Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Vojklarka13

5.3.2015 17:42
Vojklarka13

XXX.XXX.11.200

Ahoj.. Chtěla bych se zeptat, jestli nevíte o nějaké chovné stanici kam by jsem mohla dát mé morčátko? Mam ho pár měsíců, mam ho nehorázné rada, ale mam alergii na srst a začalo mi to hrozně vadit, předtim jsem měla uz jedno morče a i cincilu a nikdy mi to nevadilo, ale ted se to projevilo.. Proto sním nemuzu byt tak casto a brat si ho k sobě, a kdyz ho vidím uzavřeného v te kleci, mam divny pocit ze se trápí a ze se nemá dobre. Nechci ho dávat pryč, ale chci pro nej to nejlepsi. smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.3.2015 19:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

No upřímně, nechtěná morčata obvykle končí víte kde.

Hadíci mají taky hlad. Jestli to vaše morče není s průkazem původu vhodné do chovu, co by s ním chovatelské stanici dělali?

7.3.2015 11:59
davidka

XXX.XXX.212.160

Chovky ho nebudou chtít, pokud neznáte původ, geny. Což asi neznáte, protože jinak byste ho mohla vrátit do té stanice, odkud jste si ho pořídila. Dejte ho do inzerce.

28.6.2015 14:22
kejt

XXX.XXX.245.166

Tak ho skuste nekomu darovat.

9.7.2015 18:48
Lola6

XXX.XXX.190.90

O žádné stanici nevím ale nechcete ho skusit dát do nějakého obchodu se zvířaty?
a tam si ho koupi novi dobry majitel

9.7.2015 20:45
lidule

XXX.XXX.124.35

Lola6 napsal(a):
O žádné stanici nevím ale nechcete ho skusit dát do nějakého obchodu se zvířaty?
a tam si ho koupi novi dobry majitel

Obchod se zvířaty je myšlen jako zverimex? Pokud ano není to nejlepší možnost kam morčátko umístit, už proto že ve zverákách se o zvířata pořádně nepostarají a především jim jde o zisk a ne o to aby se zvířata měla dobře... nejlepší je dát inzerát a doufat, že se ozve někdo kdo dá morčátku vhodnou péči...

Přidejte reakci

Přidat smajlík