IFauna - plánované změny a zánik některých kategorií

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.5.2023 15:09

Vážení chovatelé a uživatelé iFauny,

v prvé řadě mi dovolte poděkovat Vám za nádherné roky, které jsme všichni společně strávili na webu iFauna.cz, ať už jako uživatelé inzerce, přispěvatelé do diskusního fóra, nebo jako autoři a čtenáři našeho obsáhlého archivu článků.

Pohyb, růst a vývoj jsou hnací silou všeho živého a tak i pro iFaunu nastal čas pohnout se kupředu a vykročit trochu jiným směrem, než jakým se ubírala v uplynulých letech.
V tom, co děláme, chceme být ti nejlepší a abychom tohoto cíle dosáhli, rozhodli jsme se zúžit naše portfolio pouze na nejčastěji chovaná domácí zvířata - Psy, Kočky a Okrasné ptactvo.

Naším cílem je vytvořit přehledné a bezpečné místo, kde nebude prostor pro množitele, podvodníky a nepoctivé chovatele, kde bude životní pohoda zvířat na prvním místě a kde se budou moci chovatelé i zájemci o pořízení nového člena rodiny bezpečně potkávat.

Plánujeme také rozšíření služeb zaměřených na adopci zvířat z útulků, dočasek a záchranných stanic, spuštění přehledné mobilní aplikace a nových metod moderování inzerce.

Jsme si vědomi, že každé vybočení ze zajetých kolejí přináší i jistou míru rozčarování a počátečních zmatků, nicméně pevně věříme, že si vše brzy sedne a nová podoba iFauny se ukáže jako ten správný krok vpřed.

Co se teď bude dít?

- Možná jste již zaznamenali, že v některých kategoriích nebo podkategoriích již není možné zaplatit zvýhodnění inzerátu. Toto opatření jsme aplikovali tam, kde neplánujeme s inzercí pokračovat (rubriky budou zrušeny), aby doposud zaplacené zvýhodnění uplynulo dříve, než spustíme novou verzi iFauny. A kdy to bude?

- Spuštění nové verze webu iFauna.cz je naplánováno na přelom června a července, přesné datum závisí na tom, jak doladíme přípravy.

- Zvýhodnění inzerátů na prodej a adopci psů, koček nebo ptactva se přenese do nové verze iFauny, v těchto kategoriích tedy můžete bez obav nadále používat zvýhodnění Vašich inzerátů.

- Nově budou existovat 3 typy uživatelských účtů - Běžný uživatel, Chovatel a Útulek/Depozitum. Uživatel s vytvořeným profilem Chovatelské stanice bude automaticky převeden na účet Chovatele, vynasnažíme se rozpoznat a přesunout pod příslušný účet i Útulky a záchranné stanice.
Pokud bude Váš účet převeden pod jiný typ, než Vám vyhovuje, můžete samozřejmě provést změnu v nastavení účtu.
V případě potřeby Vám rádi se vším pomůžeme.

Nadále budeme pokračovat v podpoře chovatelských stanic, které budou uvedené v Atlasech plemen a po ověření certifikátu mezinárodně chráněné CHS budou viditelně označeny jako Chovatelská stanice daného plemene či plemen.

Pokud budete mít jakékoliv potíže nebo nejasnosti ohledně nové podoby iFauny, neváhejte se na nás obrátit na našem emailu redakce@ifauna.cz nebo prostřednictvím kontaktního formuláře, který po spuštění nového webu přibude.

Uvítáme jakékoliv konstruktivní náměty a připomínky, každým podnětem se budeme zabývat - tlapku na to!

Děkujeme a doufáme, že nám zachováte přízeň.

Za redakci iFauny zdraví

Šárka

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.5.2023 15:30

Zúžení říkáte pokrok?
No tak to teda hodně štěstí, protože s klikáním, ze kterého žijete, zažijete výrazný sešup.
Kdo chce kam....přispěvatelé bez ifauny přežijí, naopak už to ale bude problém.

Neregistrovaný uživatel

24.5.2023 15:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

iFauna napsal(a):
Vážení chovatelé a uživatelé iFauny,

v prvé řadě mi dovolte poděkovat Vám za nádherné roky, které jsme všichni společně strávili na webu iFauna.cz, ať už jako uživatelé inzerce, přispěvatelé do diskusního fóra, nebo jako autoři a čtenáři našeho obsáhlého archivu článků.

Pohyb, růst a vývoj jsou hnací silou všeho živého a tak i pro iFaunu nastal čas pohnout se kupředu a vykročit trochu jiným směrem, než jakým se ubírala v uplynulých letech.
V tom, co děláme, chceme být ti nejlepší a abychom tohoto cíle dosáhli, rozhodli jsme se zúžit naše portfolio pouze na nejčastěji chovaná domácí zvířata - Psy, Kočky a Okrasné ptactvo.

Naším cílem je vytvořit přehledné a bezpečné místo, kde nebude prostor pro množitele, podvodníky a nepoctivé chovatele, kde bude životní pohoda zvířat na prvním místě a kde se budou moci chovatelé i zájemci o pořízení nového člena rodiny bezpečně potkávat.

Plánujeme také rozšíření služeb zaměřených na adopci zvířat z útulků, dočasek a záchranných stanic, spuštění přehledné mobilní aplikace a nových metod moderování inzerce.

Jsme si vědomi, že každé vybočení ze zajetých kolejí přináší i jistou míru rozčarování a počátečních zmatků, nicméně pevně věříme, že si vše brzy sedne a nová podoba iFauny se ukáže jako ten správný krok vpřed.

Co se teď bude dít?

- Možná jste již zaznamenali, že v některých kategoriích nebo podkategoriích již není možné zaplatit zvýhodnění inzerátu. Toto opatření jsme aplikovali tam, kde neplánujeme s inzercí pokračovat (rubriky budou zrušeny), aby doposud zaplacené zvýhodnění uplynulo dříve, než spustíme novou verzi iFauny. A kdy to bude?

- Spuštění nové verze webu iFauna.cz je naplánováno na přelom června a července, přesné datum závisí na tom, jak doladíme přípravy.

- Zvýhodnění inzerátů na prodej a adopci psů, koček nebo ptactva se přenese do nové verze iFauny, v těchto kategoriích tedy můžete bez obav nadále používat zvýhodnění Vašich inzerátů.

- Nově budou existovat 3 typy uživatelských účtů - Běžný uživatel, Chovatel a Útulek/Depozitum. Uživatel s vytvořeným profilem Chovatelské stanice bude automaticky převeden na účet Chovatele, vynasnažíme se rozpoznat a přesunout pod příslušný účet i Útulky a záchranné stanice.
Pokud bude Váš účet převeden pod jiný typ, než Vám vyhovuje, můžete samozřejmě provést změnu v nastavení účtu.
V případě potřeby Vám rádi se vším pomůžeme.

Nadále budeme pokračovat v podpoře chovatelských stanic, které budou uvedené v Atlasech plemen a po ověření certifikátu mezinárodně chráněné CHS budou viditelně označeny jako Chovatelská stanice daného plemene či plemen.

Pokud budete mít jakékoliv potíže nebo nejasnosti ohledně nové podoby iFauny, neváhejte se na nás obrátit na našem emailu redakce@ifauna.cz nebo prostřednictvím kontaktního formuláře, který po spuštění nového webu přibude.

Uvítáme jakékoliv konstruktivní náměty a připomínky, každým podnětem se budeme zabývat - tlapku na to!

Děkujeme a doufáme, že nám zachováte přízeň.

Za redakci iFauny zdraví

Šárka

Vážená Ifauna (Šárko).

Za mě nejlepší a poučná byla diskuze o drůbeží. Zbytek je spíš takový průměr a to že necháte tyto 3 typy diskuze je velký váš propadák. Ale cestu jste si vybrali sami takže diskuze bude o ničem. A největší alibismus u psů je že nechcete množky a v zápětí je podpořite. Tohle fóru se začíná stávat nějakou trapnou formou webu o přírodě změna názvu by prospěla.

S pozdravem Jirka54.

24.5.2023 16:39
jaja123

XXX.XXX.196.76

Velice smutná zpráva pro chovatele holubů,králíků,drůbeže atd.. Je to veliký krok zpět!!!!!!!! Myslíte,že chovatelů psů, koček a ptactva je v republice nejvíce????
Zamyslete se,zda chovatelství v ČR tímto neuváženým korkem ponůžete!!!!

24.5.2023 17:08

"to že necháte tyto 3 typy diskuze je velký váš propadák."

Jirko54, žádný strach
diskuze se ruší všude, zcela

24.5.2023 17:50
Doron

XXX.XXX.4.24

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Vážená Ifauna (Šárko).

Za mě nejlepší a poučná byla diskuze o drůbeží. Zbytek je spíš takový průměr a to že necháte tyto 3 typy diskuze je velký váš propadák. Ale cestu jste si vybrali sami takže diskuze bude o ničem. A největší alibismus u psů je že nechcete množky a v zápětí je podpořite. Tohle fóru se začíná stávat nějakou trapnou formou webu o přírodě změna názvu by prospěla.

S pozdravem Jirka54.

Oni nenechají žádnou diskuzi.
A inzerce, články a placené poradenství jenom psi, kočky a okrasné ptactvo.

Neregistrovaný uživatel

24.5.2023 17:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Doron napsal(a):

Jo první příspěvek co jsem četl tak jsem to tak pochopil . A už i Hmn mi to objasnila. Jo ifauna bude už pro mě zcela zbytečná jen jsi tedy zadarmo nechám doběhnout stávající inzeráty.
A poté zrušit účet ale to snad udělá Ifauna automaticky .

24.5.2023 17:56
Doron

XXX.XXX.4.24

Jo první příspěvek co jsem četl tak jsem to tak pochopil . A už i Hmn mi to objasnila. Jo ifauna bude už pro mě zcela zbytečná jen jsi tedy zadarmo nechám doběhnout stávající inzeráty.
A poté zrušit účet ale to snad udělá Ifauna automaticky .

Ach jo, já Vaše příspěvky ráda četla :(.

24.5.2023 18:10
bery25

XXX.XXX.33.130

škoda, bolo tu veselo a samozrejme aj mnoho užitočnych veci,ked tu ostanu psy a mačky ,vela asi prispievatelov neostane,vyzera to na riadene ukončenie ifauny.

24.5.2023 18:12
bery25

XXX.XXX.33.130

Doron napsal(a):

jaj tak s bohom

24.5.2023 18:28
nighthunter

XXX.XXX.40.188

nejčastěji chovaná domácí zvířata - Psy, Kočky a Okrasné ptactvo.

to myslite seriozne vazne?

a co HOSPODARSKE zvierata?

24.5.2023 18:32
2mazutak

XXX.XXX.3.169

zřejmě si popletli pojmy vpřed,a vzad,to co plánují je jednoznačně vzad.

24.5.2023 18:37
list

XXX.XXX.134.214

A je to v ... Tady byl prostor v němž chovatel našel spoustu zajímavých informací a příležitostí k výměně zkušeností a o to tady přijdeme. Jo, sociální sítě to jistí

24.5.2023 18:44
fikovnice

XXX.XXX.63.131

Teď už chápete, co jsem Vám v SZ naznačovala?

Neregistrovaný uživatel

24.5.2023 18:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

fikovnice napsal(a):
Teď už chápete, co jsem Vám v SZ naznačovala?

Ale já jsem Vám nic nerozporoval přeci né ? Vy jste z toho byla špatná a tak říkám hledejte záložní plán.

PS : No pěkný dáreček jsi pro Vás ta Ifauna připravila 🙁.

24.5.2023 18:56
fikovnice

XXX.XXX.63.131

Ale já jsem Vám nic nerozporoval přeci né ? Vy jste z toho byla špatná a tak říkám hledejte záložní plán.

PS : No pěkný dáreček jsi pro Vás ta Ifauna připravila 🙁.

No ano, záložní plán vzniká...
Já Vám jen naznačovala, že o zrušení všech diskuzí vím, jenže jsem přislíbila diskrétnost.
Já mám dnes svátek, super dárek opravdu!

Neregistrovaný uživatel

24.5.2023 18:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

A drůbeží diskuze mi bude chybět dosti 😒. Ta hádavá a urážlivá na psech mi už nechybí ani kdyby se rušila už teď . A z parťákem se holt zařídíme po svém žádné poradní věci nebudou nebo budou z jiných zdrojů IF není jediná na cz webu .

Neregistrovaný uživatel

24.5.2023 19:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

fikovnice napsal(a):
No ano, záložní plán vzniká...
Já Vám jen naznačovala, že o zrušení všech diskuzí vím, jenže jsem přislíbila diskrétnost.
Já mám dnes svátek, super dárek opravdu!

Kdybych to nevěděl že máte svátek tak Vám to ani nepíší 😉.

24.5.2023 19:53
fikovnice

XXX.XXX.63.131

Kdybych to nevěděl že máte svátek tak Vám to ani nepíší 😉.

