7 tydenni kurata mohou byt i pres noc venku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.9.2016 00:35
Helenaa

XXX.XXX.134.90

Chtěla jsem se zeptat, jestli už bych je mohla nechat venku i přes noc, mám ohradku ktera je potahla folii, nebo je mám ještě na noc uklízet domů...

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.9.2016 07:06
Uživatel s deaktivovaným účtem

Helenaa napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat, jestli už bych je mohla nechat venku i přes noc, mám ohradku ktera je potahla folii, nebo je mám ještě na noc uklízet domů...

Venku v noci nemůžete mít žádnou drůbež, pokud teda nechcete nakrmit divoká zvířata.

2.9.2016 07:07
ovecka

XXX.XXX.203.146

Pokud se týká teploty, tak to by to kuřata asi zvládla. Ale jinak je to hostina pro predátory - potkan, kuna, liška vám je mohou vybrat. Na noc zavírat do kurníku nebo králíkárny. Dana.

2.9.2016 11:08
Helenaa

XXX.XXX.134.90

Uz mam vyreseno, dnes jsem koupila baracek pro moje holky, prikladam foto bude to tak lepsi, a dekuji za vase rady

2.9.2016 20:33
honzapm

XXX.XXX.182.25

Heleno, počítejte s možností podhrabání predátora, tj. zabezpečit i kus pod zem,
ideálně zapustěnými pruhy kari rohože - je snadno dostupná, vydrží téměř navždy,
nezabere prostor, nedrží se v ní myši atd.

3.9.2016 05:48
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Zdravím.pozoruju, že to bude asi přetahovací, tak bych po celé ploše použil králičí pletivo.tyto vyráběné domečky jsou hezké na pohled, jsou vyráběné pro oko a na léto, jako celoroční naprosto nevhodné.jsou malé, slabý materiál, mnoho násobně předražené.dostačující jsou tak navyloženě zakrslou okrasnou drůbež, slepice typu hybridky v tom bude vypadat jako čmelák po obrně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík