Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.7.2018 22:39
rys.leo

XXX.XXX.158.238

Jako sorry Romane, ale to povolení jsi si mohl vyběhat.I kdyby na týden.
Stane se, dobře, neříkam nic.
Ale mohlo Tě napadnout, že po kauze Berousek po nás všech půjdou, tak ses mohl nějak zařídit...
Timhle jsi akorát přiložil polínko do ohně

27.7.2018 09:57
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

rys.leo napsal(a):
Jako sorry Romane, ale to povolení jsi si mohl vyběhat.I kdyby na týden.
Stane se, dobře, neříkam nic.
Ale mohlo Tě napadnout, že po kauze Berousek po nás všech půjdou, tak ses mohl nějak zařídit...
Timhle jsi akorát přiložil polínko do ohně

zase jeden přitroublý rejpal.

27.7.2018 10:11
rys.leo

XXX.XXX.51.34

Mily Pavle, asi nechovate doma exotickou selmu a nestrachujete se z toho, s jakou zmenou na vas prijdou.
A nez aby jsme jim ukazali, ze takovej idiotyno byl jen Berousek a ze mi jsme v pohode, tak na sebe budeme jeste upozornovat a prikladat drivi do ohne?
Napsal jsem, to se stane! Ale kdyby slo o kohokoli jinyho, nez o mudrce Navratila, kterej vse vi nejlip a ma vse v poradku a na kazdyho podava trestni oznameni... tak tady to ma!
A za dals, i kdyby slo o neco zavaznyho, mlcim, ale byl jen linej zajit na urad a dat tam 1000, - Kc za povoleni. Tak to je jen lempl!
A nazval jste me rejpalem? Nee, nebojim se o necem mluvit a neco resit, ten kdo ano a dela, ze nevidi, je posera a ubozak!
To za chvili podle Vas nebudou moct psat noviny o zlodejich a uchylacich, jen aby jste je nenazval rejpalama?

29.7.2018 22:42
selmicka

XXX.XXX.248.245

Již na těchto forech nepusobím.

Vzhledem k televizní senzačnosti, což media VŽDY dělají a pravda je dost jiná, podám vysvětlení i zde.

Vysvětlení dostala i SVS Pardubice a od majitelky šelem byly předány veškeré doklady k šelmám, které jsou připraveny k expedici do turecké ZOO.

.Majitelka čeká na vyřízení přepravních dokladu. Šelmy byly předány k nám majitelkou 10 dní před návštěvou SVS a televize na udání.Udání znělo na nevlastnění povolení k chovu velkých šelem.
Události, které přecházely návštěvě obou subjektu u nás před 4 dny a vyustily den před návštěvou, jsou kamenem do mozaiky udavače. Víme kdo to je a ví to i kolegové, kteří mi volali po shlédnutí příspěvku a dali mi podporu.
Tímto jim děkuji, pokud tu to čtou.
Neopomenu podotknou, že šelmy byly před prodejem chovatele kousek od mého bydliště, který je prodal chovatelce, která je tranportuje do turecké ZOO. Paní se s majitelem puvodním nedohodla, vyvíjel na ní nátlak k odstěhování zvířat od něj. Požádala mne, zda bych jí nepomohl a šelmy neubytoval ve svých zařízench. Je v republice přeci více slušných chovatelu, kteří si pomohou, tak jsem souhlasil. Hned druhý den po umístění šelem byla vypracovaná žádost paní chovatelkou s tím, že doplním další udaje ( rozměry ubykací ) a pošlu v meilu jí. Ona zbytek zařídí za mne.Zašle žádost na SVS.
Bohužel jsem byl ve velkém presu a potřebné udaje nedodal. Nepředpokládal jsem, že bývalý kolega se zachová, jak se zachoval. Udá mne.
SVS slíbila, že po přeposlání připravené žádosti bude brát jako polehčující okolnost. Doufám, že se tak stane.

Tento příspěvek je pro všechny přátelé v chovu k objasnění dané věci. Samozřejmě, že i telefonický dotaz bude mnou po 21 hod - 22 hod zodpovězen. Ne však anonymním štváčum.

Tímto děkuji i SVS za profesionální přístup k šetření dané věci.

Popřeji všem kolegum - chovatelum šelem, mnoho zdraví a radosti a né žádné ubohé UDAVAČE.

29.7.2018 23:32
selmicka

XXX.XXX.248.245

Foto pořízené cca 5 dní po příchodu k nám od chovatele kousek od nás. Byly majetkem jeho. Nyní jsou majetkem paní, čekajicí na doklady k expedici do Turecka. Podotknu, že SVS si vyžádala veterinární správu o zdravotním stavu samice pumy zde na fotce. Samce neviděla, byl zalezlý v místnosti. Není divu. Posoudí i laik. Snažím se je dostat do kondice. Kocour je o 10 % lepší. Druhá fotka.

29.7.2018 23:34
selmicka

XXX.XXX.248.245

Tímto jsem se vyjádřil k dané věci a není potřeba z mé strany ZDE DISKUTOVAT.

