Spaní – pískomilové dlouho do noci dělají rámus

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

clovekKTERYjeCLOVEK

25.11.2020 20:35
clovekKTERYjeCLOVEK

XXX.XXX.55.24

Dobry vecer,

moji piskomilove mongolsky porat dlouho do noci delaji ramus a ja kvuli tomu nemohu usnout. Nezna někdo treba nejakej trik? Ted treba delaji randal jak ozralci v hospode :D
Budu moc rad za odpoved.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.11.2020 20:41

clovekKTERYjeCLOVEK napsal(a):
Dobry vecer,

moji piskomilove mongolsky porat dlouho do noci delaji ramus a ja kvuli tomu nemohu usnout. Nezna někdo treba nejakej trik? Ted treba delaji randal jak ozralci v hospode :D
Budu moc rad za odpoved.

Tryk ani trik neznám. Jedině nemít je v ložnici. Máte zvíře s přirozenou noční aktivitou a s tím nic neuděláte. Sovy také nelétají přes den.

22.1.2021 21:09
Anna Velká

XXX.XXX.24.194

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tryk ani trik neznám. Jedině nemít je v ložnici. Máte zvíře s přirozenou noční aktivitou a s tím nic neuděláte. Sovy také nelétají přes den.

Souhlasím s kometa.

Já doma jednoho pískomila mám.
A je to stejné jako u vás doma.
Prostě je to noční zvíře.

23.1.2021 07:03
Fernando

XXX.XXX.105.175

JUUUUUUUUU

25.1.2021 10:12
JUUUUUUUUU

XXX.XXX.236.90

Anna Velká napsal(a):
Souhlasím s kometa.

Anna Velká od Brna úspěšná chovatelka gepardu.Prodává malou gepardici. Za velké peníze. Chce 50000kc.
Je to možný?
Má i piskomila.

Kkk.

25.1.2021 16:37
Kkk.

XXX.XXX.148.220

JUUUUUUUUU napsal(a):
Anna Velká od Brna úspěšná chovatelka gepardu.Prodává malou gepardici. Za velké peníze. Chce 50000kc.
Je to možný?
Má i piskomila.

Inzerát je smazán. Jen se zaprasilo za kočárem. Bodej by ne. Cena 50 litrů je 15x levnější. Ten co koupil brzy dá příspěvek i s fotkami.! Je vidět, že jsou chovatele i slušní a o peníze nejde. Pěkná cena. Slušná chovatelka ta Anna Velká.

Kkk.

25.1.2021 20:25
Kkk.

XXX.XXX.148.220

Co to má společného s obzerstvim? Jako že vegan ho nemůže koupit?

25.1.2021 20:29
emill

XXX.XXX.59.148

Kkk. napsal(a):
Inzerát je smazán. Jen se zaprasilo za kočárem. Bodej by ne. Cena 50 litrů je 15x levnější. Ten co koupil brzy dá příspěvek i s fotkami.! Je vidět, že jsou chovatele i slušní a o peníze nejde. Pěkná cena. Slušná chovatelka ta Anna Velká.

A asi toho geparda slečně někdo vrátil. Inzerát je tam znovu. On se totiž vymyšlený gepard těžko prodává :-D

Kkk.

25.1.2021 20:43
Kkk.

XXX.XXX.148.220

emill napsal(a):
A asi toho geparda slečně někdo vrátil. Inzerát je tam znovu. On se totiž vymyšlený gepard těžko prodává :-D

To máš pravdu. Blb to je. Vrátil ho, poněvadž byl plyšový za 50 hadru je předražený.

Kkk.

25.1.2021 21:23
Kkk.

XXX.XXX.148.220

Už je zase prodaný. Inzerát smazaný. To je mazec,,,,!

Velkámatiana

27.1.2021 11:27
Velkámatiana

XXX.XXX.228.38

Anna Velká napsal(a):
Souhlasím s kometa.

Co dělá piskomilek.? Jak se má? A co gepard? Co je složitější chovat. Piskomila nebo geparda? Prosím o odpověď. Je mi 9 let a mám, morcatko jmenuje se Oreo.

27.1.2021 12:39

Velkámatiana napsal(a):
Co dělá piskomilek.? Jak se má? A co gepard? Co je složitější chovat. Piskomila nebo geparda? Prosím o odpověď. Je mi 9 let a mám, morcatko jmenuje se Oreo.

No, minimálně toho gepard víc sežere. A musí mít mnohem větší klec.

Velkámatiana

27.1.2021 13:17
Velkámatiana

XXX.XXX.228.38

To jo. Ale jak chovat geparda a piskomila? Koik stojí gepard? Gepard bude venku. Piskomil doma a v noci bude dělat randal? Atak dal.

Přidejte reakci

Přidat smajlík