Kde kupim kosmača bielofuzeho

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2015 12:45
timi123

XXX.XXX.220.140

Dobrý deň
Prosím poradte mi kde a za koľko kúpim kosmača bielofuzeho.

4.4.2015 15:13
rys.leo

XXX.XXX.217.156

Dobrý den, zde na Ifaune v sekci Exotičti savci. Vpravo nahoře do vyhledávače stačí napsat kosman.
Cena je kolem 15.000, - Kč což je cca 580 Euro.

8.4.2015 12:01
doutrklars

XXX.XXX.230.59

Dobrý den, kosmana bělovousého opravdu problem sehnat neni, jen si dejte pozor jaké zvíře kupujete a taky od koho. Mě se u opic stalo, že jsem naletěl podvodníkum mockrát. Pozor, když chovatel např. prodává kus pro úhyn druhého, múže jít o kanybala a dřív nebo později u Vás protikus taky zabije. Taky jsem koupil kastrovaná zvířata jako 100 procentně chovná, to se naštěstí podařilo vrátit, dejte si pozor aby věk opice korespondoval s věkem v reg. listu častý podvod. Pokud se jedná o překup, zjištujte si jak bylo zvíře odchované u původního majitele zda se nejedná o flaškáče, jde o běžný trik, pokud chcete zvíře do chovu, trvejte na tom, že ho chcete vidět ve skupině, nikdy ne odchycené. Registrační list žádejte spolu se zvířetem, nedejte na výmluvy, že ho pak pošle dost si znepříjemníte život. Než si opičku koupíte, přeptejte se na chovatele jiného chovatele opic, všichni se maji navzájem tak rádi, že se dozvíte i to, co vedět nechcete. V nákupu přeji opravdu hodně štěstí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík