Uživatel s deaktivovaným účtem

Znamená to přesně to, co říkají ta slova.
Věk hejna při snášce 50 %, to znamená, kolik týdnů mají slepice, když snesou denně poloviční počet vajec než kolik jich je
Vrchol snášky 96 % je vrchol snáškové křivky
snášková křivka, to je snad jasné, ne?
a snáška na počáteční stav je celkový počet snesených vajec za snáškové období / počáteční stav. Počáteční stav je počet nosnic naskladněných do haly.
Aha. Ďakujem za vysvetlenie. Znáškovej krivke som celkom nerozumel ale asi mi to už začalo dávať zmysel. Dovolil som si pridať znáškovú krivku pre hybrida ISA Brown. Zelenou je zaznamenaná znáška. Rozumiem tomu teda takto: prvé sliepky začínajú znášať v 20. týždni, 50% znáška je v 21.-22 týžni. Potom v období okolo 26. týždňa je maximálna znáška a to 96%. Následne začína klesať, pričom napr. úroveň 80% dosiahne vo veku 68 - 78 týždňov.
Tá znáška v percentách znamená, že priemerne by mal kŕdeľ zniesť každý deň dané množstvo vajec na počet sliepok (napr. 80% znáška znamená pri 100 sliepkach cca 80 vajec každý deň). Pochopil som to správne?
Ten počiatočný stav je už jasný, tj. počet naskladnených nosníc. Ale znáškové obdobie 18-90 týždeň mi dáva, že tie sliepky znášajú vo veľkochove 72 týždňov, tj. skoro rok a pol. To za ten čas vôbec nepreperujú? To ma prekvapilo.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nepřepeřují. Jsou šlechtěné na persistenci snášky. A ve velkochovu se jim svítí, neví, že je venku podzim a že se zkracuje den.