jarojetu

XXX.XXX.169.222
Prosim vas, nevite nekdo kde muzu koupit vlka ? (stene), popripade krizence psa a vlak, o ceskoslovenskeho vlcaka nemam zajem. prikladam foto.
Tak na tuhle diskusi bych zrovna nekoukala. Přijde mi, že tam spoustě lidí dělá největší radost navážet se do ostatních a snažit se je znemožnit. Spíš asi ty ZOO a nebo sehnat kontakt na někoho, kdo takhle vlka má nebo měl. Ale jednoduché to s takovým zvířetem opravdu nebude. Vlk je plachý, má silně vyvinutý lovecký pud a navíc je to zvíře smečkové, samotnému mu nebude dobře. Navíc samozřejmě potřebujete mít povolení a ubikaci schválenou Veterinární správou. Jsou nádherní a zaslouží si skvělé podmínky
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na Ukrajině za 5000Kč.
Waya

XXX.XXX.129.96
Vážně zní dotaz "kde se dá koupit VLK"?! Tak především vlk není pes. Nedá se ochočit jako pes a i s výchovou Československého ovčáka bývají často problémy díky, byť menšinovému podílu "vlčí krve", protože lidé mají často minimální nebo vůbec žádné znalosti etologie těchto šelem a přistupují k nim jako k domácím mazlíčkům. Viděla jsem spoustu zkažených ČSV protože jejich majitelé neměli ani ponětí co mají doma, ale moc se jim líbilo že to vypadá jako vlk. Samozřejmě se s vlky pracovat dá, pokud je člověk vychovává od štěňat, ale pouze za předpokladu znalosti jejich etologie. V případě že člověk etologii vlků nerozumí a nedokáže ji správně aplikovat v praxi, vyroste z něj neurotický, psychicky nevyrovnaný jedinec, zvyklý ale na člověka, takže svému majiteli velice nebezpečný a v případě útěku i svému okolí... Zde se dostávám na začátek. Otázka zní "kde se dá koupit vlk" a já odpovídám že zní špatně, protože vlk je smečkové zvíře a velikostně odpovídající smečku potřebuje k psychické spokojenosti a kvalitnímu životu. Chovat jeden kus (ani dva netvoří smečku) je týrání bez ohledu na zbytek okolností... Je hezké že má člověk vztah ke zvířatům, ale také je třeba myslet na to, že když už člověk nějaké chová, je plně zodpovědný za jeho fyzické i PSYCHICKÉ zdraví. Chcete chovat vlky? Fajn. Něco si o nich zjistěte, například minimální počet kusů pro založení smečky, naučte se jejich etologii nejen teoreticky ale i prakticky, zajistěte odpovídající podmínky pro jejich chov a pak se ptejte nikoli "kde se dá koupit VLK", ale "kde se dají sehnat vlci"...
natynkavlk

XXX.XXX.49.71
No asii nekde v..... ve faune ja mam vlka doma ale toho jsme nasli jako malého opusteneho.
natynkavlk
napsal(a):
No asii nekde v..... ve faune ja mam vlka doma ale toho jsme nasli jako malého opusteneho.
Jasně
Wolfart

XXX.XXX.131.14
Já bych vlka chtěla, ale ve smečce může být maximálně
6-11 vlků prodávají se v Americe ale pochybuju že by se prodávaly v Evropě.
Wolfart
napsal(a):
Já bych vlka chtěla, ale ve smečce může být maximálně
6-11 vlků prodávají se v Americe ale pochybuju že by se prodávaly v Evropě.
Další.
Katebubu

XXX.XXX.137.247
Vlk je promě psovitá šelma, mám vlky ráda a jednohoho bych chtě máme obří zahradu a louku dovipěstujeme stromi a bude tam mýt skvělý dům
Kopretinka bláznivá

XXX.XXX.135.193
Pokud se ptáte tak hloupě, kde sehnat vlka, tak jsem de*il, který nemá o chovu těchto zvířat ani páru. Vám bych nesvěřila ani morče.
Doufám v to, že jste jenom troll.
evan

