Denous1

XXX.XXX.168.7
Dobrý den,
ráda bych splnila mé kolegyni k jejím kulatým narozeninám celoživotní sen a to setkání s tygrem. Pohlazení případně krmení, kdyby byla možnost. Doporučíte mi prosím nějakého chovatele u kterého by bylo možné alespoň něco realizovat?
Předem moc děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Denous1
napsal(a):
Dobrý den,
ráda bych splnila mé kolegyni k jejím kulatým narozeninám celoživotní sen a to setkání s tygrem. Pohlazení případně krmení, kdyby byla možnost. Doporučíte mi prosím nějakého chovatele u kterého by bylo možné alespoň něco realizovat?
Předem moc děkuji.
Co selmicka ve vedlejším vlákně?
Denous1
napsal(a):
Dobrý den,
Předem moc děkuji.
Dobrý den.
Když zavoláte po 20 hod kdykoliv. Doporučím Vám chovatele v EU, mimo EU a 2 v ČR na zhlédnutí chovu a diskuzi o chovu tygru. Stále platí covidová opatření. Možná realizace po pominutí opatření Covid 19.
S pozdravem
RN
A proč ano?
Proto!
Svobodná vůle.
Máme demokracii. Je pouze na každém, co a jak udělá se svým životem. Plnit si svůj sen. Přání.
Pěkný večer
RN
Denous1

XXX.XXX.168.7
Dobrý den Anno,
proč bych podle Vás neměla být normální? Jasně jsem se zeptala, zda je to možné?!