Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.8.2006 15:39

Co davate svojim priserkam na jidlo...krome cvrcku, moucnych cervu atd.? A kde se da na internetu nejake spise mene zname druhy potravy sehnat..ja zkousel pro mou vousatku i zavijece voskove,ale zdale se me,ze ma problem s jejich travenim..

19.8.2006 15:52

alkorn napsal(a):
Co davate svojim priserkam na jidlo...krome cvrcku, moucnych cervu atd.? A kde se da na internetu nejake spise mene zname druhy potravy sehnat..ja zkousel pro mou vousatku i zavijece voskove,ale zdale se me,ze ma problem s jejich travenim..

Můžeš nějaký hmyz nasmýkat - sarančata, kobylky atd. Je to bohatší na vitamíny a minerály, než kupovaný hmyz.

19.8.2006 15:53

alkorn napsal(a):

třeba taky Achrimandrita teselata

19.8.2006 19:02

bigi napsal(a):
Můžeš nějaký hmyz nasmýkat - sarančata, kobylky atd. Je to bohatší na vitamíny a minerály, než kupovaný hmyz.

To je pravda..jen si musim udelat sitku,protoze chtat to po jednom by me asi trefilo Ale je to dobry napad..

19.8.2006 19:03

t3rror napsal(a):
třeba taky Achrimandrita teselata

no nevim jak by to agama brala...tohoto se trogu bojim..

21.8.2006 13:07

alkorn napsal(a):

poradim ti až mi řekneš co je priserka

22.8.2006 08:15

stejk2 napsal(a):
poradim ti až mi řekneš co je priserka

ja to sice myslel vseobecne,ale moje je agama vousata...Ted se ji chystam davat svaby sede..doufam, ze to zvladne;-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík