Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

20.10.2009 16:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.137

poradi nekdo mimo klobas jeste neni hotova udirna a jinak vazne desne smrdi

Neregistrovaný uživatel

20.10.2009 16:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.7.85

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
poradi nekdo mimo klobas jeste neni hotova udirna a jinak vazne desne smrdi

Vykastrovat,nechat vysmrdět a pak porazit,tak jsem to udělala já a maso nesmrdělo,kozel byl také tříletý ,porážka byla za tři měsíce od kastrace. Pokud nechcete čekat,tak ve stajném okamžiku omráčení,uříznout varlata,to ozkoušené nemám,ale radil mi to starý sedlák a nevypadal,že by si ze mne sřílel.Stejně bych teď v říji neporážela,počkala bych na jaro,kdy tak strašně nesmrdí. Roklanka

Neregistrovaný uživatel

20.10.2009 19:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.163.7

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
poradi nekdo mimo klobas jeste neni hotova udirna a jinak vazne desne smrdi

před 14 dny jsme poráželi stejně starého smraďocha a smrděla pouze kůže, klobásky jsou výborné - tím velký dík Judyně - použili jsme zde nedávno zmíněný recept, teda koření, dělali jsme je méně tučné), maso bylo nádherné.

Neregistrovaný uživatel

20.10.2009 22:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.137

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
před 14 dny jsme poráželi stejně starého smraďocha a smrděla pouze kůže, klobásky jsou výborné - tím velký dík Judyně - použili jsme zde nedávno zmíněný recept, teda koření, dělali jsme je méně tučné), maso bylo nádherné.

zkusíme to taky, můžu tě poprosit o recept na klobásky? Žádný pořádný jsem nenašla... Mooooc děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík