Savanah81

XXX.XXX.251.162
Dobrý den. Paní Semerákova. Je jediná chovatelka těchto koček. Má i jiné i kočko víte šelmy. Máme od ní savanovou f5. Domluvte se přímo s ní. Zde se dočkáte časem urážek. Už jeden vám odpověděl. Ale ne na to, co chcete vědět. Dělá zde a vždy jen důležitého a uráží. Dobře jste ho sejmula. Ať se Vám daří.
Saravic
napsal(a):
Děkuji za příspěvek. Mě příliš nezáleží na tom, jak je chovatelé, kteří je chovají nazývají a zda je to správně. Prosím o kontakty na chovatele.
No chtěl jsem Vím jen sdělit na co se vlastně ptáte protože specifikovat co chci je základ.
Že je Vám to jedno je jistě vaše věc ale....
Kočky které naháníte chova nebo chovala také nejedná zoologické zahrada.
Např ZOO Olomouc mi tyto kočky nabízela k prodeji ale je to už nějaká doba.
Savanah81

XXX.XXX.251.162
Chovatele vyguglujte. Amerika, Rusko, Rakousko, Německo a jiné. Kočkomilove vědí co chcete za kočku. Ti co nevědí si do Vás budou rypat. Naháneni v ZO O je k uhoneni a ztráta času. Neprodaji soukromnikovi. Opět. Paní Renáta Semerákova. Zajet a uvidíte i jiné krásné malé velké šelmy i savanah. Doporučuji.
Savanah81
napsal(a):
Chovatele vyguglujte. Amerika, Rusko, Rakousko, Německo a jiné. Kočkomilove vědí co chcete za kočku. Ti co nevědí si do Vás budou rypat. Naháneni v ZO O je k uhoneni a ztráta času. Neprodaji soukromnikovi. Opět. Paní Renáta Semerákova. Zajet a uvidíte i jiné krásné malé velké šelmy i savanah. Doporučuji.
Děkuji, souhlasím s Vámi.
Chovatele z Ameriky, Ruska, Ukrajiny, Francie , Německa atd. jsem našla už dříve i byla v kontaktu, ale zajímalo mě jestli by nebyl nějaký chovatel v ČR nebo SK, abychom si pro kotatko mohli dojet.
S paní Semerákovou jsem byla v kontaktu již dříve přes FB, byla velmi příjemná a ochotná, ale bohužel teď asi kotatka nema, ale zkusím ji kontaktovat znova. Ale za doporučení děkuji😊
A se Zoo mate pravdu a ani bychom neměli o kotatko ze Zoo zájem.
Savanah81

XXX.XXX.251.162
Rádo se stalo. Paní Semerákova Vám určitě pomůže. Nebo poradí zajistí ze zahraničí. Další možnost je sledovat inzerci. Občas kotě je nabízeno.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Saravic
napsal(a):
Děkuji, souhlasím s Vámi.
Chovatele z Ameriky, Ruska, Ukrajiny, Francie , Německa atd. jsem našla už dříve i byla v kontaktu, ale zajímalo mě jestli by nebyl nějaký chovatel v ČR nebo SK, abychom si pro kotatko mohli dojet.
S paní Semerákovou jsem byla v kontaktu již dříve přes FB, byla velmi příjemná a ochotná, ale bohužel teď asi kotatka nema, ale zkusím ji kontaktovat znova. Ale za doporučení děkuji😊
A se Zoo mate pravdu a ani bychom neměli o kotatko ze Zoo zájem.
Tak proč mít zvíře legálně, z ověřeného chovu, že jo?
Savanah81

XXX.XXX.251.162
Tak jsem v informacích p. Semerákove. A věci se mají takto. Má 1 kocoura a 2 holky. 3 nezkrocene jedince k nim , kterých se ujala, když majitele se odstěhovali do ciziny. Objednejte si kotě u ní. My čekali skoro rok. A vyplatilo se.
napsal(a):
Tak proč mít zvíře legálně, z ověřeného chovu, že jo?
To není vůbec pointa, nechceme mít zvíře nelegálně.
Zřejmě nemáte představu jak dlouhý je cely proces, když zvíře cestuje cargem a kolik hodin dohromady stráví zavřené v přepravce, to same autem-kuryrem. Nám takhle dorazily 3 kočky, vím o čem mluvím.
To je moje motivace, proč si chci pro kotatko přijet a hledám ho poblíž. Je dost smutné, ze první co Vás napadne je tohle.
Ověřený chov pro mě neznamená zvíře ze Zoo. Je to každého věc, ja ale ještě jednou opakuji, ze se tady ptám na chovatele z ČR/SK a pro upřesnění jsem měla na mysli soukromé chovatele.
Děkuji Savannah81, která jediná odpovídá k věci, bez zbytečných poznámek, které nejsou ničím přínosné.
Savanah81