Jo ták...

24.5.2023 20:31

Prodej iFauny novým majitelům ve Švédsku znamená ukončení iFauny.
Proč to raději neprodáte dál.
Tohle je moc velký krok - měl by reagovat Svaz a ministerstvo zemědělství
a odkoupit hlavní kategorie hospodářských zvířat.

Inzerce Drůbeže byla jediná normální v zemi.

Bylo by moudré napsat, zda diskuse a informace, fotky a rady v nich,
zůstanou archivovány a veřejně dostupné. K pozdějšímu nalezení, čtení.

IQ se koupit nedá.

RO

24.5.2023 21:29
RO

XXX.XXX.6.111

Je to smutne.

A HLAVNE VELKY KROK DOZADU A NE DOPREDU!!!!!

RO

24.5.2023 21:44
RO

XXX.XXX.6.111

Posledny krat

CHOVU ZDAR!!!

25.5.2023 05:27
jo012810

XXX.XXX.101.35

Byznys a politika jsou spojené nádoby. Mnozí si bláhově mysleli, že listopadem 1989 se otevřou nejen hranice států, ale i hranice možností. Domnívali se, že takové věci, jako např. zdravotní péče je prostě pro všechny za stejných podmínek a k tomu nám přibydou další možnosti volného vyjadřování myšlenek a nové technologie. A jak se ukazuje, za vším jsou peníze a s tím i politické směry. Takže ještě si chvíli diskutujme o drůbeži a jiných, méně chovaných zvířatech.....Jak se říkalo v době obrozenecké: Byli jsme před Rakouskem, budeme i po něm.

25.5.2023 08:31

Tak celkom teoreticky:

Mohli by sme - prispievatelia do bývalého diskusného fóra sekcia hydina na Ifaune - hromadne utvoriť skupinu na FB. Alebo inde? A podobne aj iné sekcie, ktoré nenavštevujem, ale pre iných sú hodnotné a chystá sa ich zrušenie. (Napr. IF hydina, IF holuby, IF včely,....). Našli by sme tak iné miesto stretávania sa.

---

Tieto diskusie boli veľakrát veľmi poučné, sú tu veľmi cenné materiály odborníkov a chovateľov - spred mnohých rokov aj čerstvé - a dávali aj ostatným účastníkom možnosť poučiť sa, vidieť veci aj očami iných chovateľov a odborníkov, učiť sa z chýb iných, utvárať si odbornejšie názory, rásť a.... Bola to cenná inšpirácia. Vďaka za ňu všetkým.

A sú tu aj články, tiež veľmi poučné. Tiež ďakujem.

Ako to tu už odznelo, veľká škoda by bola, keby sa toto všetko, už napísané, stratilo.

25.5.2023 08:40
rapotacka11

XXX.XXX.224.29

RO napsal(a):
Je to smutne.

A HLAVNE VELKY KROK DOZADU A NE DOPREDU!!!!!

Takže dobrý.
Je to přeci trend, jde se zpátky a ve všem.
Kam až ...?

25.5.2023 08:43

rapotacka11 napsal(a):
Takže dobrý.
Je to přeci trend, jde se zpátky a ve všem.
Kam až ...?

Přece do pravěku.

25.5.2023 08:56
mini

XXX.XXX.61.179

Mohol by napr. niekto technický zdatný vytvoriť skupinu na inom fóre napr. FB a kým to tu funguje tak by sa to dozvedeli všetci, samozrejme ak nenastane cenzúra!

25.5.2023 11:58

S Pánom Bohom, idem od Vás,...

25.5.2023 18:47

Děkuji všem chovatelům, kteří zde sdíleli svoje rady ať už přímo mě, nebo někomu jinému v minulosti.
Jsem člověk z paneláku, který se před 4 lety odstěhoval na Kysuce na samotu, a i díky vašim radám se moje rodina postupně rozrostla o slepice, husy, kozy, včely, králíky a teď i krávu s telátkem. Vždy když jsem něco potřebovala vědět, zde jsem našla odpovědi. A za to vám všem, i ifaune díky.

25.5.2023 19:05

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Děkuji všem chovatelům, kteří zde sdíleli svoje rady ať už přímo mě, nebo někomu jinému v minulosti.
Jsem člověk z paneláku, který se před 4 lety odstěhoval na Kysuce na samotu, a i díky vašim radám se moje rodina postupně rozrostla o slepice, husy, kozy, včely, králíky a teď i krávu s telátkem. Vždy když jsem něco potřebovala vědět, zde jsem našla odpovědi. A za to vám všem, i ifaune díky.

