Potřebuji radu... - veterinární potvrzení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

JIJIK

4.2.2016 22:37
JIJIK

XXX.XXX.10.43

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli se dá sehnat papír od veterináře který by mi zaručil že zvíře je zdravé. Mám baziliška a letos jsem kvůli střední škole na intru kde bych chtěl mít baziliška sebou ale prý bych musel mít nějaké potvrzení které by zaručovalo že je zvíře plně zdrávo, kde by se dalo toto potvrzení sehnat.
Děkuji předem za odpovědi.

4.2.2016 23:28
rys.leo

XXX.XXX.158.238

Zdravim Vás, toto je dotaz spíše do terarijní rubriky
Ale když už je to tady- Plně zdrávo jsou dva pojmy: na intru dle mého chtějí potvrzení o tom, že zvíře není nijak nakažené a tím, že není nebezpečné pro okolí.
Papír, že má pevnou stolici a krevní obraz v pořádku si myslím, že jim je na intru k ničemu

Poraď se spíše přímo s veterinařem a hlavně si zjisti, co za potvrzení na intru přesně chtějí.
Přijde mi to ujetý- kdyby chtěli vidět očkovák psa, tak to pochopim ale co chtějí na baziliškovi? Jestli je způsobilej pobytu v internátní budově tak bude muset na EKG a 20 minut šlapat na rotopedu u doktora

JIJIK

5.2.2016 07:18
JIJIK

XXX.XXX.137.205

Ano na intru chtějí potvrzení že zvíře nemá žádnou nemoc a že není pro okoli nebezpečné. Jde hlavně o hygienu takže hlavně o ty nemoci.

5.2.2016 09:25
rys.leo

XXX.XXX.158.238

Hygienu- tak to by měli kontrolovat spíš podmínky chovu, aby to nesmrdělo po celym baráku. Jinak u chorob ohrožujících člověka bych se u baziliška určitě nebál
Nechal bych si u veterináře napsat nějakej pěkně usměvnej posudek zdravotního stavu baziliška! Např., že není schopen samostatné evakuace při vzniku požáru v budově intru

evan

25.2.2016 12:48
evan

XXX.XXX.34.210

Veterinář něco sesmolí. A hlavně tam musí napsat, že není jedovatý, nežere studenty, dokonce ani nechrlí oheň a nezabíjí pohledem!

Já bych se taky infekce z baziliška nebála (řekla bych, že na internátě je tolik jiných příležitostí jak dojít úhony na těle i duchu, že něčí bazilišek je na seznamu možných rizik to poslední..), ale jak to vysvětlovat nějaký bábě ze správy internátu, u toho bych teda nechtěla bejt.

Přidejte reakci

Přidat smajlík