Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Denous1

28.3.2021 21:38
Denous1

XXX.XXX.168.7

Dobrý den,
ráda bych splnila mé kolegyni k jejím kulatým narozeninám celoživotní sen a to setkání s tygrem. Pohlazení případně krmení, kdyby byla možnost. Doporučíte mi prosím nějakého chovatele u kterého by bylo možné alespoň něco realizovat?
Předem moc děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.3.2021 09:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

Denous1 napsal(a):
Dobrý den,
ráda bych splnila mé kolegyni k jejím kulatým narozeninám celoživotní sen a to setkání s tygrem. Pohlazení případně krmení, kdyby byla možnost. Doporučíte mi prosím nějakého chovatele u kterého by bylo možné alespoň něco realizovat?
Předem moc děkuji.

Co selmicka ve vedlejším vlákně?

29.3.2021 16:35
selmicka

XXX.XXX.248.243

Denous1 napsal(a):
Dobrý den,
Předem moc děkuji.

Dobrý den.

Když zavoláte po 20 hod kdykoliv. Doporučím Vám chovatele v EU, mimo EU a 2 v ČR na zhlédnutí chovu a diskuzi o chovu tygru. Stále platí covidová opatření. Možná realizace po pominutí opatření Covid 19.

S pozdravem
RN

11.4.2021 17:50
Anna Velká

XXX.XXX.3.154

No to teda ne! Tygra a hladit!???
Si někdy myslím jastli jsou lidi normální

12.4.2021 21:17
Fernando

XXX.XXX.20.97

Anna Velká napsal(a):
No to teda ne! Tygra a hladit!???
Si někdy myslím jastli jsou lidi normální

A proč ne?

14.4.2021 00:39
selmicka

XXX.XXX.248.243

A proč ano?

Proto!

Svobodná vůle.

Máme demokracii. Je pouze na každém, co a jak udělá se svým životem. Plnit si svůj sen. Přání.

Pěkný večer

RN

Denous1

18.4.2021 13:04
Denous1

XXX.XXX.168.7

Dobrý den Anno,
proč bych podle Vás neměla být normální? Jasně jsem se zeptala, zda je to možné?!

18.5.2023 16:56
bruk.j1@centrum.cz

XXX.XXX.52.132

Dobry den, navazuji na Vasi drivejsi diskusi zde ohledne moznosti kontaktu,pohlazeni tygra. Bylo by prosim mozne mi poslat kontakt na nekoho,kde by se to dalo realizovat? Moje kamaradka je milovnici selem. Dekuji moc
Jana Broukova

Přidejte reakci

Přidat smajlík