Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.6.2018 08:12
Lussinka

XXX.XXX.151.95

Ahoj, chtěla bych radu.
Už dlouho koukáme po kotátku Caracala. Teď jsme narazili na jednu rodinu v Německu, která chová ochočené caracaly i servaly. Mají na prodej mládě samce za 1500euro.
Poskytují veškeré dokumenty, certifikát Fiv /Vet Felv. a smlouvu o zdravotní záruce. Máme v plánu se tam jet podívat, ikdyž je to přes 1200km. Zdá se Vám tato cena adekvátní? Stojí to za tu cestu nebo máme hledat dál a nenaletet? Děkuji za pomoc.

15.6.2018 22:43
rys.leo

XXX.XXX.158.238

Ahoj. To se mi zdá poněkud málo.
Mě několikrát pomohlo, že jsem jim řekl at mi natočí video a pozdraví mě do něj. Jakože, ahoj tohle jsou naše kotata a zdravíme Marka do Karlových Varů. A plno se jich už neozvalo, protože mají jen fotky zvířat a fizicky je vůbec nemají. Jen posilaji porad dokola fotky, nejlepe z googlu
Tot takový primitivni ale ucinny trik
Napiš sem kontakt na něj a jeho jméno, určitě ho bude tady někdo znát, jestli je to chovatel.
Marek.

16.6.2018 07:40
Lussinka

XXX.XXX.151.95

Děkuji, ano, přesně, jak píšete..
dostala jsem kontakt na Fb stránky “šelmy, kočky, koťata” a paní hned věděla o koho jde. Rodina z Německa už na nás začala i tlačit ať zaplatíme zálohu, a ze se prijet podívat není nutné. Hned jsme dali ruce pryč. Pak nastaly urážky a výhružky.. jsem rada, ze jsme couvli. Okradli už spoustu lidi a jsou trestně stíháni.
Takže kotatko sháníme dál, však s větší obezřetnosti

19.6.2018 09:09
axolotl09

XXX.XXX.9.239

Souhlasím na takové lidi se ani koukej je to jednak nebezpečné a ke všemu nic nestonaš!
Těhlech lidí je na světě mnoho, tak POZOR!
Rači odejdi z jejich přístupu k vám.

19.6.2018 09:10
axolotl09

XXX.XXX.9.239

Pardon ke všemu nic nedostaneš.

Přidejte reakci

Přidat smajlík