Mýval severní - zvykání

Mýval severní
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.7.2018 10:34
VladimírDerco

XXX.XXX.32.208

Dobrý den mám nové 3 měsíční mladě mývala a chci se zeptat jak dlouho si zvyká na prostředí a nového majitele mě se zatím bojí kdyby ste někdo věděl jak udělat aby se mě nebál budu velice rád
Děkuji za odpověď Derco.

18.7.2018 15:16
rennie111

XXX.XXX.43.146

Záleží na tom ako bolo mláďa socializované. Zvyčajne si zvyknú do niekoľkých dní, pokiaľ však nebolo v kontakte s človekom môže to byť problém a nie je isté že vôbec niekedy bude úplne krotké. Ak sa bojí snažila by som sa mu dať priestor a čas, skúšajte si k nemu do voliéry sadnúť a iba tam tak byť a nevšímať si ho. Mývaly sú strašne zvedavé a po čase začne aj sám chodiť k vám a obzerať si vás. Zoberte si do ruky piškótky a vždy keď bude blízko tak mu ponúknite. Sú veľmi pažravé to by mohlo zabrať :).

Mateuš

4.8.2019 05:30
Mateuš

XXX.XXX.0.237

Dobrý deň volám sa Matúš chcem sa vás opýtať či by ste mi poradili kde by som mohol kúpiť myvala poprípade poradiť mi chovnu stanicu kde by som si mohol adoptovať toto milé zvieratko :)

Kalocaiova

14.5.2021 23:01
Kalocaiova

XXX.XXX.234.228

Mám záujem o kúpu medvedíka cistotneho 0918189487

Štěpánek

16.5.2021 16:52
Štěpánek

XXX.XXX.133.35

Mohu se zeptat kde jste si mývala pořídil/a ? Také jednoho sháníme ale nikdr ho nemají.
Děkuji.

23.5.2021 21:06
juhaj

XXX.XXX.164.121

Nechci rejpat, ale moc by mi zajímalo, jak velkou a pevnou voliéru potencionální kupci mají ( neboť mýval je velice šikovný a vynalezavy) a nebo jestli plánují volný chov v bytě? Zajímalo by mi to proto, že se objevilo hodně inzerátů na koupi hlavně myvalů, ale i jiných exotických savců, hlavně těch, které provází pověst snadné ochočitelnosti. Pár zkušeností mám, jen kdyby to někoho nezkušeného zajímalo, dobrá ochočitelnost se nerovná bezproblémové soužití.

6.7.2021 15:35
Wendysek1

XXX.XXX.211.197

VladimírDerco napsal(a):
Dobrý den mám nové 3 měsíční mladě mývala a chci se zeptat jak dlouho si zvyká na prostředí a nového majitele mě se zatím bojí kdyby ste někdo věděl jak udělat aby se mě nebál budu velice rád
Děkuji za odpověď Derco.

Dobrý den, prosím kde jste sehnali? Předem děkuji za odpověď

Přidejte reakci

Přidat smajlík