"se moje rodina postupně rozrostla o slepice, husy, kozy, včely, králíky a teď i krávu s telátkem"

Obdivuhodné a nádherné!

Je mi tiež veľmi smutno, pretože toto tu, čo IFauna má, je niečo hodnotné, žije to tu svojím životom, je to miesto pre stretávanie odborníkov a menej zdatných chovateľov, miesto uchovávania múdrosti a zdieľania skúseností.

A nie je to škoda, zúžiť záber ifauny len na sortiment zvierat, ktoré patria k tým "vychyteným"?

Ja tomuto nerozumiem. Zahodiť diamant a nahradiť ho farebným sklíčkom!

25.5.2023 19:34

V sekci Drůbež zmizí 22.860 diskusí, témat, vláken.

Obsahují nenahraditelné informace o stavbě líhní, o líhnutí,
technických věcech, komponentech. O plemenech, o výstavách, o cestách.
Fotodokumentace z výstav, hal, návštěv.
Fotodokumentace vyndání žabek, přesně jak na to - to nikde nenajdete.

Nová informace je, že diskuse zmizí zcela - nebudou archivovány k nahlédnutí,
třeba na jiném webu.

Až tedy budete hledat návod k Biosce nebo jak to vypadalo v Lipsku,
čím krmit, čím nekrmit, na co si dát pozor (Slepicar.cz), tak už to nenajdete.

Jednatelem ifauna.cz je od 23.6.2022 Axel Wilhelm Eugene Lagercrantz
a společník vkladem je HästNet Sverige AB, ze Stockholmu.

23.6.2022 - takže do roka a do dne. Koupit a zrušit.

25.5.2023 21:12
bery25

XXX.XXX.33.130

S Pánom Bohom, idem od Vás,...

neubližil som nikomu z vas

25.5.2023 21:15
bery25

XXX.XXX.33.130

V sekci Drůbež zmizí 22.860 diskusí, témat, vláken.

Obsahují nenahraditelné informace o stavbě líhní, o líhnutí,
technických věcech, komponentech. O plemenech, o výstavách, o cestách.
Fotodokumentace z výstav, hal, návštěv.
Fotodokumentace vyndání žabek, přesně jak na to - to nikde nenajdete.

Nová informace je, že diskuse zmizí zcela - nebudou archivovány k nahlédnutí,
třeba na jiném webu.

Až tedy budete hledat návod k Biosce nebo jak to vypadalo v Lipsku,
čím krmit, čím nekrmit, na co si dát pozor (Slepicar.cz), tak už to nenajdete.

Jednatelem ifauna.cz je od 23.6.2022 Axel Wilhelm Eugene Lagercrantz
a společník vkladem je HästNet Sverige AB, ze Stockholmu.

23.6.2022 - takže do roka a do dne. Koupit a zrušit.

nikdy by ma to ani nenapadlo,že to može takto dopadnut,vždy som si myslel ,že si to všetko budem moct prezriet aj o dalsich 20 rokov,o aky si bol hlupučky Janik

26.5.2023 00:02
list

XXX.XXX.134.214

Já si myslím, že nikdo z nás si to nedovedl představit, ale stalo se :(

26.5.2023 00:57
Juraj_Kafka

XXX.XXX.60.177

Jo dřív se pálily knihy, teď se smažou cenné příspěvky. Tedy pro majitele servru zřejmě bezcenné. Pro peníze vrtat koleno, tak je to správné, tak to má být.

26.5.2023 06:59
Korecká

XXX.XXX.14.27

To je už jak na veterině...Tam taky léčí jen ty "běžné" domácí mazlíčky a když tam přijdu se zakrslým kozlíkem, slepicí či husou, tak na mě koukají, jak když jsem přiletěla z jiné planety, tato zvířata asi nejsou dost dobrá pro dnešní dobu.. Tomu se říká diskriminace....

26.5.2023 08:26

bery25 napsal(a):
nikdy by ma to ani nenapadlo,že to može takto dopadnut,vždy som si myslel ,že si to všetko budem moct prezriet aj o dalsich 20 rokov,o aky si bol hlupučky Janik

To je čaro vysnívanej slobody, snahy len o maximalizáciu zisku a hlavne výsledok vkladania informácií do elektronického média (ktoré je ešte aj v súkromných rukách).

