Dobrý den.
Všude se uvádí Kosman zakrslý, jelikož je to nejmenší drápkatá opička. Ale podle mě je nejvíc náchylná na různé nemoci a okolní podmínky.
Dle mé osobní zkušenosti je nejlepší Kosman bělovousý či Tamarín žlutoruký. Kosman je dle mého lépe ochočitelný a hlavně je menší, tudíž potřebuje méně místa.
Kosman či Tamarín se nechá sehnat za 15.000, - a Malpa hnědá mi byla letos nabízena za 94.500, - Kč
A jo rozhodnuto, co?
na fotce je přítelkyně s našim kosmanem.
rys.leo
napsal(a):
Dobrý den.
Všude se uvádí Kosman zakrslý, jelikož je to nejmenší drápkatá opička. Ale podle mě je nejvíc náchylná na různé nemoci a okolní podmínky.
Dle mé osobní zkušenosti je nejlepší Kosman bělovousý či Tamarín žlutoruký. Kosman je dle mého lépe ochočitelný a hlavně je menší, tudíž potřebuje méně místa.
Kosman či Tamarín se nechá sehnat za 15.000, - a Malpa hnědá mi byla letos nabízena za 94.500, - Kč
A jo rozhodnuto, co?
na fotce je přítelkyně s našim kosmanem.
Děkuji 94 500 Kč je hodně ale když sem se díval na iFauně nebo někde jinde tak malpa byla třeba za 10.000 Kč s pp ale zkusím toho kosmana je přeci lepší začít s něčím menším
S pp se prodávají psi a kočky. Exotická zvířata mají CITES!
No ty inzeraty za 5.ooo a podobne jsou jen oblbovaci a okradaci lidi. Naslibujou hory doly, chteji zalohu a tim taky ten obchod konci. To je jako kdyby Vam nekdo nabidl tygra za 5.000, -
Bylo to tu už hodne omílané... je to téma LEVNA ZVIRATA ZE ZAHRANICI.
A kosman je dobrá volba