XXX.XXX.251.162
Saravic
napsal(a):
Zřejmě nemáte představu jak dlouhý je cely proces, když zvíře cestuje cargem a kolik hodin dohromady stráví zavřené v přepravce, to same autem-kuryrem. Nám takhle dorazily 3 kočky, vím o čem mluvím.
To je moje motivace, proč si chci pro kotatko přijet a hledám ho poblíž. Je dost smutné, ze první co Vás napadne je tohle.
Ověřený chov pro mě neznamená zvíře ze Zoo. Je to každého věc, ja ale ještě jednou opakuji, ze se tady ptám na chovatele z ČR/SK a pro upřesnění jsem měla na mysli soukromé chovatele.
Děkuji Savannah81, která jediná odpovídá k věci, bez zbytečných poznámek, které nejsou ničím přínosné.
Neberte toho skeeve vážně.Nevi o co jde. Vlitl mi příspěvek poprvé teraristum mojí prvotní nesikovnosti. Skeeve vždy provokuje. Stačí se tam mrknout do diskuse teraristice. Máte pravdu. Proces získání te kočičky je martirium. Musí být legální.
Neberu, ale stejně to vždycky nutí k reakci, když někdo píše své ničím nepodložené domněnky😀
Já založila profil až včera, abych mohla napsat dotaz, tak se ještě moc neorientuji, ale je pravda, ze jsem pročetla všechny vlákna ohledně šelem a připadá mi, ze převažují urážky a pomluvy než hodnotné informace, skoda😀
Savanah81

XXX.XXX.251.162
Saravic
napsal(a):
Neberu, ale stejně to vždycky nutí k reakci, když někdo píše své ničím nepodložené domněnky😀
Já založila profil až včera, abych mohla napsat dotaz, tak se ještě moc neorientuji, ale je pravda, ze jsem pročetla všechny vlákna ohledně šelem a připadá mi, ze převažují urážky a pomluvy než hodnotné informace, skoda😀
No právě. Já to samé. Chondro, co Vás tu atakoval jako první tu operuje léta. Jak jste určitě zjistila. Žádný přínos. Stoka urážek. Skeeve je zacatecnik, ale snaží se ho dohnat. Zpět. Máte 3 kočičky. Jaké? Chcete osvěžit chov kočky bengalske? Nebo chcete mít krásné kočičky pro radost? Závěr. Nenecháme se těmi dvěma pány vyprovokovat. Jde nám pouze o informace o chovu našich kočiček. Pěkný večer.
Vikydonaty

XXX.XXX.252.38
Saravic
napsal(a):
Saravic jste přečetla všechna vlákna a zjistila, že převažují urážky než informace. Savanah 81vas upozornila na toho chondra. Taky píšete, že žádné kotě ty kočky ze zoo nechcete. Jak ten rypal chondro vám špatně ra dil. Teď je tu opět. S nenávisti a bez rady o kterou zde žádáte. Máme také koťátko od p. R. S. A dělá nám ohromnou radost.
AndyLoky

XXX.XXX.252.123
Zdravím a nestačím se divit. Ten kdo založil tuto diskuzi se ptá : doporučil by někdo prosím chovatele Asijských leopardich koček...
Dostane se mu poučení, že neví co povídá, tak ho umravni jeden. Latinsky. Jediný příspěvek k dané věci je kladné oceněn zadávajíci. Dostane doporučení na chovatelku. Ten první odpovídající, mám dojem, že chondro, reaguje mimo téma a napadá a uráží zde osobu jmenovitě mimo zadaný dotaz. Otevřel jsem si diskuzi poprvé. Zaujal mne nadpis. Mám zájem o tuto krásnou kočku.. Ale nyní pochybuji, že jsem na správném místě.

AndyLoky
napsal(a):
Zdravím a nestačím se divit. Ten kdo založil tuto diskuzi se ptá : doporučil by někdo prosím chovatele Asijských leopardich koček...
Dostane se mu poučení, že neví co povídá, tak ho umravni jeden. Latinsky. Jediný příspěvek k dané věci je kladné oceněn zadávajíci. Dostane doporučení na chovatelku. Ten první odpovídající, mám dojem, že chondro, reaguje mimo téma a napadá a uráží zde osobu jmenovitě mimo zadaný dotaz. Otevřel jsem si diskuzi poprvé. Zaujal mne nadpis. Mám zájem o tuto krásnou kočku.. Ale nyní pochybuji, že jsem na správném místě.
Pochybovat můžete i o původní zadavatelce, pokud jí stačí tříminutové video z Tiktoku, aby se rozhodla pro zvíře, které chce mít - zjistit platný český název už je asi příliš velká námaha
Zase Vaše domněnky😀 o Asijské leopardy se zajímám 3 roky, načteno mám dost, chovatelů jsem kontaktovala spoustu, kteří mi take informace předali, narozdíl od Vás. Pořád operujete o nějakém českém názvu, který nikoho nezajímá, dokonce ani chovatele, kteří ty kočky chovají. Správně přeloženy název je na tom to nejméně podstatné.
Mimo jiné máme dvě hybridní kočky první generace( otec Asijský leopard, matka Bengal) tak mi prosím nepište už o nejakem videu z tiktoku😀
A hlavně ještě jednou a naposled, ptala jsem se na chovatele😀
Saravic
napsal(a):
Zase Vaše domněnky😀 o Asijské leopardy se zajímám 3 roky, načteno mám dost, chovatelů jsem kontaktovala spoustu, kteří mi take informace předali, narozdíl od Vás. Pořád operujete o nějakém českém názvu, který nikoho nezajímá, dokonce ani chovatele, kteří ty kočky chovají. Správně přeloženy název je na tom to nejméně podstatné.
Mimo jiné máme dvě hybridní kočky první generace( otec Asijský leopard, matka Bengal) tak mi prosím nepište už o nejakem videu z tiktoku😀
Tak nevím ale já jsem vám napsal správný český a latinský název proto abystě věděla že když někdo bude nabízet kočku bengálskou je to to co shánite.Pokud někdo nabízí bengálkou kočku nabízí naopak hybridní plemeno.
Neznám žádného slušného chovatele kterého by nezajímalo jaký zvířecí druh to vlastně chová nebo chovat chce.
Vám to vadí... zvláštní.Takhle se určitě nechová slušný člověk hm a to že mate načtené dost taky sakra nevím píšete Asijský leopard.No asijský leopard je každopádně synonimum pro asijský poddruh levharta což je velká kočka z rodu panthera to je velikánebezpečná micina víte.
Zkomolenina anglického názvu je učelová nebot takychovatele bengalek se takto snaží zatraktivnit své kočičky .Ví že se najdou takoví jako jste vy kteří na tu blobost skočí a budou psát "leopard"prominte #
AndyLoky

