Zdravím, mám záujem o kúpu exotickej šelmy. Žiaľ neviem nájsť žiadneho predajcu, ktorý by ich ponúkal...
Rozhodla som sa teda, že vyskúšam kúpu prostredníctvom nejakej firmy/organizácie, ktorá sa venuje dovozu a sprostredkovaniu kúpy exotických zvierat.
Ak niekto viete o nejakej firme, prosím podeľte sa so mnou o ňu. Pár som ich našla, ale preferovala by som radšej také, s ktorými má niekto naozaj osobnú skúsenosť. Budem veľmi vďačná za akúkoľvek poskytnutú informáciu. Ďakujem vopred.
Dobrý deň, konkrétne o ocelota. Som v kontakte aj s Chovatelmi z Čiech, ale žiaľ ani jeden z nich momentálne nemá mláďatá a pravdepodobne v blízkej dobe mať ani nebude.
Našli sme jednu pani v Poľsku, ktorá ich dovoz ponúka v cenách 16 000-20 000€, čo si myslíme, že je príliš vysoká cena, keďže aj títo chovatelia nám povedali že ich ceny sú o dosť nižšie.
V Rusku bohužiaľ takéto kontakty zatiaľ nemáme, preto sa snažíme nájsť niekoho tu v okolí, ak by ste mi náhodou vedeli nejak pomôcť, poprípade niekoho odporučiť, budem Vám vďačná. Vopred ďakujem. Martina.
Jak starého, jak odchovaněho a jaké pohlaví.
Teď vím o Samci asi 6ti letém a chce za něj tuším pod 100.000, - což je 4000 Eur
Mám nějaké kontakty, tak je zítra zkusím oslovit. Mám pár u Vás na Slovensku,
2 v Polsku a jednoho ve Španělsku- ten to i přiveze na Slovensko, jezdí tam pravidelně.
Není toho moc, ale třeba aspon poraděj kdo má... A jestli ví někdo z ČR, tak se Vam určitě ozve, protoze vim, minimálně o třech schopných, kteří sem pravidelně chodí.
Najlepšie by bolo mláďa, odchované na fľaške. Neviem v akom veku sa berie od matky, ale chceme aby si na nás zvykalo už od mlada. Určite máme záujem o samca.
Ďakujem Vám veľmi pekne za pomoc. My sme u nás na slovensku nenašli nikoho. Z Čiech komunikujeme hlavne s jedným, ktorý momentálne nemá pár, ktorý by mohol mať mláďatá, nakoľko si nesadol samec so samicou.
Budem Vám veľmi vďačná za akúkoľvek pomoc a radu. Po dvoch rokoch snahy sa to konečne začína oplácať.