30.7.2018 10:02
hadzim71

XXX.XXX.70.200

dobrý den všem chovatelům,
musim reagovat na článek Navrátila nebot to jsou vsechno lži a výmysli,
ten kdo vyděl samotnou reportáž, kde p.Navrátil lže přímo do očí panu reportéru a KVS Pardubice, že vše prodal a nic už nemá, si může udělat sám představu kde je pravda a kde je lež.
Sama reportáž udává, že pan Navrátil pouští kde koho, aby se pochlubil.
At se podívá z řad jeho tzv.přátel kdo ho nahlásil.
V ten samý den poslal na mne KVS kontrolu, která mě potvrdila popud p.Navrátila.
Rozdíl byl v tom, že umne kontrola nenašla žádné pochybnosti, kdo chce volejte KVS Pardubice o info.
V minulosti jsem se tady na foru p.Navrátila zastával a co si budem povídat, měl to na mne negativní dopad.
pokud někdo potřebuje zodpovědět otázky k této kauze : 776524658
Spozdravem M.H.

30.7.2018 10:19
Faraji

XXX.XXX.70.200

Mily pane Navrátil, dle mého názory by jste se radši ani moc vyjadřovat neměl, pokud ani nevíte celé informace. U samice byla zahájena léčba na náklady v deponaci, kde kupující neprojevil žádný zájem a starost. Co vy chcete napravovat?! Jaké pak jsou vaše zkušenosti, že si dovolujete dělat ze sebe velkého chovatele velkých kočkovitych šelem..
Píšete o udání, kde komu jste řekl že to byl daný člověk, jednak je to veřejná pomluva a zároveň by jste se měl podívat na jiné osoby u kterých to lze čekat. A ze těch lidí je dost. Kde komu jste se chlubil jak máte tyto a tyto kočky. Šlo očekávat že se bude někdo zajímat kord co se nyní řeší. Moc jsze všem chovatelům nepomohl.
O tom co píšete nevíte téměř nic, tak si nechte že jste chovatel a jen pomáháte.Jistě vám kupující hradí vaše dobré srdce a velkou starost a péči o kočky.
Stojíte tam kde nevíte nic tudíž by jste měl se slovy nakládat opatrně.
Hezký den všem :).

30.7.2018 10:53
selmicka

XXX.XXX.248.245

Mé vyjádření ke zprávě ČT 24 a reportáži v ČT 1.

Redaktor ČT byl plně informován o skutečnosti věci a cca po 2 hod jemu a kameramanovi jsem umožnil vstup na pozemek z vlastního rozhodnutí.
Pokud bych tak neučinil, reportáž by byla překroucena v totální nesmysl. Podstatou by zustalo pochybení - chybějicí povolení na chov pum a levhartu, ač veškerá povolení na ostatní zvířata a tudíž chov zvířat ve zvláštní péči vlastním.

1. Redaktor věděl, že SVS vstupuje na pozemek muj s mým souhlasem, není co skrývat, jak tvrdí v reportáži ( pozn. ČT přijela první před SVS a čekala, až dorazí kontrola SVS. Jak dorazila televize, vyšel jsem ven a ptali, zda mám šelmy a že by chtěli točit. JIM jsem řekl, že nemám - viz záznam. Odpověd pochopí chovatele šelem., V podstatě nikdo nemusí televizi za plot pustit a muže jí být jedno, co doma kdo má nebo nemá. Sestřihali to tak, aby to vypadalo na SVS tvrzení.)
Tudíž je nepravdivé tvrzení v reportáži, že jsem šelmy skrýval před kontrolou. Nejde to. Jsou viditelné od branky a celá vesnice věděla, co mi doma běhá. Ti co se přišli podívat.

2. Žádné - UDAJNĚ se stará o šelmy, na místě se prokázalo, že je to FAKT a o šelmy se starám kolegyni, která je majitelem.

3. Nedostal jsem žádnou 3 denní lhutu k podání žádosti, ale já sám jsem SVS nabídl, že vše bude vyřízeno toto pondělí Opět nepravdivé tvrzení reportera, věděl, jak se věci mají.

V mém počítači je připravená žádost o povolení druhýho dne po nabytí vlasnických práv na šelmy chovatelkou. Opět je patrné, že né žádné skrývání a znovu podotknu, že i má 3 letá vnučka pochopila, že šelmy nelze zkrývat před uřady, jak tvrdí v reportáž reporter, ani před občany. Jsou vidět jak na vidrholci…

Závěrem: Je snutné, ale normální, že media pracují s informacemi, bez ohledu na pravdu s cílem vytěžit z věci maximum a vše překroutit a zdramatizovat.

Nelze se divit, že mnoho lidí i subjektu již s medii po zkušenostech NEKOMUNIKUJE.

Pěkný den.

30.7.2018 17:22
janekhok1

XXX.XXX.248.243

Tak to je tedy síla.Každý posoudí sám.Pane Navrátil silné nervy.

30.7.2018 18:32
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

janekhok1 napsal(a):
Tak to je tedy síla.Každý posoudí sám.Pane Navrátil silné nervy.

Taky se připojuji.

30.7.2018 18:48
Faraji

XXX.XXX.70.200

Je vážně venku horko, ale proč si píšete příspěvky (odpovědi) sám sobě
Musite zakládat nove nicky z jinych IP adres
Bere vás stud že ani nevíte že SVS nepouštíte z dobre vůle na pozemek, ale vy jste povinen jej pustit dál!
A zrovna vy, že by vás media nezajímali?
Lhal jste, a urazil spoustu chovatelů, kteří chovají tak jak mají. Jak myslíte, že se na to koukají lidi, kteří tomu nerozumí?! Tomu se říká dobrý a zodpovědný chovatel?