XXX.XXX.252.123
Saravic
napsal(a):
Zdravím paní zadavatelku této diskuze.savanah81 vám poradila tu paní SR. Přečetl jsem si co o šelmach píše. Děkuji p. Savanah81, že dala doporučení na chovatelku. Díky této informací jsem blíž svému zájmu o toto plemeno.preci jenom otevření diskuze mi k něčemu bylo.S chovatelkou se spojím. A domluvím. A ještě dodám. Ti co nemají odpověď a jen kypi urážkama mají psychický problém. Mějte se tu krásně.
chondro
napsal(a):
Tak nevím ale já jsem vám napsal správný český a latinský název proto abystě věděla že když někdo bude nabízet kočku bengálskou je to to co shánite.Pokud někdo nabízí bengálkou kočku nabízí naopak hybridní plemeno.
Neznám žádného slušného chovatele kterého by nezajímalo jaký zvířecí druh to vlastně chová nebo chovat chce.
Vám to vadí... zvláštní.Takhle se určitě nechová slušný člověk hm a to že mate načtené dost taky sakra nevím píšete Asijský leopard.No asijský leopard je každopádně synonimum pro asijský poddruh levharta což je velká kočka z rodu panthera to je velikánebezpečná micina víte.
Zkomolenina anglického názvu je učelová nebot takychovatele bengalek se takto snaží zatraktivnit své kočičky .Ví že se najdou takoví jako jste vy kteří na tu blobost skočí a budou psát "leopard"prominte #
Jaká zvířata chováte Vy?
AndyLoky

XXX.XXX.252.123
Pro chondra. Přátelská rada. Trpíte Diagnosou F ( Ludmila Čirtkova) a Sociopathic (4).doporučím navštívit lékaře. Trvá to již 10 let příspěvků na fóru ex. vířat skoro každý den.,jak jsem se dočetl zpětně. jméno co sem neustále vkládate vás stále děsí. Myslím to s váma dobře.
AndyLoky

XXX.XXX.252.123
Krásný den. Tak jsem pátral a mám to. Nabízí je také paní v Nymburce na ifaune občas. Tak ať ji seženete jako. Já.
Prionailurusvb

XXX.XXX.251.227
Dobrý a příjemný večer. Mám pár bengalensis a viverrinus. Mláďata mám zadaná na 2 roky dopředu. Pokud se stane jinak, bude inzerát na inzerci fauny v sekci exot. zvířata. Všem milovníkům zvířat pohodový večer v této covid době.
Prionailurusvb
napsal(a):
Dobrý a příjemný večer. Mám pár bengalensis a viverrinus. Mláďata mám zadaná na 2 roky dopředu. Pokud se stane jinak, bude inzerát na inzerci fauny v sekci exot. zvířata. Všem milovníkům zvířat pohodový večer v této covid době.
Dobrý večer, máte prosím web.stránky?děkuji
Prionailurusvb

XXX.XXX.251.227
Doufám, že máte pěkný a pohodový večer. Informace o malých kočkách se získávají velmi těžko. Ale napadlo mě pomoci další radou paní Saravic. Dejte si dotaz ve stejném znění do koček. Je tam mnoho chovatelek i lu, kteří určitě rádi poradí. Zejména ty i ti, co mají ChS bengalskych koček. Pěkný zbytek večera.
Prionailurusvb
napsal(a):
Dobrý večer,
jsem moc ráda, ze jste se ozval. Je prosím možné získat na Vás nějaký kontakt?
Prionailurusvb

XXX.XXX.251.227
Příjemný večer. . . .. .. Pro Fernando, Saravic. Fernando, musím asi velmi zklamat, ale web. stránky nepovažuji za důležité. Takže jsem je zatím nezřídil. Saravic. Vzhledem k situaci, která v ČR panuje vůči chovatelům šelem, se zmíním ve smyslu asi takovém. Napište Vaše tel. číslo, zvážím zda vám zavolám. Věřím, že chápete co jsem nyní napsal a zároveň děkuji za pochopení. Přeji zbytek pěkného večera.
Prionailurusvb
napsal(a):
Příjemný večer. . . .. .. Pro Fernando, Saravic. Fernando, musím asi velmi zklamat, ale web. stránky nepovažuji za důležité. Takže jsem je zatím nezřídil. Saravic. Vzhledem k situaci, která v ČR panuje vůči chovatelům šelem, se zmíním ve smyslu asi takovém. Napište Vaše tel. číslo, zvážím zda vám zavolám. Věřím, že chápete co jsem nyní napsal a zároveň děkuji za pochopení. Přeji zbytek pěkného večera.
Nemáte žádný web., kde je možné shlédnout Váš chov? Nějaké foto?
Dobrota

