím s Vámi ve všech bodech Vašich osobních postřehů. Ovšem obávám se, že ty detaily jste nevzal za správný konec. Foto podacího lístku má význam jenom v tom, že dohledatelně dokazuje, že had na fotce je opravdu v Ústí né někde u pana "Vrány" chápu, že ve dvě hodiny ráno dotyčný nic jiného honem nemohl najít. Podací lístek tedy nemá nic společného s korespondencí s panem DM boa.
Můj názor, je takový, že pan Stanislav je opravdu majitelem zmíněného hroznýše a pravděpodobně i psal onen pochvalný e-mail. Kdo pan Stanislav je a zda se jedná o tutéž osobu jako pan DM boa bude jistě jěště předmětem mnoha debat, ovšem mě osobně to co je zde k vidění přesvědčilo o tom, že Pan DM boa je sprostředkovatel prodeje a pan Stanislav spokojený zákazník, který psal doporučující dopis a pan DM boa ho zde nešťastně uveřejnil.
Také si myslím, že pan DM boa by mohl do diskuze vstoupit a ledacos objasnit. Dále by opravdu mohl vystupovat pod svým jménem a né pod pseudonymem DM boa. A myslím si, že v inzerátech by měla být především fotka konkrétních jedinců nabízených zvířat a to s cenou!
Nevhodnost umístění tohoto doporučujícího dopisu na veřejné fórum je snad již zřejmá.
Zdravím Vás,
tímto se tedy chci omluvit za svůj omyl - fotky podacího lístku jsem si vztáhl k videu, o kterém byla řeč v předešlých řádcích, proto tyto dva body dál považujte za bezpředmětné.
Dále chci také uvést, že mi rozhodně nešlo o urážení a napadání členů rodiny pana DM.Boa. Pokud to tak vyznělo, omlouvám se, ale nebyl v tom záměr. Byla to narážka na inzerci a jak sám uvádíte, měla by zde být PŘEDEVŠÍM fotka nabízených zvířat.
hezký víkend,
Jakub Grégr
tygla
napsal(a):
Zdravím Vás,
tímto se tedy chci omluvit za svůj omyl - fotky podacího lístku jsem si vztáhl k videu, o kterém byla řeč v předešlých řádcích, proto tyto dva body dál považujte za bezpředmětné.
Dále chci také uvést, že mi rozhodně nešlo o urážení a napadání členů rodiny pana DM.Boa. Pokud to tak vyznělo, omlouvám se, ale nebyl v tom záměr. Byla to narážka na inzerci a jak sám uvádíte, měla by zde být PŘEDEVŠÍM fotka nabízených zvířat.
hezký víkend,
Jakub Grégr
vyčkejte jak se k tomu všemu vyjádří "obrobrobr" vše jsem mu poslal na email, hlavně screeny emailů mezi mnou a DM.Boa, kupní a předávací smlouvu, já nemám důvod si vymýšlet, lhát a pomlouvat, to samé ne DM.Boa, rovněž nemá důvod si zde vytvářet smyšlenou osobu a vymýšlet děkovný email, aby se zviditelnil, počkejte na koment od obrobrobr, díky Standa
stanleyul
napsal(a):
vyčkejte jak se k tomu všemu vyjádří "obrobrobr" vše jsem mu poslal na email, hlavně screeny emailů mezi mnou a DM.Boa, kupní a předávací smlouvu, já nemám důvod si vymýšlet, lhát a pomlouvat, to samé ne DM.Boa, rovněž nemá důvod si zde vytvářet smyšlenou osobu a vymýšlet děkovný email, aby se zviditelnil, počkejte na koment od obrobrobr, díky Standa
Preboha, co tu riesite vsetci??? Ze DM je ... je jasne, ze to tu nepatri je realita ako vysita! Ze si si kupil bezneho velhada za 5 nasobnu cenu je len a len tvoja blbost! Zmazat a uzavrete! Ked mne podakuje za zvierata niekto, umiestnim za kazdym nove vlakno? Urcite nie a to predavam zvierata v hodnote tisicok eur, a..? Nebudeme zaplavovat diskusiu blbostami...
tygla
napsal(a):
Zdravím Vás,
hezký víkend,
Jakub Grégr
Ale ..... z vlastnej rodiny robi on sam! Vycapne zenu, adolescentnu dceru do inzercie dookola a zakazdym? Nie uplne fit!