30.7.2018 21:43
Natty35

XXX.XXX.248.239

Faraji napsal(a):
Mily pane Navrátil, dle mého názory by jste se radši ani moc vyjadřovat neměl, pokud ani nevíte celé informace. U samice byla zahájena léčba na náklady v deponaci, kde kupující neprojevil žádný zájem a starost. Co vy chcete napravovat?! Jaké pak jsou vaše zkušenosti, že si dovolujete dělat ze sebe velkého chovatele velkých kočkovitych šelem..
Píšete o udání, kde komu jste řekl že to byl daný člověk, jednak je to veřejná pomluva a zároveň by jste se měl podívat na jiné osoby u kterých to lze čekat. A ze těch lidí je dost. Kde komu jste se chlubil jak máte tyto a tyto kočky. Šlo očekávat že se bude někdo zajímat kord co se nyní řeší. Moc jsze všem chovatelům nepomohl.
O tom co píšete nevíte téměř nic, tak si nechte že jste chovatel a jen pomáháte.Jistě vám kupující hradí vaše dobré srdce a velkou starost a péči o kočky.
Stojíte tam kde nevíte nic tudíž by jste měl se slovy nakládat opatrně.
Hezký den všem :).

Dobrý večer,
když jsem příspěvek četla ráno, bylo v něm, že byla zahájena léčba na náklady Hadince. Nyní je věta pozměněná. Mohu tedy poprosit o vysvětlení, ať mám také celé informace. Děkuji.

30.7.2018 21:45
Natty35

XXX.XXX.248.239

Kritizovat umí všichni, ale ať si radši každý sám nejdříve zamete před vlastním prahem. Došlo k pochybení, které chovatel uznal a také za něj zaplatí. A ti co chovají jak mají, se tedy ničeho obávat nemusejí. Nebo se mýlím. Z vlastní zkušenosti vím, jak média dokážou vše sestříhat, hlavně aby byla seznzace. Je třeba brát vše s rezervou.

30.7.2018 23:03
Faraji

XXX.XXX.70.200

Zkuste číst ještě jednou a lépe
A mm* dle stylu konverzace mam těžké podezření na opět fake. A pokud se nemylim Havlíčkův Brod neni daleko

31.7.2018 07:04
Natty35

XXX.XXX.248.239

Větu jsem četla několikrát a snažila jsem se jí porozumět, když jsem se k tomu vrátila večer, již byla přepsaná. No nic. Nemám potřebu na někoho útočit, nicméně se mě dotýká Vaše "podezření na opět fake" i poznámka s Havlíčkovým Brodem. Ale to je můj problém. Myslim, že diskuze je veřejná a mohou přispět i další lidé.

31.7.2018 08:27
Faraji

XXX.XXX.70.200

Když ma člověk !1! člověk hned několik založených profilů, podezření na další při zjištění že si odepisuje v tomto vlaknu sam sobě, je naprosto normální.
ovšem tady uz vim kdo jste
Me podezření nebylo daleko (K.Z.)
Hezký den všem.

31.7.2018 09:43
Natty35

XXX.XXX.248.239

Pravděpodobně se pletete, ale nevadí. Na diskuzi jsem narazila víceméně náhodou a zarazila mě jen výše zmiňovaná editace textu a zajímalo mě, jak je to tedy se zdravotním stavem a léčbou pumy. To se zde asi nedozvím a celou diskuzi tedy považuji za ztrátu času. Sbohem.

31.7.2018 11:32
chondro

XXX.XXX.227.52

Navratile,
ti ten nepokleslejší bulvár je naprostý čajíček oproti vám vaši ulhanostzi a nedůvěryhodnosti MIMOCHODEM jste se ke všem těmto vlastnostem v pořadu dobrovolně přiznal aniž by jste si to uvědomil.
Že se tu dlouhá leta sám obajujete pod jinými nicky už léta spolu s jinými upozornuji a ip adresy budiž toho důkazem vid janekhok1 a další.
Vy si vůbešc neuvědomujete že tím urážíte normální učastníky diskuze na to prostě vaše "morálka" nestačí.
Rozdíl mezi proavdou a lží je pod vaši rozlišovací schopnost takoví lidé by měla normální většina vytěsnit ze společnosti.
Jinak to že jste na pořad redaaktorům kývl je přesně v vaši ntenci chorobného zviditenování
jak už jste tu 55x napsal i špatná reklama je reklama.Jak ubohé
Zmizněte!

31.7.2018 19:27
rys.leo

XXX.XXX.158.238

on neumí zaklapnout a zklopit hlavu. Romane, nejde vše omluvit!
Navíc je to chronickej lhář! Nejhorší, že jeho nezastaví ani tohle a bude kydat špínu na všechny kolem, bude odvracet pozornost na reportéra, hlavně aby on byl čistej

A jak tady inzeroval poloochočený a neutočný rysi, který nedávno prodával... Pěkně se z něj poslal Knučel jak žena. Takhle nějak si představuju naše setkání

24.11.2018 19:30
rys.leo

XXX.XXX.34.145

Podivejte se, pod jakym nickem Navratil inzeruje svoji nabidku na navstevu chovu 🤦🏻‍♂️ (Viz. foto)
Ze selmicky se stal panter?
Jeden inzerat vlozi jako selmicka a ihned druhy za tim jako panter. 🤷🏼‍♂️ ...Ale on prece nema vice profilu na ifaune👍🏻

Lhar zustane lharem👊🏻

24.11.2018 19:47
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

rys.leo napsal(a):
Podivejte se, pod jakym nickem Navratil inzeruje svoji nabidku na navstevu chovu 🤦🏻‍♂️ (Viz. foto)
Ze selmicky se stal panter?
Jeden inzerat vlozi jako selmicka a ihned druhy za tim jako panter. 🤷🏼‍♂️ ...Ale on prece nema vice profilu na ifaune👍🏻

Lhar zustane lharem👊🏻

jste zvláštní !!!

