Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.137
poradi nekdo mimo klobas jeste neni hotova udirna a jinak vazne desne smrdi
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.7.85
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
poradi nekdo mimo klobas jeste neni hotova udirna a jinak vazne desne smrdi
Vykastrovat,nechat vysmrdět a pak porazit,tak jsem to udělala já a maso nesmrdělo,kozel byl také tříletý ,porážka byla za tři měsíce od kastrace. Pokud nechcete čekat,tak ve stajném okamžiku omráčení,uříznout varlata,to ozkoušené nemám,ale radil mi to starý sedlák a nevypadal,že by si ze mne sřílel.Stejně bych teď v říji neporážela,počkala bych na jaro,kdy tak strašně nesmrdí. Roklanka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.163.7
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
poradi nekdo mimo klobas jeste neni hotova udirna a jinak vazne desne smrdi
před 14 dny jsme poráželi stejně starého smraďocha a smrděla pouze kůže, klobásky jsou výborné - tím velký dík Judyně - použili jsme zde nedávno zmíněný recept, teda koření, dělali jsme je méně tučné), maso bylo nádherné.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.137
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
před 14 dny jsme poráželi stejně starého smraďocha a smrděla pouze kůže, klobásky jsou výborné - tím velký dík Judyně - použili jsme zde nedávno zmíněný recept, teda koření, dělali jsme je méně tučné), maso bylo nádherné.
zkusíme to taky, můžu tě poprosit o recept na klobásky? Žádný pořádný jsem nenašla... Mooooc děkuji