XXX.XXX.32.212
lupus4
napsal(a):
Ty by jsi se měla věnovat hlavně ČJ jinak si další aspirant na vydru (viz výše).
... by jsi se, tak to jo!
Vlk jako svobodný duch velkých prostranstvích, ve smečce žijících a rodinná pouta ctící
.Musí mít v zajetí velmi
podobné vytvořené podmínky, odpovídající nárokum smečky, alespoň 2 jedincu.
Pokud by jsme chtěli vlka chovat jako psa, jsem přesvědčen, že by se jednalo o týrání.
Pokud nemůžete zabezpečit páru vlku co největší prostory ( cca 500 m 2 plus) , vlky si nepořizujte. Vlci jsou skoro celý den velmi aktivní a v pohybu. Ne jako kočky, které většinu dne proleží.
Pokud se najde nadšenec, který dokáže vlkum vybudovat chovatelské zázemí odpovídající nejen předpisum KVS, ale především dustojnosti a odpovídající eleganci vlkum, pak to problém není. Vlk se dá sehnat snadno.
Ale apeluji opět na rozum žadatele, pouze minimálně pár a né jako miláčka.
To si pořidte ČSO. Nebo příspěvek výše.
Také je nutností se zmínit o vysokých nákladech na pořízení výběhu a krmení vlku. Pokud to vše nadšenec bude absolovovat, ano, pořidte si vlky.
Jsou to majestátná, tajemná,krásná zvířata se zajímavými rodinnými vazbami. Navštivte nejdříve zoo, kde je mají v chovu. Popřípadě soukromé chovatele, nastudujte teorii v literatuře a pak již máte cestu k srdci vlku pootevřenou.
Pokud pochází vlk z odchovu , je ostražitý, ale neutočný, bezproblémový chovanec ve svém uzavřeném teritoriu.
Určitě bych si dovolil zmínku o návštěvě ZOO Olomouc, která má v chovu přes desítku mohutných , arktických vlku na velmi rozsáhlém a krásném uzemí v kopcovitém terénu bývalého lesa , uzpůsobeného vlkum . Určitě velikost a prostranství výběhu má vliv na jejich kondici a kvalitu a čistotu srsti, což ve zmíněné zoo tito krasavci září ve světle slunce jako bílé postavy tajemných , velkých duchu.
Mám tu možnost sám se starat o větší smečku arktických ,bílých vlku. Závěrem mohu pouze dodat, užasná a fantastická zvířata.
Mýt doma vlky ?
Nelze opomenou velmi duležitý a podstatný fakt.
Pouze pokud bydlím alespoň nejméně 4km od vesnice na samotě.
Jinak jejích celosmečkové vytí a řev při handrkování mezi jedinci , je nepředstavitelné v nočních a ranních hodinách , pokud to neslyším na vlastní uši , mám romantickou představu z filmu o vytí vlka . Skutečnost je masakr.
RN
Blablbablba

XXX.XXX.173.0
Vlk se dá ochočit stejně jako pes, bez vyjímky. Možná to píšete, protože máte malý být, když máte velkou zahradu kterou může hlídat, tak se dá ochočit na hlídání objektu a Vás jako jeho “smečky”
Hofis

XXX.XXX.195.134
"Sehnat, ne koupit,, ale děťátko neumí psát ani tečku na konci věty.
Krištof

XXX.XXX.46.13
Dá sa v Česku kúpiť krásny kríženec vlka. North American Indian Dog ( NAID ). Pokiaľ by ste mali záujem kontaktujte pani Hanu Kaufmannovú na fcb - má ešte 2 čierne šteniatka voľné ☺️
Siberian

XXX.XXX.168.73
Dobrý den , nevím co tu již tři roky řešíte . Česká legislativa o chovu vlka hovoří jasně . Pokud ještě máte někdo pochybnosti doporučuji návštěvu vlčince u obce Srní na Šumavě . Tam dostanete odborný výklad o chování těchto nádherných zvířat. O vlka se zajímám mnoho let , jsem jím fascinován , ale neznamená to ,že ho mám doma . Vlci patří do přírody a chroničtí domestikátoři všeho živého patří do vlka !
Siberian
napsal(a):
Dobrý den , nevím co tu již tři roky řešíte . Česká legislativa o chovu vlka hovoří jasně . Pokud ještě máte někdo pochybnosti doporučuji návštěvu vlčince u obce Srní na Šumavě . Tam dostanete odborný výklad o chování těchto nádherných zvířat. O vlka se zajímám mnoho let , jsem jím fascinován , ale neznamená to ,že ho mám doma . Vlci patří do přírody a chroničtí domestikátoři všeho živého patří do vlka !
......"Vlci patří do přírody a chroničtí domestikátoři všeho živého patří do vlka !"
Mirec01

XXX.XXX.191.251
Známý chová americké vlky,original.zaujemca o kupu štěňata má možnost vidiet oboch rodicov.cena za stěna je 1700 eur......
Donalia

XXX.XXX.41.0
Máte ještě jednoho volného?
Donalia

XXX.XXX.41.0
Nejlépe mládě.🙂
V nejbliší době narozené.
Dobrý den.
Chci doufat, že přispívajicí v anonymitě ,kteří sem napsali ,že chtějí koupit vlka ,jsou lidi s humorem a zde pod nickou beze jména. Asi se chtějí pouze pobavit a čekají, co kdo jim odpoví. Baví se.
Pokud se mýlím a myslí to vážně, dovolím si jim poradit .Pořádně, ale pořádně si to rozmyslete, zjistěte si veškeré informace, navštivte chov, ZOO. Jinak se ženete do problému.
Těch problému a zásadních , muže vzniknou více s tím, že řešení po ubytování vlku bude velkým problémem.
Mluvím zde o tom z praxe, poněvadž jsem měl nějaký měsíc 7 artických vlků u rodinného domu na vesnici a vím o čem to je.
Takže.
Prosím ,pokud nechcete mít problémy a nejste fanda , který ví o co jde,
Vlky NEPOŘIZUJTE.
Pěkný večer
RN