24.11.2018 19:54
rys.leo

XXX.XXX.34.145

Dekuji. Nerad jsem soucasti davu a norem. 💐

24.11.2018 22:16
selmicka

XXX.XXX.248.239

Je logické, že nebudu inzerovat pod jiným nickem, poněvadž potřebuji, aby zájemce shlédl pod ... selmickou ….celou fotogalerii a mohl si udělat obrázek a v případě se i rozhodl mne navštívit.

Je přinejmenším přinejmenšim velmi zvláštní, že panter ( není přeci duvod , abych si založil něco jiného a tím si pokazil reklamu ). se objeví a hned tu nicka reaguje s vložením daných inzerátu se svým hloupým tvrzením !!

Informoval jsem ifaunu o této zvláštností s prosbou, aby mi poslali vysvětlení, jak je to možné. Zatím inzerát smazali. Doufám, že vysvětlení zašlou.

Pro zajímavost.

Vložil jsem inzerát na surikaty. Vypsání inzerátu ok, náhled ok, výtisk pod selmickou, za 2 min cca kontrola a byl tam panter, po 2 min inzerát byl smazán. Já vložil obratem nový na surikaty pod selmickou uvidíme zda to tak zustane.

Závěr: něco tu sakra smrdí, když lze manipulovat inzerentum s nickami...…………….

25.11.2018 11:55

selmicka napsal(a):
Je logické, že nebudu inzerovat pod jiným nickem, poněvadž potřebuji, aby zájemce shlédl pod ... selmickou ….celou fotogalerii a mohl si udělat obrázek a v případě se i rozhodl mne navštívit.

Je přinejmenším přinejmenšim velmi zvláštní, že panter ( není přeci duvod , abych si založil něco jiného a tím si pokazil reklamu ). se objeví a hned tu nicka reaguje s vložením daných inzerátu se svým hloupým tvrzením !!

Informoval jsem ifaunu o této zvláštností s prosbou, aby mi poslali vysvětlení, jak je to možné. Zatím inzerát smazali. Doufám, že vysvětlení zašlou.

Pro zajímavost.

Vložil jsem inzerát na surikaty. Vypsání inzerátu ok, náhled ok, výtisk pod selmickou, za 2 min cca kontrola a byl tam panter, po 2 min inzerát byl smazán. Já vložil obratem nový na surikaty pod selmickou uvidíme zda to tak zustane.

Závěr: něco tu sakra smrdí, když lze manipulovat inzerentum s nickami...…………….

Dobrý den,

musíme se jednoznačně ohradit proti nařčení z manipulace s nicky inzerentů. Nic podobného bychom nikdy neudělali a opravdu nechápeme, co bychom z toho v redakci iFauny měli.

Inzeráty zadané pod loginem panter jsme vám vymazali na základě Vašeho upozornění – "Nahlášení nevhodného inzerátu", nikoli z naší vůle. Inzeráty se přiřazují k jednotlivým účtům na základě emailu, který při vkládání inzerátu vyplníte. Jediné vysvětlení tedy je, že jste vy sám (nebo případně automaticky váš prohlížeč) vyplnil váš druhý email a inzerát se tím zařadil pod jiný účet.

Redakce webu iFauna.cz

25.11.2018 12:32
selmicka

XXX.XXX.248.239

Netvrdím že ifauna manipuluje s nicky a faunu z toho neobvinuji. .

V žádném případě nemám jiný nick pod panterem. Nemám žádný jiný meil.

Faktem je, že co jsem POPSAL se stalo.

Vysvětlení je to, že tu někdo, opět se opakuji , manipuluje s nicky. Je jasné, že si někdo zahrál na heckera s cílem jasným. Kdo to asi byl ??

25.11.2018 13:13

selmicka napsal(a):
Netvrdím že ifauna manipuluje s nicky a faunu z toho neobvinuji. .

V žádném případě nemám jiný nick pod panterem. Nemám žádný jiný meil.

Faktem je, že co jsem POPSAL se stalo.

Vysvětlení je to, že tu někdo, opět se opakuji , manipuluje s nicky. Je jasné, že si někdo zahrál na heckera s cílem jasným. Kdo to asi byl ??

Dobrý den,

je nám líto, ale nějaká zlá vůle nebo narušení bezpečnosti v podobě útoku hackera je v tomto případě vyloučené.

Vždyť vy sám jste nám včera ve 22:37 i dnes ve 12:44 psal do redakce z emailu, který patří pod uživatelský účet panter. Je tedy zjevné, že uživatelský účet panter je váš stejně jako email, který k tomuto účtu patří.

Redakce webu iFauna.cz

25.11.2018 14:29
selmicka

XXX.XXX.248.239

Opakuji se stále.

Jiný učet nepoužívám a nemám.. je mi líto také.
Co se na ifauně a v inzerci pohybuji , vždy a pouze pod selmicka. a je to nějaky již rok. Naráz vyběhne nějaký panter.
Nesmysl z mé strany. Je to logické a zejména v mém případě stálé a opakované reklamy chovu, když inzeruji prodej svých odchovu. . Takže selmicka nutností s odkazem na fotogalerii.