XXX.XXX.96.128
Zdravím. Konečně po letech rozumná diskuse. Konkrétní info. Všem chovatelům šelem hodně zdraví, ne Covid 19.Ano radost z chovu přeje D.
Prionailurusvb
napsal(a):
Doufám, že máte pěkný a pohodový večer. Informace o malých kočkách se získávají velmi těžko. Ale napadlo mě pomoci další radou paní Saravic. Dejte si dotaz ve stejném znění do koček. Je tam mnoho chovatelek i lu, kteří určitě rádi poradí. Zejména ty i ti, co mají ChS bengalskych koček. Pěkný zbytek večera.
přesně tak, ti kteří chovají bengálské kočky a produkuji F1 musí mít aspon kocoura kočky bengálské a toho od někoho kdo chová čistokrevné tzv ALC.
Jelikož zadavatelka použila terminologii kterou používají chovatele bengálek nechápu proč nepsala do sekci koček.Chtěl jsem ji poradit to co Vy ale vzhledem k tomu jak zde vystupuje jsem to dlabal.
To byl taky motiv mého prvního vstupu kdy si myslím že když někdo píše do této sekce měl byl sepsát názvy zvířat zoologicé a né chvatelskosdkomolené.
Bohužel se toho chytla parta provokatérů jako vždy bez registrace i když minimálůně někteří z nich tu vystupují registrovaně
Annamala90

XXX.XXX.187.130
Saravic
napsal(a):
Jaká zvířata chováte Vy?
Chondro. Již několik lidí se tě ptá. Jaká zvířata chováš? Ty je tvrdě ignorujes.Tak co! Odpovíš konečně za ty roky co tu píšeš? Mám o šelmach tu přečteno všechno. Děkuji.
Annamala90

XXX.XXX.187.130
Saravic
napsal(a):
Dobrý večer,
doporučil by někdo prosím chovatele asijských leopardích koček v ČR a SK?
Narazila jsem jenom na paní Semerákovou, která má o nich zde na ifauně článek.
Ahoj. Doporučila bych dát příspěvek do koček. Ti co chovají bengalky poradí.
chondro
napsal(a):
přesně tak, ti kteří chovají bengálské kočky a produkuji F1 musí mít aspon kocoura kočky bengálské a toho od někoho kdo chová čistokrevné tzv ALC.
Jelikož zadavatelka použila terminologii kterou používají chovatele bengálek nechápu proč nepsala do sekci koček.Chtěl jsem ji poradit to co Vy ale vzhledem k tomu jak zde vystupuje jsem to dlabal.
To byl taky motiv mého prvního vstupu kdy si myslím že když někdo píše do této sekce měl byl sepsát názvy zvířat zoologicé a né chvatelskosdkomolené.
Bohužel se toho chytla parta provokatérů jako vždy bez registrace i když minimálůně někteří z nich tu vystupují registrovaně
To je samozřejmě dobrá myšlenka, ale chovatelé, kteří v ČR odchovováli F1, měli krytí zajištěné od chovatelky, která má pouze samce, takže od ní by odchov kotat ALC nebyl možný. A její samec je z Německa.
Dobrota

XXX.XXX.96.128
Saravic
napsal(a):
To je samozřejmě dobrá myšlenka, ale chovatelé, kteří v ČR odchovováli F1, měli krytí zajištěné od chovatelky, která má pouze samce, takže od ní by odchov kotat ALC nebyl možný. A její samec je z Německa.
Ano, pravda je, co píšete. Získat šelmu je dnes i jednoduché. Ale P. bengal.co hledáte, ani ne. Rady tu máte. Dodám. Mě pomohl v začátcích a zajistil mi můj pár šelem pan selmicka. Tímto ho zdravím. Možná že by pomohl i vám.

Dobrota
napsal(a):
Ano, pravda je, co píšete. Získat šelmu je dnes i jednoduché. Ale P. bengal.co hledáte, ani ne. Rady tu máte. Dodám. Mě pomohl v začátcích a zajistil mi můj pár šelem pan selmicka. Tímto ho zdravím. Možná že by pomohl i vám.
A jsme zase tam co vždy, že? 🧐
Dobrota

XXX.XXX.96.128
Nevím kde, že jme nebo kde, že by jsme měli být. Jsme tam, kde byly daný odpovědi Saravic na její dotaz. A to jasné s tím, kam se.má obrátit. Zdali tak učiní je již na ni. A jestli na základě rad přispívajících dojde ke svému cíli, tak vlákno splnilo účel. A pokud by tak se i stalo a ona časem napsala, že rady se naplnily, tak diskuze maji zde pro chovatele smysl. Že my jsme to tak měli a já se zde zminil s odkazem na pana selmicku je ta zpětná vazba. Nám zdejší diskuse pootevrely dveře do světa chovu šelem.
Jelioscat

