Dobrý den,
našel jsem inzerát – prodám opičku, tak jsem napsal, paní v pohodě, že pošle z Německa a já ok.
Druhy den psali z letiště, že opička poletí na Ukrajinu a potřebuje speciální box za 50 000, tak se ptám proč z Německa na Ukrajinu a oni hned začali vyhrožovat paragrafy a zákony a že částka při předání opice je vratná a na Ukrajině žádají pojištění opice na 8000 eura též vratná částka.
Tak teď nevím...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Achilles74
napsal(a):
Dobrý den,
našel jsem inzerát – prodám opičku, tak jsem napsal, paní v pohodě, že pošle z Německa a já ok.
Druhy den psali z letiště, že opička poletí na Ukrajinu a potřebuje speciální box za 50 000, tak se ptám proč z Německa na Ukrajinu a oni hned začali vyhrožovat paragrafy a zákony a že částka při předání opice je vratná a na Ukrajině žádají pojištění opice na 8000 eura též vratná částka.
Tak teď nevím...
Promiňte, ale jste plnoletá a svéprávná osoba (pomíjím gramatiku)? Nebo chcete rozpohybovat diskusi?
Passerby

XXX.XXX.254.250
Opice se dá pořídit i za levnejc
Uživatel s deaktivovaným účtem

juhaj
napsal(a):
Podvodný inzerát, prodává se tak vše, nejen jakákoli zvířata, ale i věci, třeba i auta. Jestli na to někdo ještě skočí, tak nejmíň 20 let hibernoval 🤭!
A přitom zamrznul mozek.