RN

25.11.2018 14:48
selmicka

XXX.XXX.248.239

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

je nám líto, ale nějaká zlá vůle nebo narušení bezpečnosti v podobě útoku hackera je v tomto případě vyloučené.

Vždyť vy sám jste nám včera ve 22:37 i dnes ve 12:44 psal do redakce z emailu, který patří pod uživatelský účet panter. Je tedy zjevné, že uživatelský účet panter je váš stejně jako email, který k tomuto účtu patří.

Redakce webu iFauna.cz

Je mi velmi podivné, že tvrdíte, že jsem vám psal do redakce z uživatelského hesla panter, když ve 12.44 dnes jsem vám psal z mého meilu sph54@centrum.cz a na i fauně je tento meil v registraci selmicka.

Pokud píši ze svého meilu, nemá nic společného s nickou na ifauně, že ano.

Jak můžete tvrdit, že jsem psal z registace panter a mého počítače? Když tomu tak nebylo. Konkretní meil 25.11.2018 12:44 uložen- odesláno z sph54@centrum.cz v žádném případě z ifauny pod nějakou registrací.

Znova zduraznuji, že žádný meil pod panter nemám a nikdy jsem jej nepoužíval. Alespon o tom nevím. Nikdy na mne nevyskočil. Až nyní se to někomu nějak hodilo.

Nojo…….

RN

25.11.2018 15:22

selmicka napsal(a):
Je mi velmi podivné, že tvrdíte, že jsem vám psal do redakce z uživatelského hesla panter, když ve 12.44 dnes jsem vám psal z mého meilu sph54@centrum.cz a na i fauně je tento meil v registraci selmicka.

Pokud píši ze svého meilu, nemá nic společného s nickou na ifauně, že ano.

Jak můžete tvrdit, že jsem psal z registace panter a mého počítače? Když tomu tak nebylo. Konkretní meil 25.11.2018 12:44 uložen- odesláno z sph54@centrum.cz v žádném případě z ifauny pod nějakou registrací.

Znova zduraznuji, že žádný meil pod panter nemám a nikdy jsem jej nepoužíval. Alespon o tom nevím. Nikdy na mne nevyskočil. Až nyní se to někomu nějak hodilo.

Nojo…….

RN

Dobrý den,

možná se nejedná o váš zlý úmysl, ale máme dostatek technických dat k tomu, že je zřejmé, že uživatelský účet panter i uživatelský účet selmicka patří vám. Včera i dnes jste nám psal z emailu sph54 pod kterým je uživatelský účet panter zaregistrován. Jedná se o starou registraci, na kterou jste asi zapomněl (účet byl použit naposledy 21.3.2010), ale je zjevně vaše.

Inzeráty pod emailem sph54 jste zřejmě nepozorností vložil na iFaunu omylem, ale díky tomu, že jste použil tento email, se inzeráty logicky přiřadili k vašemu účtu panter. Nejedná se ani o útok hackera ani o technickou chybu iFauny.

Redakce webu iFauna.cz

25.11.2018 15:59
selmicka

XXX.XXX.248.239

Dobrý den,

nějak nechápu, že jsem vložil pod selmickou surikaty ke kontrole na základě vložené nicky rys leo poněvadž jsem tušil, že se něco děje. Kontroloval : selmicka ok.

Vyvěšena byla selmicka inzerát cca 2 min. Pak se změnila na panter - to musel někdo zařídit- do 2 minut panter vymazán.
Prostě je evidentní, že měl někdo zájem si slušně řečeno pohrát se mnou s cílem jasným

Budiž.

Za celou dobu co jsem registrován na ifauně cca 10 let? Se nic podobného nestalo. A naráz v jeden den a čas během pár minut někdo točí ruletou v nicce ?

Možná, že se zde najde odborník na IT a vyjádří se. Pokud ne, nic se neděje.

Je na každém, jak dané příspěvky každy sám vyhodnotí.

RN

25.11.2018 16:31

selmicka napsal(a):
Dobrý den,

nějak nechápu, že jsem vložil pod selmickou surikaty ke kontrole na základě vložené nicky rys leo poněvadž jsem tušil, že se něco děje. Kontroloval : selmicka ok.

Vyvěšena byla selmicka inzerát cca 2 min. Pak se změnila na panter - to musel někdo zařídit- do 2 minut panter vymazán.
Prostě je evidentní, že měl někdo zájem si slušně řečeno pohrát se mnou s cílem jasným

Budiž.

Za celou dobu co jsem registrován na ifauně cca 10 let? Se nic podobného nestalo. A naráz v jeden den a čas během pár minut někdo točí ruletou v nicce ?

Možná, že se zde najde odborník na IT a vyjádří se. Pokud ne, nic se neděje.

Je na každém, jak dané příspěvky každy sám vyhodnotí.

RN

Dobrý den,

opravdu vám přijde uvěřitelné, že si dal někdo práci s tím, aby vám přehodil inzeráty z jednoho vašeho účtu na druhý váš účet? Co by tím kdo získal? Jaký by to mělo smysl?
Není opravdu pravděpodobnější, že jste se spletl při zadávání emailu?