XXX.XXX.130.240
Ahoj ve spolek. Šelmy mě se líbí od dětství. Přání bylo splněno před rokem. Čtu příspěvky delší dobu o šelmach na ifauna. Co pan N. selmicka už nepíše, to je i škoda, tak tu je i několik jiných lidiček co se ozvali. Musím se i přidat s tím. Když byla moje snaha si sen splnit, mít šelmu, tak tu nabízel p. Navrátil návštěvu u něj. No. Reference zde záhadné o něm, foto moc pěkný co tu má. Tak návštěva u něj z mý strany jo. A dobře se stalo. Mám již přez rok jednu "micku" doma, za co vděčím právě jemu. Děkuji Vám p., SELMICKO.
Dobrota
napsal(a):
Nevím kde, že jme nebo kde, že by jsme měli být. Jsme tam, kde byly daný odpovědi Saravic na její dotaz. A to jasné s tím, kam se.má obrátit. Zdali tak učiní je již na ni. A jestli na základě rad přispívajících dojde ke svému cíli, tak vlákno splnilo účel. A pokud by tak se i stalo a ona časem napsala, že rady se naplnily, tak diskuze maji zde pro chovatele smysl. Že my jsme to tak měli a já se zde zminil s odkazem na pana selmicku je ta zpětná vazba. Nám zdejší diskuse pootevrely dveře do světa chovu šelem.
Pane říkate že Navrátil R zvaný také mimo jiné šelmička má cituji "foto moc pěkný".
Bodejť by né když značná část fotografii mu nepatří nebo mu nepatří zvířata na nich.
Například ve vlákně "Chov malých šelem v bytě"dne 21.12.21 v 22:40 si publikoval fotografii ocelotů jejichž autorem
je paní Věra Juttnerová stejně jako zvířata na této fotografii.(mimochodem tato chovatelka
má za sebou několiv zdařilých odchovů této jihoamerické kočkovité šelmy)
Kde pan R.Navrátil tuto fotografii odcizil zda na jejím webu či jinde nevím ale každopádně nejde
o zvíře ani fotograffii která by byla R.Navratila alias šelmičky.
Jeho argumenty na kritiku že velmi často publikuje fotografie zvířat které nejsou jeho a to totiž že jde o fotografie přátel zde neobstojí.Paní chovatelka není v žádnem případě jeho přítelkyní stejně jako
celá řada chovatelů šelem kteří zde pana Navratila nemusí.
Je fakt velmi zvláštní jev a fakt totiž to že chovatelé se zde o p.Navrátilovi vyjadřují nelichotivě a ody na něj naopak pějí jen neregisrované identity
Takže milý pane mějte se moc hezky samozřejmě očekávám spršku neregisrovaných provokatérů ale určitě jste si všiml že takoví mi můžou....Papá
Jelioscat
napsal(a):
Ahoj ve spolek. Šelmy mě se líbí od dětství. Přání bylo splněno před rokem. Čtu příspěvky delší dobu o šelmach na ifauna. Co pan N. selmicka už nepíše, to je i škoda, tak tu je i několik jiných lidiček co se ozvali. Musím se i přidat s tím. Když byla moje snaha si sen splnit, mít šelmu, tak tu nabízel p. Navrátil návštěvu u něj. No. Reference zde záhadné o něm, foto moc pěkný co tu má. Tak návštěva u něj z mý strany jo. A dobře se stalo. Mám již přez rok jednu "micku" doma, za co vděčím právě jemu. Děkuji Vám p., SELMICKO.
Pane říkate že Navrátil R zvaný také mimo jiné šelmička má cituji "foto moc pěkný".
Bodejť by né když značná část fotografii mu nepatří nebo mu nepatří zvířata na nich.
Například ve vlákně "Chov malých šelem v bytě"dne 21.12.20 v 22:40 si publikoval fotografii ocelotů jejichž autorem
je paní Věra Juttnerová stejně jako zvířata na této fotografii.(mimochodem tato chovatelka
má za sebou několiv zdařilých odchovů této jihoamerické kočkovité šelmy)
Kde pan R.Navrátil tuto fotografii odcizil zda na jejím webu či jinde nevím ale každopádně nejde
o zvíře ani fotograffii která by byla R.Navratila alias šelmičky.
Jeho argumenty na kritiku že velmi často publikuje fotografie zvířat které nejsou jeho a to totiž že jde o fotografie přátel zde neobstojí.Paní chovatelka není v žádnem případě jeho přítelkyní stejně jako
celá řada chovatelů šelem kteří zde pana Navratila nemusí.
Je fakt velmi zvláštní jev a fakt totiž to že chovatelé se zde o p.Navrátilovi vyjadřují nelichotivě a ody na něj naopak pějí jen neregistrované identity
Takže milý pane mějte se moc hezky samozřejmě očekávám spršku neregistrovaných provokatérů ale určitě jste si všiml že takoví mi můžou....Papá
Kocicisvet2000

XXX.XXX.177.88
Ahoj všem. I já s přítelkyní navštívil p. Navrátila, alias selmicka. Je tomu prez dva roky. Četli jsme zde, co se tu dělo a protože jediný, kdo byl vlastně v identitě, byl on. Požádali jsme ho, zda by pomohl se zajištěním vybrané šelmy. Řekl nám, že když ji neseženete vlastními silami, můžeme zavolat a on se pokusí pomocí. Po nějaké době hledání šelmy jme mu zavolali a poprosili o pomoc. Návštěva super. Příjemné popovídali. Výsledek? 1 šelma, po čase doparovani. Máme pár. Čekáme prcky. Chondrovi snad tolik.P.N je vámi vykreslován jako zloduch, hlupák, nymand. Proč k němu nejet, jsme si řekli. On tu má na sebe kontakt a ten chondro bez kontaktu s velkou pusou, do které si nevidí. Tak to bylo. Musíme s manželkou poděkovat za vše p Navratilovi. Jo už jsme svoji Romku zdravím.
Že Vás to pořád baví, stále stejné chyby, smajlíky, sloh...když už to musí být, řekněte aspoň Vašim přátelům a těm spokojeným kupujícím ať to napíší za Vás, Tohle vážně bije do očí.
A jen malá poznámka, pokud jsem se službou spokojený, nemám problém pod svou recenzi připojit foto a podpis. Proč nepomoc někomu kdo si to zaslouží. Tak se totiž pozná, že nejde jen o mlácení prázdné slámy...
S pozdravem Nesvačil
výjmečně odpovím učelovému neregistrátu.
Poslyšte světe 2000 nevím co to píšete a nač reagujete já napsal že p.R.Navrátil používá ne své fotografie pro svoji propagaci zde.V civilizoaném světě se tomu říká KRADEŹ a hodnotí se to jako nemorální chování
Takže reagujte pokud si myslíte že je to správné chování nebo zda si myslíte že lžu a foto je Navrátila a lžu já jinak jen žvaníte.
P.R.Navrátile paní chovatelka Věra Juttnerová vám vzkazuje necht zanecháte stahování jejich fotografii a následné používání pro své účely !!!
Jinak novinka :Paní Věra v době nedávné dovezla do ČR tolik potřebnou novou krev rysa kanadského zcela nepříbuznou na linii z ostravské nebo jiné zoo.
Kocicisvet2000

