Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2023 20:33
juhaj

XXX.XXX.164.121

Dobrý večer, dnes se nám stála u slepic taková věc. Poprosim o typy, kdo nám mohl zabít slepici.
Ráno jdu krmit( zvířata máme asi 200 metrů daleko, v baráku po rodičích manžela). Objekt je mezi baráky. Otevřela jsem zátaras u kurníku, abych pustila slepice do výběhu. Ačkoli se jindy tlačí ven, žádná nevyběhla, v kurníku, kromě rozčíleného kvokání kohouta, bylo ticho. Obešla jsem kurníku z druhé strany, kde jsou dveře a zjistila, slepice se u nich vyděšeně tlačí, napravo dole ležela slepice, pařáty nahoru a vypadala jako v posledním tažení. Protože na tohle fakt nejsem, zavolala jsem manžela, který dělá na obci, aby přijel. Nemohl hned, dojel asi za 40 minut, já mezitím dokrmila a musela odjet něco zařídit, tak jsme se setkali až u oběda. Před odchodem jsem slepicím donesla čerstvou vodu, slepice nyní ležela na břiše a vypadala, že již je konec.
Když jsme to pak probírali, manžel potvrdil, že slepice byly vyděšené, dokonce mu utekli na dvůr a musel je odbočit do výběhu. Mrtvou slepičí prohlédl, ale nebylo na ní nic vidět, ani okolo nebylo ani peříčko, ani krev. Slepice byla čistě bílá, tak krev by na ní byla vidět. Dále se divil, jak jsem ji mohla vidět se hýbat, že byla úplně štíhlá a smrt určitě musela nastat v noci. Leží mi to v hlavě, máte, prosím, nějaký nápad, co to mohlo být? Jasně, že jsem už našla přes noc pošlou slepičí, ale to bývá ostatním docela jedno, většinou jí i oklovou.
Děkuji za poznatky, mi tipovali lavičku, ale nevím.
Já chci odpověď na svůj dotaz !!!!?! Haló 😬😬😬😬😱😱😱😱😱

Přidejte reakci

Přidat smajlík