Redakce webu iFauna.cz

25.11.2018 16:32
rys.leo

XXX.XXX.158.238

😂😂😂😂 Navratil dobehnut👍🏻😂😂👏🏻👏🏻
Moc velke DIKY redakci Ifauny, za to, ze vse vysvetlila a nenechala se utlouc jeho hloupyma argumentama.
Vsichni zdejsi zde vime, ze Navratil na mnoho uctu zde zalozenych a rad a casto je strida.
Jednou proste musel udelat krok vedle a sam se odhalil.
Cekam,ze brzy napise Janekhot a dalsi z jeho priznivcu, kteri vznikly v jeho pc a hlavne v jeho kedlubne
Jeste napise, ze si nechce pokazit reklamu😂😂 Romčo,ty kluku, to uz vic nejde😂🤷🏼‍♂️
On by zaprel i sam sebe. I kdyz to tady vlastne leta uz dela😂

25.11.2018 17:21
selmicka

XXX.XXX.248.239

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

opravdu vám přijde uvěřitelné, že si dal někdo práci s tím, aby vám přehodil inzeráty z jednoho vašeho účtu na druhý váš účet? Co by tím kdo získal? Jaký by to mělo smysl?

Redakce webu iFauna.cz

Dobrý den,

opravdu mi přijde uvěřitelné, že si tu práci někdo dal. A s největší pravděpodobností stálý učastník těchto for.

Protože styl co tu pár minut včera o tomto tématu probíhal na inzerci a dění kolem je jasný.

Na to nemusím být IT odborník.

A t si myslím kdo to byl. je pouze moje domněnka.
Ale vím, že né popleta já , jak se snažíte mne zde postavit do role.

Vím, že pod sph54@centrum.cz mám jediný meil a pod tým vystupuji od jeho založení. Jediný.
Takže se nemůže stát nesmysl, co sem podsouváte s mojím pochybením.

Ač jsem jasně několikráte napsal, že jsem i to hlídal a ejhle zase selmicka změněna na panter, když vložena byla selmicka.
( pro heckery není problém se nabourat do Pentagonu, brnkačka pro začínajícího heckera nabourat ifanu )

RN

25.11.2018 18:15
selmicka

XXX.XXX.248.239

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

Redakce webu iFauna.cz

Ifauno

Vložil jsem pod selmicka inzerát na mývaly. Vyvěšen pod selmicka 17,58 a 18 ,17 je panter - stále hlídám a ejhle ted je tam panter.

Upozornuji, že je tam zatím inzerát na nosály pod selmickou.....

Co to má znamenat ?? Poprosím o kontakt na majitele. Zde jde asi o...……….?

25.11.2018 18:59
selmicka

XXX.XXX.248.239

Ifauno

sleduji stále dění na inzerci.

Vložil jsem inzeráty na mývaly. Popsal jsem , co se děje. Pokud jsem otevřel sph, nic nexistuje, nelze mne kontaktovat. Nyní i inzeráty změněny kým ?? na sph a ne selmickou zmizely.

Zeptám se. To je vaše práce??

´Pokud ne, tak ten hecker, udělejte si pak prosím pořádek. Nepřipustili jste heckera, A je to maglajs zde .

25.11.2018 19:06
selmicka

XXX.XXX.248.239

19,03 jsem vložil inzerát na koupi mývalu , je tam sakrblé zatím selmicka.

Uvidíme , co se bude dít.

Zatím tam byly veletoče … panter, sph , a pak obratem vše vymazáno...… tož nevím o co gou…………...

25.11.2018 19:11
selmicka

XXX.XXX.248.239

Takže ifauno .

A vložen muj příspěvek na koupi nosálu pod selmickou, byl změněn na sph - což otevřu a není více informací.

Tvrdíte, že se nelze nabourat..

¨Netvrdím, že je to záměr ifauny, ale tvrdím, že tu máte heckera…

Prosím, řešte to.

RN

s úsměvem jde všechno lépe.

25.11.2018 19:42

Dobrý den,

vaše "testovací inzeráty", které postrádaly smysl, vymazali naši administrátoři. Nejde o žádné řádění hackera. iFauna je velmi dobře zabezpečena a pokud by náhodou došlo k nějakému útoku, budeme o tom mít záznamy v logu, což v současné chvíli samozřejmě není.

Už bohužel nevíme, co vám napsat, když racionální argumenty slyšet nechcete. Pokud věříte na konspirace, opravdu vám nemůžeme pomoct.

Redakce webu iFauna.cz

25.11.2018 22:46
raduz

XXX.XXX.120.98

Dobrý večer,

můj dotaz je směřovaný na admina Ifauny. Jistě není problém pro Vás dohledat, jestli je uživatel " selmicka" registrovaný na ifauně pod více nicky. V minulosti jsem zde několikrát vznesl tento dotaz směřovaný i na majitele ifauny. Samozřejmě s ohledem na současné problémy kolem GDPR, nečekám, že se ani nyní dočkám odpovědi, ale přesto bych se rád zeptal je-li možné uvést jestli je např, nick janekhok1 založen a používán stejným uživatel jako nick selmicka. Těch nicků by bylo určitě víc, ale myslím si že zrovna tento jeden by do většiny zdejších "žabomyších" sporů vnesl nový pohled na danou věc. Děkuji Radek Nesvačil (raduz07)

A prosím uživatele pod nickem rys.leo a selmicka aby se zdrželi vulgárních i jiných komentářů.