XXX.XXX.177.88
O co vám jde? Vy jste věštec? Že poznáte anonym.? Spíše bych to viděl na podsouvání nenávisti.! Prázdnou slámu tu mlátite mimo jiné vždy i Vy. Fotky nic od vás? Chondra ani nejmenuji. Fotky ani jediná od něj. Ani neumí odpovědět. Co chová. A to několik let se ho lidé ptají. Jo a co p. Navratil dává za fotky, jsou mimochodem jeho. Zvířata jsem jeho viděl. Souhlasí to. Takže pánové. Loučím se. Duste se ve vaší nenávisti, ať se z toho nezblaznite. p. Nesvacil je to tak a vy to dobře víte.
Mujnazor

XXX.XXX.179.113
Pěkný večer. . Diskuze o šelmach zde čtu nepravidelně. Diskutující. Chondro... Kdo to je? Nicka která promlouvá pronásleduje selmicku stále. Mnoho let. Denně. A moc ho to baví. raduz... Občas se vloží s pohnojenim chondro slov. byl tu rys_leo. No. Nevybral si slova. Ale upřímně se vyjádřil. I ne slušně. Ale jemu za Nějak mi z toho vychází, že zdejší kecy jsou jen závisti s nenávistí. Debaty tu nejsou o chovu, ale stále o Navrátilovi. A to je nějak špatně. To je přeci mimo téma chovu. Ale chápu, že jsou jedinci, že se tu seberealizuji. I kovid není příčinou jejich aktivit. Ale jejich myšlení, vztah k jednotlivci zášť, nenávist, zloba, ztracené vlastní ambice. Písnu do ifauny a uleví se mi. Nikdo neví kdo sem. Já mám chvilku své slávy. To jsem ho sejmul. To sem mu to nandal. A mám potěšení s ifaunou do konce života. Juuuu. To je bezva představa. A? Jedeme dál! Tak do toho.

Mujnazor
napsal(a):
Pěkný večer. . Diskuze o šelmach zde čtu nepravidelně. Diskutující. Chondro... Kdo to je? Nicka která promlouvá pronásleduje selmicku stále. Mnoho let. Denně. A moc ho to baví. raduz... Občas se vloží s pohnojenim chondro slov. byl tu rys_leo. No. Nevybral si slova. Ale upřímně se vyjádřil. I ne slušně. Ale jemu za Nějak mi z toho vychází, že zdejší kecy jsou jen závisti s nenávistí. Debaty tu nejsou o chovu, ale stále o Navrátilovi. A to je nějak špatně. To je přeci mimo téma chovu. Ale chápu, že jsou jedinci, že se tu seberealizuji. I kovid není příčinou jejich aktivit. Ale jejich myšlení, vztah k jednotlivci zášť, nenávist, zloba, ztracené vlastní ambice. Písnu do ifauny a uleví se mi. Nikdo neví kdo sem. Já mám chvilku své slávy. To jsem ho sejmul. To sem mu to nandal. A mám potěšení s ifaunou do konce života. Juuuu. To je bezva představa. A? Jedeme dál! Tak do toho.
Na tyhle zápisy si normální lidé vedou deníček a nedopisují si sami se sebou 🧐
No kocicisvet2000 a mujnazor, až se podepišete pod ty litánie, co jste vyplodili, rád si s Vámi popovídám, o tom co mám nebo jsem choval. Na rozdíl od jiných, fotky co sem vkládám, jsou zvířata která prošla mýma rukama...
A krom toho, jak vidím víc jak 5 smajlíků v jednom příspěvku, už to dál ani nečtu..
škoda, že jste neregistrovaní, hned bych Vám poslal foto těch šelmiček co chovám
Vážený ADMINE, JE NA ČASE TOHLE VLÁKNO ZAMKNOUT! A 80% PŘÍSPĚVKU PROMAZAT!
Dobrou noc přátelé
Kocicisvet2000
napsal(a):
O co vám jde? Vy jste věštec? Že poznáte anonym.? Spíše bych to viděl na podsouvání nenávisti.! Prázdnou slámu tu mlátite mimo jiné vždy i Vy. Fotky nic od vás? Chondra ani nejmenuji. Fotky ani jediná od něj. Ani neumí odpovědět. Co chová. A to několik let se ho lidé ptají. Jo a co p. Navratil dává za fotky, jsou mimochodem jeho. Zvířata jsem jeho viděl. Souhlasí to. Takže pánové. Loučím se. Duste se ve vaší nenávisti, ať se z toho nezblaznite. p. Nesvacil je to tak a vy to dobře víte.
Nemusím být věštec, vidím pokud je účastník diskuze registrovaný nebo ne.
Když už tady chcete chrlit oheň, tak se trošku zamyslete, a fotky z mého chovu tu lehko dohledáte...
Ano vím to, bylo by jistě příjemné se podepsat, pak si můžeme popovídat jako normální lidé.
Stačí nahodit téma. A prosím bez smajlíků a omáček okolo.
S pozdravem Nesvačil - využijte možnosti SZ Vážený kolego "kočíčísvět2000"
raduz
napsal(a):
No kocicisvet2000 a mujnazor, až se podepišete pod ty litánie, co jste vyplodili, rád si s Vámi popovídám, o tom co mám nebo jsem choval. Na rozdíl od jiných, fotky co sem vkládám, jsou zvířata která prošla mýma rukama...
A krom toho, jak vidím víc jak 5 smajlíků v jednom příspěvku, už to dál ani nečtu..
škoda, že jste neregistrovaní, hned bych Vám poslal foto těch šelmiček co chovám
Vážený ADMINE, JE NA ČASE TOHLE VLÁKNO ZAMKNOUT! A 80% PŘÍSPĚVKU PROMAZAT!
Dobrou noc přátelé
Dobrý den,
děkujeme za doporučení, ale zde je to marný, je to marný, je to marný...
S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz
Tomasmarny