Na druhej strane, aj keby bol server štátny, dá sa šmahom ruky zotrieť (ale aj zmeniť) jeho obsah, ak by bol o to záujem. Kniha sa sťahuje z obehu oveľa ťažšie. Ale je zase ťažšie dostupná pre masy.

6.5.2025 21:48

Milí chovatelé a příznivci iFauny,
mám obrovskou radost, že vám mohu oznámit důležitou novinu – web iFauna.cz se po třech letech vrací do českých rukou!
Českému týmu se podařilo odkoupit web od zahraničního vlastníka a naším cílem je navázat na více než 25 let dlouhou tradici podpory etického chovu a slušných chovatelů.
Od této chvíle je opět plně v provozu celé diskusní fórum (včetně neocenitelného archivu) a veškeré inzertní rubriky, které znáte z původní iFauny. Vaše účty i inzeráty byly převedeny na nový web – zvýhodněné inzeráty zůstávají zvýhodněné i nadále.
Oproti minulé verzi jsme lehce pozměnili strukturu kategorií, abychom inzeráty řadili co nejpřesněji podle jejich obsahu. Prosíme vás proto o trpělivost – je možné, že narazíte na drobné chyby nebo nejasnosti. Dejte nám o nich vědět! Buďto jednoduše napište sem do vlákna, nebo nás můžete kontaktovat na e-mailu redakce@ifauna.cz či na našich sociálních sítích.
Důležité upozornění: Pokud na iFauně vystupujete v rámci podnikání (např. prodej chovatelských potřeb, profesionální chov zvířat), prosíme vás o aktualizaci profilu – označení podnikatelské činnosti a doplnění IČO a názvu. Je to důležité z legislativních důvodů (nařízení P2B).
Děkujeme, že jste s námi. Uděláme maximum pro to, aby se iFauna vrátila ke svému původnímu poslání – být bezpečným a přínosným místem pro všechny zodpovědné chovatele.
Těšíme se na vaše příspěvky a společné pokračování tohoto krásného příběhu! 🐕🐦🐍🐠
Za tým iFauny zdraví
Šárka

Dnes 16:00
čendas

XXX.XXX.97.24

iFauna napsal(a):
Milí chovatelé a příznivci iFauny,
mám obrovskou radost, že vám mohu oznámit důležitou novinu – web iFauna.cz se po třech letech vrací do českých rukou!
Českému týmu se podařilo odkoupit web od zahraničního vlastníka a naším cílem je navázat na více než 25 let dlouhou tradici podpory etického chovu a slušných chovatelů.
Od této chvíle je opět plně v provozu celé diskusní fórum (včetně neocenitelného archivu) a veškeré inzertní rubriky, které znáte z původní iFauny. Vaše účty i inzeráty byly převedeny na nový web – zvýhodněné inzeráty zůstávají zvýhodněné i nadále.
Oproti minulé verzi jsme lehce pozměnili strukturu kategorií, abychom inzeráty řadili co nejpřesněji podle jejich obsahu. Prosíme vás proto o trpělivost – je možné, že narazíte na drobné chyby nebo nejasnosti. Dejte nám o nich vědět! Buďto jednoduše napište sem do vlákna, nebo nás můžete kontaktovat na e-mailu redakce@ifauna.cz či na našich sociálních sítích.
Důležité upozornění: Pokud na iFauně vystupujete v rámci podnikání (např. prodej chovatelských potřeb, profesionální chov zvířat), prosíme vás o aktualizaci profilu – označení podnikatelské činnosti a doplnění IČO a názvu. Je to důležité z legislativních důvodů (nařízení P2B).
Děkujeme, že jste s námi. Uděláme maximum pro to, aby se iFauna vrátila ke svému původnímu poslání – být bezpečným a přínosným místem pro všechny zodpovědné chovatele.
Těšíme se na vaše příspěvky a společné pokračování tohoto krásného příběhu! 🐕🐦🐍🐠
Za tým iFauny zdraví
Šárka

vrchol aropance, hnusu

Dnes 16:05

čendas napsal(a):
vrchol aropance, hnusu

Dobrý den, co prosím máte na mysli?

Dnes 16:11
čendas

XXX.XXX.97.24

iFauna napsal(a):
Dobrý den, co prosím máte na mysli?