Donalia
napsal(a):
Nejlépe mládě.🙂
A co s ním hodláte dělat?
Donalia
napsal(a):
Nejlépe mládě.🙂
daj se koupit i umělý a vzrostlý
Michal1975

XXX.XXX.76.26
Debata úplně zbytečná. V Evropě je chov v domácím podmínkách zakázán. V USA taktéž. Tam lze pořídit křížence od 20000 dolarů.
Michal1975
napsal(a):
Debata úplně zbytečná. V Evropě je chov v domácím podmínkách zakázán. V USA taktéž. Tam lze pořídit křížence od 20000 dolarů.
Dobrý večer.
Nevím, jak si představujete "domácí podmínky", předpokládám ve své skromné domněnce , vlka u boudy, s
řetězem na krku, aby neslupl karkulku. Tak to by fakt nefungovalo .KVS by zkolabovala.
Ale domácí podmínky, odpovídající dle předpisu KVS pro chov vlku. jsou u nás v ČR možné. A chov vlku do odpovídajících podmínek by měl být schválen.
Viz . 7 arktických, bílých obru , vlku u nás v krátké minulostí. Podotknu : Úžasná zvířata, nádhera, fantazie ,paráda......
Pěkný večer a nic ve zlém, být vždy nad věcí je víc než peníze ...
RN
Iska2010

XXX.XXX.196.112
Jak to zvládáte, dá se štěně vlka ve smečce zvladnout
Waya
napsal(a):
Vážně zní dotaz "kde se dá koupit VLK"?! Tak především vlk není pes. Nedá se ochočit jako pes a i s výchovou Československého ovčáka bývají často problémy díky, byť menšinovému podílu "vlčí krve", protože lidé mají často minimální nebo vůbec žádné znalosti etologie těchto šelem a přistupují k nim jako k domácím mazlíčkům. Viděla jsem spoustu zkažených ČSV protože jejich majitelé neměli ani ponětí co mají doma, ale moc se jim líbilo že to vypadá jako vlk. Samozřejmě se s vlky pracovat dá, pokud je člověk vychovává od štěňat, ale pouze za předpokladu znalosti jejich etologie. V případě že člověk etologii vlků nerozumí a nedokáže ji správně aplikovat v praxi, vyroste z něj neurotický, psychicky nevyrovnaný jedinec, zvyklý ale na člověka, takže svému majiteli velice nebezpečný a v případě útěku i svému okolí... Zde se dostávám na začátek. Otázka zní "kde se dá koupit vlk" a já odpovídám že zní špatně, protože vlk je smečkové zvíře a velikostně odpovídající smečku potřebuje k psychické spokojenosti a kvalitnímu životu. Chovat jeden kus (ani dva netvoří smečku) je týrání bez ohledu na zbytek okolností... Je hezké že má člověk vztah ke zvířatům, ale také je třeba myslet na to, že když už člověk nějaké chová, je plně zodpovědný za jeho fyzické i PSYCHICKÉ zdraví. Chcete chovat vlky? Fajn. Něco si o nich zjistěte, například minimální počet kusů pro založení smečky, naučte se jejich etologii nejen teoreticky ale i prakticky, zajistěte odpovídající podmínky pro jejich chov a pak se ptejte nikoli "kde se dá koupit VLK", ale "kde se dají sehnat vlci"...
Vlk se dá ochočit sice těžko ale dá je to předchůdce psa takže je logické že se vlk ochočit dá. Mě na Facebooku pozvala jedna vlčí kontervatoř do přátel a viděla jsem že je to vlčí kontervatoř s úžasnými vlky kteří jsou úplně vpohodě a nejsou nebezpeční. Také si je můžete adoptovat a já osobně si myslím že vy o vlcích nemáte moc dobré řeči jak tady vidím. Ano vlci můžou být třeba agresivnější to nepopírám ale záleží to i na tom jak se majitel o toho vlka stará. Takže prosím příště sem pište spíš věci které jsou ohledně vlků pozitivní než negativní😉

Natálie.J
napsal(a):
Vlk se dá ochočit sice těžko ale dá je to předchůdce psa takže je logické že se vlk ochočit dá. Mě na Facebooku pozvala jedna vlčí kontervatoř do přátel a viděla jsem že je to vlčí kontervatoř s úžasnými vlky kteří jsou úplně vpohodě a nejsou nebezpeční. Také si je můžete adoptovat a já osobně si myslím že vy o vlcích nemáte moc dobré řeči jak tady vidím. Ano vlci můžou být třeba agresivnější to nepopírám ale záleží to i na tom jak se majitel o toho vlka stará. Takže prosím příště sem pište spíš věci které jsou ohledně vlků pozitivní než negativní😉
Takže doporučujete vlka jako domácího mazlíčka? Protože jste viděla na FB nějakou úžasnou vlčí kontervatoř - to je co? Osobní zkušenost máte?
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!
egirl_matrrexx

XXX.XXX.145.246
Dobrý den, též hledám jezdil jsem na něm ve fortnitu a doporučuji (je rychlý a umí trhat)
ew

XXX.XXX.15.72
znáte? Canis lupus bernardi