XXX.XXX.158.44
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
děkujeme za doporučení, ale zde je to marný, je to marný, je to marný...
S přátelským pozdravem
redakce webu iFauna.cz
Vážená ifauno. Nic není marný. Pokud příspěvek odporuje pravidlům ifauny , je administrátorem smazán. Ve většině zdejších příspěvků, kde vystupují chondro versus selmicka, to tak není. Kdyby tomu tak bylo, nebylo by to. Marný, marný marný. Jednoduché řešení. Mazat příspěvky vykazujíci ponižování, uráženi, nadávání osob účastnících se diskuse.

Tomasmarny
napsal(a):
Vážená ifauno. Nic není marný. Pokud příspěvek odporuje pravidlům ifauny , je administrátorem smazán. Ve většině zdejších příspěvků, kde vystupují chondro versus selmicka, to tak není. Kdyby tomu tak bylo, nebylo by to. Marný, marný marný. Jednoduché řešení. Mazat příspěvky vykazujíci ponižování, uráženi, nadávání osob účastnících se diskuse.
Jenže to by musel nejdřív někdo nahlásit závadný příspěvek.
Mazat

XXX.XXX.230.164
Příspěvek proti pravidlům vyhodnocuje admin. Rozhodne. Smaže. Tak je tomu v jiných diskuzích. Zde se to občas stane taky. Ale zůstávají příspěvky bijící do očí. Porušujíci hrubě pravidla. MAZAT.Bude klid. Nechat příspěvky pouze odpovídající tématu.
Mazat
napsal(a):
Příspěvek proti pravidlům vyhodnocuje admin. Rozhodne. Smaže. Tak je tomu v jiných diskuzích. Zde se to občas stane taky. Ale zůstávají příspěvky bijící do očí. Porušujíci hrubě pravidla. MAZAT.Bude klid. Nechat příspěvky pouze odpovídající tématu.
A je to tu zas na první pohled

Hlavně si tu někdo vyleje srdíčko a pak požádá o smazání, jako by se nic nestalo? Snad si za svým názorem stojím, mohu příspěvek editovat, smazat a ne zlikvidovat celou diskusi 🧐

Mazat
napsal(a):
Možná ne všechny. Já jsem na jiných vláknech pár příspěvků nahlásila a zmizely až potom.
Xxx000

XXX.XXX.157.71
Ano, můžeme nahlásit nevhodný příspěvek. Tím ulehčit práci adminovi. Ale konečné slovo a hlavně zodpovědnost jde na jeho hlavu. Ať Mír zavládne touto krajinou..... Toho se docílí konstruktivní debatou nebo cenzurou. Chceteli adminem. Nebo pouze důsledným dodržením stanovených pravidel adminem.
Toziram

XXX.XXX.153.35
napsal(a):
Hlavně si tu někdo vyleje srdíčko a pak požádá o smazání, jako by se nic nestalo? Snad si za svým názorem stojím, mohu příspěvek editovat, smazat a ne zlikvidovat celou diskusi 🧐
Pokud to bylo myšleno na mě, tak jsem napsal 80% a diskuzi zamknout a ne smazat.
Jinak to, že správce webu speciálně na této sekci nefunguje už léta, ví každý kdo sem chodí. V minulosti tuto funkci zastávala p. Jüttnerová, důvod proč tuto funkci opustila je asi zbytečné psát.
Stejně tak jako důvod, proč zde neustále dokola vzniká jeden a ten samý problém..

raduz
napsal(a):
Pokud to bylo myšleno na mě, tak jsem napsal 80% a diskuzi zamknout a ne smazat.
Jinak to, že správce webu speciálně na této sekci nefunguje už léta, ví každý kdo sem chodí. V minulosti tuto funkci zastávala p. Jüttnerová, důvod proč tuto funkci opustila je asi zbytečné psát.
Stejně tak jako důvod, proč zde neustále dokola vzniká jeden a ten samý problém..
To bylo míněno obecně, ne útok na vás, i ve starších diskuzích jsem našel odkazy na vlákna, která už neexistují 🤨
Tady totiž vzniká otázka, zda diskuzi zastavit, když se začne stáčet jinam, urážky apod, to by se dalo mazat a blokovat, jéjej
Myšlenka

XXX.XXX.227.6
Až pochopíte všichni, že fórum není aréna narcisu, vejtahu, ale chovatelů hledající radu, zjistíte,že jste to nepochopili a pojedete ve starých kolejích? Je to na vás,! Kulturu diskuzí tvoříte vy a hlavně admin. Vím, je to pouze možná nejen mé nesplnitelne přání. Pak tu nastane klid a chovatelské, přátelské prostředí. Zamyslete se! Snad nechceme tak moc,,!