25.11.2018 22:49
rys.leo

XXX.XXX.158.238

hackeři přestali napadat weby v oblasti finančnictví a přešli na Ifaunu, kde starej dědek nabízí ukázku svého dvora, kde má zvířata.
Tuším, že z toho jim slušně kápne do kapsy
Navrátile, sám jsi se usvědčil a ted ze sebe ještě děláš kašpara.
Tomu říkam 2v1
Celej Tvůj život je jedna velká lež. STB, opakovaně změna identity zde, vypořádání s alkoholem-ano jsi alkáč!!! , prodeje cizích odchovů vydávaných za své...atd atd....

25.11.2018 23:54
rys.leo

XXX.XXX.158.238

raduz napsal(a):
Dobrý večer,

můj dotaz je směřovaný na admina Ifauny. Jistě není problém pro Vás dohledat, jestli je uživatel " selmicka" registrovaný na ifauně pod více nicky. V minulosti jsem zde několikrát vznesl tento dotaz směřovaný i na majitele ifauny. Samozřejmě s ohledem na současné problémy kolem GDPR, nečekám, že se ani nyní dočkám odpovědi, ale přesto bych se rád zeptal je-li možné uvést jestli je např, nick janekhok1 založen a používán stejným uživatel jako nick selmicka. Těch nicků by bylo určitě víc, ale myslím si že zrovna tento jeden by do většiny zdejších "žabomyších" sporů vnesl nový pohled na danou věc. Děkuji Radek Nesvačil (raduz07)

A prosím uživatele pod nickem rys.leo a selmicka aby se zdrželi vulgárních i jiných komentářů.

Prosit je zbytečné! Já se prosit nenechám! Já si budu psát co chci, kde chci a kam chci. YES MAN?
Se susnými lidmi není třeba vulgarismů. Navíc Ifauna už je blokuje

26.11.2018 11:05

raduz napsal(a):
Dobrý večer,

Dobrý den,

v tomto případě to nelze říct úplně s určitostí, ale vypadá to, že u uživatelů selmicka a janekhok1 se jedná o dvě rozdílné adresy a tedy i uživatele.

Hezký den.
Redakce webu iFauna.cz

27.11.2018 21:15
raduz

XXX.XXX.120.98

Dobrý večer,

děkuji za odpovědˇ, nejsem v problematice it natolik zběhlý abych se v tom orientoval. Určitě pro Vás nebude směrodatná pouze ip adresa. Zeptám se tedy jinak, lze dohledat jestli je uživatel přihlášen pod více nicky? Nebo v minulosti používal více přihlašovací údajů ze stejného pc?
Nechci se v tom nijak extra babrat, ale tohle mě s ohledem na diskuze které se tu v minulosti vedli a týkali se i mé osoby, docela zajímá. Děkuji za odpověď.

S pozdravem Nesvačil

30.11.2018 19:32

raduz napsal(a):
Dobrý večer,

děkuji za odpovědˇ, nejsem v problematice it natolik zběhlý abych se v tom orientoval. Určitě pro Vás nebude směrodatná pouze ip adresa. Zeptám se tedy jinak, lze dohledat jestli je uživatel přihlášen pod více nicky? Nebo v minulosti používal více přihlašovací údajů ze stejného pc?
Nechci se v tom nijak extra babrat, ale tohle mě s ohledem na diskuze které se tu v minulosti vedli a týkali se i mé osoby, docela zajímá. Děkuji za odpověď.

S pozdravem Nesvačil

Dobrý den,

ip adresa je jedním z klíčových údajů, ale není samozřejmě jediným nástrojem. Dohledat, jestli uživatel diskutuje z více účtů lze, ale vždy jen s určitou mírou přesnosti. U některých to lze říct téměř s jistotou, naproti tomu některých techniky zdatných uživatelů je to velmi obtížné nebo téměř nemožné.

Redakce webu iFauna.cz

30.11.2018 22:33
raduz

XXX.XXX.120.98

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

ip adresa je jedním z klíčových údajů, ale není samozřejmě jediným nástrojem. Dohledat, jestli uživatel diskutuje z více účtů lze, ale vždy jen s určitou mírou přesnosti. U některých to lze říct téměř s jistotou, naproti tomu některých techniky zdatných uživatelů je to velmi obtížné nebo téměř nemožné.

Redakce webu iFauna.cz

Dobrý večer,

znovu děkuji za odpovědˇ, je asi jasné kam má otázka míří. Zeptám se tedy na poslední věc, je uživatel šelmička přihlášen pod více přihlašovacími jmény. Krom Vámi uvedeného Panthera. Pokud by jste snad chtěli znát důvod, proč bych rád znal odpověd. Stačí nahlédnout do mé interní pošty, kde je i komunikace s tímto pánem. Jistě to pro Vás jako administrátora nebude problém. Pak snáz pochopíte, proč bych rád znal odpověd na tuto otázku.
Tohle je z mé strany poslední dotaz, dál se do diskuzí na této sekci z několika důvodů zapojovat nechci,ale vidím, že v současné době se zde několik věcí změnilo a doufám že k lepšímu.

Všem slušným přispěvatelům, přeji příjemný večer. Radek Nesvačil

1.12.2018 18:41

raduz napsal(a):
Dobrý večer,

znovu děkuji za odpovědˇ, je asi jasné kam má otázka míří. Zeptám se tedy na poslední věc, je uživatel šelmička přihlášen pod více přihlašovacími jmény. Krom Vámi uvedeného Panthera. Pokud by jste snad chtěli znát důvod, proč bych rád znal odpověd. Stačí nahlédnout do mé interní pošty, kde je i komunikace s tímto pánem. Jistě to pro Vás jako administrátora nebude problém. Pak snáz pochopíte, proč bych rád znal odpověd na tuto otázku.
Tohle je z mé strany poslední dotaz, dál se do diskuzí na této sekci z několika důvodů zapojovat nechci,ale vidím, že v současné době se zde několik věcí změnilo a doufám že k lepšímu.

