Veterinář pro exotická zvířata

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.4.2020 08:19
Zuzka a Ria

XXX.XXX.212.12

Chtěla bych se zeptat majitelů exotických zvířat. Jak řešíte veterináře. Chodíte k obecnému veterináři. Nebo on chodí k vám. Nebo za zoologem. Čili do Zoo.
Do budoucna plánuji nějaké malé exotické zvíře, a vrtalo mi hlavou kam bych s ním šla k veterináři.

Neregistrovaný uživatel

3.5.2020 14:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.191

Sehnat si v okoli kdo dela exoty. Vetsinou vet ze zoo treba dojíždí do ordinace na par hodin tydne kvuli exotum v domacim chovu. Je i sance ze se nekdo primerene zkuseny najde v klasicke ordinaci. V prsze brne, budejkach by s tim nebyl problem. Plzensko netusim a severocesko na tom nijak zazracne neni i kdyz par se najde. Ale zazraky to nebudou

7.5.2020 20:30
rys.leo

XXX.XXX.184.129

V Plzni je Jan Pokorný. Dělá Plzenskou zoo a má i svojí ordinaci doma. Dělal mi tam sono lvice na dvoře
Byl jsem s nim spokojený

A na severu je v Mělníku Dušan Usvald. Taky borec a hlavně lidskej!!!

A na císaři s opicí jsem byl v Praze u Sebastiana FRANCO. A ten byl hodně nabiflovanej Cestuje po světě a vzdělává se v exotech.

Toť moje zkušenosti

7.7.2020 17:41
Aza

XXX.XXX.229.36

Je důležité si předem zjistit kam, abyste věděla až bude nejhůř. Doporučuji obvolat pár veterinárních klinik a zeptat se, jestli dělají konkrétní zvíře, či jestli neznají někoho kdo s ním umí. Já se ke své veterinářce s vakoveverkou dostala přes řetěz 5 doporučení, a jsem s péčí nanejvýš spokojená.

Neregistrovaný uživatel

10.7.2020 00:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.121.18

Pronejhorsim lze volat zoo kdo jim dela zber tam kdyz by byla jo nouze.

Přidejte reakci

Přidat smajlík