Myšlenka
napsal(a):
Až pochopíte všichni, že fórum není aréna narcisu, vejtahu, ale chovatelů hledající radu, zjistíte,že jste to nepochopili a pojedete ve starých kolejích? Je to na vás,! Kulturu diskuzí tvoříte vy a hlavně admin. Vím, je to pouze možná nejen mé nesplnitelne přání. Pak tu nastane klid a chovatelské, přátelské prostředí. Zamyslete se! Snad nechceme tak moc,,!
A když zadavatelka dotazu napíše, že ji naše odpovědi nezajímají, že pouze požaduje informaci o konkrétním chovateli svého vysněného zvířátka? My nejsme linka 1188, abychom na požádání dodávali info
Kritik666

XXX.XXX.152.2
Kdo jsou zadavatele? Nicky. Pokud tu někdo píše rozumný a je jedno v jaké chovatelské odbornosti, zjistím následované. Chce informací a zadarmo. Napíše hloupost. Hned je o čem psát, hurá. Řekne si zdejších 3 max. 5 prý odborníků. A začne to. Postupně to v graduje v urážky a napadání. Proč? Odpovězte si sami. Např. V republice je možná odhadem 10000 těch co vlastní zvířátko. Na i faunu vleze se zeptat na něco tak možná 8 %. Odpovídají ti 3 až 5 vždy s ironií a ve většině případů to přejde do urážek. Pokud s ními npečete. Virtuální zábava!! .. ..D.. Tak. Pokud máte to nutkání (jste registrovaní) můžete si pomáhat SZ. Tam si nadávat protože registrace je stále anonymní. ........ To by nebylo ono.! Že mám kladivo na hřebíků? Tak se doberu konce. Je to tak, že nepatrná tisícina promile prý chovatelů tu travi své mladí i stáří. Ta hromada 99,9% si poradí sama!!!Váš odborníky nepotřebuje, tak na fóra Nepíše. Je to na vás. Pokud radit už musíte, tak slušně. Myšlení bolí.....
napsal(a):
A když zadavatelka dotazu napíše, že ji naše odpovědi nezajímají, že pouze požaduje informaci o konkrétním chovateli svého vysněného zvířátka? My nejsme linka 1188, abychom na požádání dodávali info
Tomu samozřejmě rozumím, není ničí povinnost předávat dal kontakty. Ale pokud info na požádání nechcete podávat nebo kontakt nemáte, tak je podle mě lepší vůbec nereagovat. Jenže tady bohužel vůbec nejde o zvířata, ale jen o to se dohadovat a ještě zcela mimo téma. Diskuze 70ti příspěvku, ze kterých se nikdo nic nového nedozví. Mrzí mě to.
Fernando
napsal(a):
Stále dokola a dokola. Texty jak od jednoho... Uplně mimo téma. A gramatika?
Zadavatelko máte nové info o ALC? Pro zajímavost.. O ALC tu nepadlo slovo ani nepamatuju
Bohužel žádné. V ČR nejspíš žádný jiný chovatel nebude, jen paní Semeráková, kterou jste mi doporučoval. Našla jsem v ČR pouze chovatele, kteří už chov ALC ukončili.
Na Slovensku asi chovatel bude, ale ke kontaktu se zřejmě nedostanu. Zkoušela jsem i jméno po jménu hledat všechny kontakty, co jsou registrované k chovu nebezpečných zvířat, ale nenasla.
Saravic
napsal(a):
Bohužel žádné. V ČR nejspíš žádný jiný chovatel nebude, jen paní Semeráková, kterou jste mi doporučoval. Našla jsem v ČR pouze chovatele, kteří už chov ALC ukončili.
Na Slovensku asi chovatel bude, ale ke kontaktu se zřejmě nedostanu. Zkoušela jsem i jméno po jménu hledat všechny kontakty, co jsou registrované k chovu nebezpečných zvířat, ale nenasla.
Našel jsem ještě toto, koukněte
https://www.exoticanimalsforsale.net/leopard-cat-for-sale.asp
Kocky21

XXX.XXX.166.174
Správně jste napsala druh. Asiat leopard. Ve světě chovatelé tento druh takto nazývají. K věci. Google. Státy EU. I mimo EU. Není problém kotě najít a zajet si pro něj. V ČR není z odchovu, pouze import je možností. SR chovatel je má své zájemce v zahraniční.

Binomická nomenklatura nic?
Kocky21
napsal(a):
Správně jste napsala druh. Asiat leopard. Ve světě chovatelé tento druh takto nazývají. K věci. Google. Státy EU. I mimo EU. Není problém kotě najít a zajet si pro něj. V ČR není z odchovu, pouze import je možností. SR chovatel je má své zájemce v zahraniční.
Když už tak Asian leopard. Náhodou neni název tento - Prionailurus bengalensis?
Zdá se mi to, nebo opět stejná gramatika?? -nezdá se mi to
Kocky21
napsal(a):
opět Navrátil .Nepočítam to ale jen zde minimálně třetí nick.A jako vždy píše blbosti.
Asijský leopard /leopardi je název množiny velkých koček rodu panthera
http://assets.wwf.org.uk/downloads/asian_big_cats.pdf
ALC= zkratka pro anglická název nominálního poddruhu kočky bengálské.(Asian leopard cat)Anglický název v překladu ale není asijský leopard ale asijská leopardí kočka.
Snad je to již jasné i Navrátilovi
Dále ALC není plemeno jak tu výše zase Navrátil píše ale taxon
tak pa