Dobrý den, na banánech z Kolumbie jsem našla kokón. Může se jednat o kokón jedovatého pavouka? Děkuji za odpověď.
Kdyz uz ty hnupe radis tak rozumne! Jiste ze to je na 90% kokon pavouka, co by to s vajicky v pavucine bylo jinyho ikdyz je fotka nic moc rekl bych ze to tak je! Kdby se banany chemizovaly a tak moc mrazyly nebehaly by po supermarketech mraky pavouku na FB stale nekdo pise ze se nekde neco naslo atd! vetsinou chodi heteropody, ale toto na kokon heteropody nevypada.
Pokud máš jiný názor, klidně ho napiš, urážky si nech pro svoje známé a pravopis neřeším...jestli myslíš, že pouze pavouci používají vlákna na vajíčka, tak nevím, kdo je hňup...
Jo, jednou za rok se nějaký pavouk mezi ovocem objeví, to je fakt, ale pravděpodobnost(znáš to slovo?) je malá...Můj názor...Neříkám ani, že se mrazí(o chemizaci netřeba diskutovat), ale je už celkem zima v noci, tak jsem to myslel...A podle Tvého "banány mrazyly" mám obrázek jasný, sorry...
Ok tak od ceho to jsou vajicka? kdo dela kokony z vlaken a uvnitr vajicka? kdyz si tak chytry. kdyz si zopakujes vyjmenovana slova po Z tak zjistis ze mas fakt pravdu!:) To neni jednou za rok nahodne pavouk, to je min kazdy mesic nekde neco, i jesterky atd! tak proc ne pavouk a kokon, zeeee hnup si uz nekolikrat jsem cetl to co si psal, kec za kecem.
Taky se přikláním k tomu, že se jedná o kokon od pavouka, je známo hodně případů, že si takhle přinesli lidi domů pavouky spolu s banány. Na odkazu dole si paní domů přinesla Phoneutrie, což bych nechtěl mít volně po bytě.
https://www.youtube.com/watch?v=dBoyR138S70.
Neříkám, že to není možné, ale nepravděpodobné...Ano, tento případ z Anglie znám, ale jinak se toho zase tolik nenachází, neslyšel jsem za poslední dobu u nás nic takového...Určitě je velmi malá šance, že si někdo přinese domů jedovaté pavouky...Pokud máte nějaký odkaz od nás z poslední doby, rád se podívám