Všem slušným přispěvatelům, přeji příjemný večer. Radek Nesvačil

Dobrý den,

login Panther nebyl použit od roku 2010, takže se s používáním nicku šelmička vůbec nepotkává. Není bohužel možné prověřit celou historii diskuse, ale pokud se díváme na rok 2018, ta to vypadá, že uživatel šelmička se pod více nicky nepřihlašoval.

Redakce webu iFauna.cz

1.12.2018 20:43
raduz

XXX.XXX.120.98

jde o rok 2015-2016..

1.12.2018 21:03
raduz

XXX.XXX.120.98

omlouvám se je to v podstatě od roku 2010 do roku 2016 namátkou kdokoli z těchto jmen:

Bohkon

wanessa

Lachony

skano

Joskaano

zadeno

Pumikry

rrys

rys

Drakon

Jaguaride

Danuleho

Zodeala

Genady

Harovan

manželé Adámkovi

ROBIN

v současné době si na své chování již dává dobrý pozor. ale v podstatě je to vlastně vyřešeno přihlašovacím údajem panter, u kterého jste prokazatelně poukázali na to, že byl použiván uživatelem šelmička. Jen po lepší přehled celé situace. V minulosti se právě pan Navrátil coby uživatel šelmička. Několikrát pustil do pár lidí, kteří na zdejší forum chodili a hlavně uměli poradit, což je obrovská škoda. Od počátku se zde p. Navrátil prezentuje tím, že zde po celou dobu vystupuje pouze pod jedním jediným přihlašovacím údajem, což je min. u nicků rys, rrys a robin určitě nepravděpodobné. Chtěl jsem proto, vědět jestli dokážet zjistit jsou-li tyto přihlašovací jména právě jeho. To je celé, nemyslím si, že by toto chování měla ifauna tolerovat a uživatel, který vědomě použije více nicků pro napadání ostatních diskutujících by měl být min. zablokován.

R.N.

2.12.2018 19:05

raduz napsal(a):
omlouvám se je to v podstatě od roku 2010 do roku 2016 namátkou kdokoli z těchto jmen:

Bohkon

wanessa

Lachony

skano

Joskaano

zadeno

Pumikry

rrys

rys

Drakon

Jaguaride

Danuleho

Zodeala

Genady

Harovan

manželé Adámkovi

ROBIN

v současné době si na své chování již dává dobrý pozor. ale v podstatě je to vlastně vyřešeno přihlašovacím údajem panter, u kterého jste prokazatelně poukázali na to, že byl použiván uživatelem šelmička. Jen po lepší přehled celé situace. V minulosti se právě pan Navrátil coby uživatel šelmička. Několikrát pustil do pár lidí, kteří na zdejší forum chodili a hlavně uměli poradit, což je obrovská škoda. Od počátku se zde p. Navrátil prezentuje tím, že zde po celou dobu vystupuje pouze pod jedním jediným přihlašovacím údajem, což je min. u nicků rys, rrys a robin určitě nepravděpodobné. Chtěl jsem proto, vědět jestli dokážet zjistit jsou-li tyto přihlašovací jména právě jeho. To je celé, nemyslím si, že by toto chování měla ifauna tolerovat a uživatel, který vědomě použije více nicků pro napadání ostatních diskutujících by měl být min. zablokován.

R.N.

Dobrý den,

rádi bychom zopakovali, že profil panter byl posledních osm let neaktivní, takže jej není možné počítat.

Co se týká vypsaných profilů, tak u žádného z nich jsme nenašli shodné údaje s profilem šelmička. Je ale velmi ošidné srovnávat takto staré údaje, protože uživatel se mohl přestěhovat, koupit si jiný počítač, změnit hosting atd. Pokud tedy jde o starší diskusní příspěvky, je vypovídací hodnota takové kontroly poměrně malá.

Redakce webu iFauna.cz

2.12.2018 20:45
raduz

XXX.XXX.120.98

Děkuji za odpovědˇ. Raději se v tom nebudem dále babrat..
Přeji příjemný večer.

1.2.2019 09:05
selmicka

XXX.XXX.248.231

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

rádi bychom zopakovali, že profil panter byl posledních osm let neaktivní, takže jej není možné počítat.

Co se týká vypsaných profilů, tak u žádného z nich jsme nenašli shodné údaje s profilem šelmička. Je ale velmi ošidné srovnávat takto staré údaje, protože uživatel se mohl přestěhovat, koupit si jiný počítač, změnit hosting atd. Pokud tedy jde o starší diskusní příspěvky, je vypovídací hodnota takové kontroly poměrně malá.

Redakce webu iFauna.cz

Děkuji za vyjádření.

Nepřestěhoval jsem se, počítač mám stále tentýž, hosting nezměněn atd ---stejné.....

...vypovídajicí hodnota kontroly, je více než velká ….Z kontroly Ifaunou vyplývá ( při nezměnění víše uvedených udaju ) , že žádný profil, který zde uvedl přispívající ve výčtu několika počtu ,nepříslušel mému počítači, ani tudíž mé osobě.

RN

Přidejte reakci

Přidat smajlík