clovekKTERYjeCLOVEK

XXX.XXX.55.24
Dobry vecer,
moji piskomilove mongolsky porat dlouho do noci delaji ramus a ja kvuli tomu nemohu usnout. Nezna někdo treba nejakej trik? Ted treba delaji randal jak ozralci v hospode :D
Budu moc rad za odpoved.
Uživatel s deaktivovaným účtem

clovekKTERYjeCLOVEK
napsal(a):
Dobry vecer,
moji piskomilove mongolsky porat dlouho do noci delaji ramus a ja kvuli tomu nemohu usnout. Nezna někdo treba nejakej trik? Ted treba delaji randal jak ozralci v hospode :D
Budu moc rad za odpoved.
Tryk ani trik neznám. Jedině nemít je v ložnici. Máte zvíře s přirozenou noční aktivitou a s tím nic neuděláte. Sovy také nelétají přes den.
napsal(a):
Tryk ani trik neznám. Jedině nemít je v ložnici. Máte zvíře s přirozenou noční aktivitou a s tím nic neuděláte. Sovy také nelétají přes den.
Souhlasím s kometa.
Já doma jednoho pískomila mám.
A je to stejné jako u vás doma.
Prostě je to noční zvíře.
Zkusil bych špunty
https://m.youtube.com/watch?v=5OsdTBYNNs8
JUUUUUUUUU

XXX.XXX.236.90
Anna Velká
napsal(a):
Souhlasím s kometa.
Anna Velká od Brna úspěšná chovatelka gepardu.Prodává malou gepardici. Za velké peníze. Chce 50000kc.
Je to možný?
Má i piskomila.
Kkk.

XXX.XXX.148.220
JUUUUUUUUU
napsal(a):
Anna Velká od Brna úspěšná chovatelka gepardu.Prodává malou gepardici. Za velké peníze. Chce 50000kc.
Je to možný?
Má i piskomila.
Inzerát je smazán. Jen se zaprasilo za kočárem. Bodej by ne. Cena 50 litrů je 15x levnější. Ten co koupil brzy dá příspěvek i s fotkami.! Je vidět, že jsou chovatele i slušní a o peníze nejde. Pěkná cena. Slušná chovatelka ta Anna Velká.
Kkk.

XXX.XXX.148.220
Co to má společného s obzerstvim? Jako že vegan ho nemůže koupit?
Kkk.
napsal(a):
Inzerát je smazán. Jen se zaprasilo za kočárem. Bodej by ne. Cena 50 litrů je 15x levnější. Ten co koupil brzy dá příspěvek i s fotkami.! Je vidět, že jsou chovatele i slušní a o peníze nejde. Pěkná cena. Slušná chovatelka ta Anna Velká.
A asi toho geparda slečně někdo vrátil. Inzerát je tam znovu. On se totiž vymyšlený gepard těžko prodává :-D
Kkk.

XXX.XXX.148.220
emill
napsal(a):
A asi toho geparda slečně někdo vrátil. Inzerát je tam znovu. On se totiž vymyšlený gepard těžko prodává :-D
To máš pravdu. Blb to je. Vrátil ho, poněvadž byl plyšový za 50 hadru je předražený.
Kkk.

XXX.XXX.148.220
Už je zase prodaný. Inzerát smazaný. To je mazec,,,,!
Velkámatiana

XXX.XXX.228.38
Anna Velká
napsal(a):
Souhlasím s kometa.
Co dělá piskomilek.? Jak se má? A co gepard? Co je složitější chovat. Piskomila nebo geparda? Prosím o odpověď. Je mi 9 let a mám, morcatko jmenuje se Oreo.

Velkámatiana
napsal(a):
Co dělá piskomilek.? Jak se má? A co gepard? Co je složitější chovat. Piskomila nebo geparda? Prosím o odpověď. Je mi 9 let a mám, morcatko jmenuje se Oreo.
No, minimálně toho gepard víc sežere. A musí mít mnohem větší klec.
Velkámatiana

XXX.XXX.228.38
To jo. Ale jak chovat geparda a piskomila? Koik stojí gepard? Gepard bude venku. Piskomil doma a v noci bude dělat randal? Atak dal.