Dobrý den, nerad za dané situace vystupuji jako soudce, ale bylo by nefér a od věci nepovrdit verzi pana Stanislava M.. Myslím si, že pozorný čtenář již delší dobu tuší, že v případě pana "Vrány" se jednalo pouze o provokaci. Toto mohu s čistým svědomím dosvědčit na základě všech dokumentů, které mi pan Stanislav poslal na email. Hroznýš se opravdu nachází v Ústí nad Labem, pan Stanislav je opravdu spokojeným majitelem zvířete, a také autorem onoho doporučujícího dopisu.
Tímto se celá diskuze zužuje pouze na problematiku toho zda bylo, nebo nebylo vhodné dopis zveřejnit právě zde a také zda je způsob inzerování pana DM boa v pořádku.
Můj osobní názor je takový, že způsob inzerce pana DM boa je neortodoxní. Ovšem nikoho nepoškodil jak se zdá jedná slušně a čestně. Sice mě také rozčilují neustále se opakující inzeráty a fotky něčeho jiného než je nabízeno, ale neshledávám to důvodem k tomu, aby byl pan DM boa napadán.
Posouzení toho co už je zneužitím bezplatného inzertního serveru pro komeriční účely nechám na administrátorech webu. Ale vzhledem k tomu, že stejné inzeráty se stejně hojně vyskytují i jinde (s-bazar, bazos, atd...) je pravděpodobně vše ještě v únosných mezích. Proto mi nezbívá nic jiného než otravné inzeráty přehlížet a doufat, že třeba někomu pomohou, tak jako panu Stanislavovi. Nebo časem díky nezájmu kupujícíh vymizí.
australia gekony
napsal(a):
A k comu mu pomohol ? K 5x predrazenemu, beznemu velhadovi? Ok, "klubuk smekam" ! Ci ho ma, nema, DM je vazne mimo a toto tu nepatri a hotovo! O tom bola tema a aj tak polovicu dokreslil, dofarbil DMak! V 3 osobe pisal Tiso pred..
jako sorry, Vy jste už opravdu psycho
Napište mi sem prosím Vás, kolik jsem za toho velhada dal, píšete 5x předraženému, takže zcela určitě znáte částku, kterou jsem za něho zaplatil.
V 3 osobe pisal Tiso pred.. já nevím, tohle už komentovat nejde, já se Vám chlape moc omlouvám, ale já opravdu nevím co Vám na tohle mám odepsat, snad mě pochopíte
Vlakno je o DM_saskovi ako takom a o tom je aj toto vlakno, nie o vasom velhadikovi za par eur! Ze ste tu ako jeho ritkolez je uz jedno, ved je to vasa sukromna vec! Inac nemusim vediet za kolko, osobne ma to netrapi, podstatou je ze pozname vsetci jeho humorne ceny a vzdy su zhruba 3x, 5x a viacnasobne predrazene, kedze jeho "priatelia" ich take maju, staci sa pozriet v Hamme, ne ich inzeraty!
Inac Tiso bol zo srandy, ked uz sme pri pisani v tretiej osobe, pisal tak Hlinka, to len na okraj, len vasa brzdna draha je dlhsia ako som cakal a tazko najdete ironiu v riadkoch.
australia gekony
napsal(a):
Vlakno je o DM_saskovi ako takom a o tom je aj toto vlakno, nie o vasom velhadikovi za par eur! Ze ste tu ako jeho ritkolez je uz jedno, ved je to vasa sukromna vec! Inac nemusim vediet za kolko, osobne ma to netrapi, podstatou je ze pozname vsetci jeho humorne ceny a vzdy su zhruba 3x, 5x a viacnasobne predrazene, kedze jeho "priatelia" ich take maju, staci sa pozriet v Hamme, ne ich inzeraty!
Inac Tiso bol zo srandy, ked uz sme pri pisani v tretiej osobe, pisal tak Hlinka, to len na okraj, len vasa brzdna draha je dlhsia ako som cakal a tazko najdete ironiu v riadkoch.
Vy byste si měl udělat několika měsíční dovolenou, nebo si zde rovnou zařídit trvalý pobyt
https://plus.google.com/112259972240107076789/about?gl=cz&hl=cs#112259972240107076789/about?gl=cz&hl=cs