Dobrý den,
zajímalo by mne kde mohu koupit mývala severního pokud budu mít vyřízené veškeré povolení
Uživatel s deaktivovaným účtem

michalino444
napsal(a):
Dobrý den,
zajímalo by mne kde mohu koupit mývala severního pokud budu mít vyřízené veškeré povolení
Veškerá povolení.
Inzerce?
Strupl

XXX.XXX.173.49
Ale pozor, je to paličatá agresivní sv*ně.
Podíval bych se na legislativu!
KVS.
Stále platí. Chov a obchod s mývaly v ČR je mimo zákon!!
Jiné řešení mimo zákon nevylučuji.
Ale . Opět.
Neslučuje se se zákonem .Bohužel. Poradím jiná zvířátka, která jsou v souladu se zákonem . A je jich dostatek. Jinak. Nějaký pátek jsem měl v chovu nějaké mývaly a pravidelné odchovy. Krásná , již bohužel vzpomínka. Úžasná zvířátka a snadno ochočitelná.
Alespon nějaké foto pro potěšení duše z nostalgie minulosti.
Přispěvek můj neznamená, že budu píšícím a volajícím zprostředkovávat mladé mývaly.
Jasně hovoří o situaci, která v této zemi naší panuje, nejen se zvířaty.
Jak jsem se zmínil, mohu nabídnout jiná, zajímavá zviřátka než mývaly.

To jsme se opět dozvěděli.. nic..
Mýval je na seznamu invazních druhů, takže kdo nějakého má, může jej mít na dožití, ale prodej a množení již legálně není možné.
https://www.mzp.cz/cz/news_20220103_jak-na-ne-pro-66-invaznich-druhu-plati-nova-pravidla

michalino444
napsal(a):
Myslím že je to vše o výchově… 😉
To si ta paní, které šimpanz zdemoloval obličej a utrhl obě ruce, myslela taky.
Napsal tu jeden a mluví za všechny.. je asi zdejší mluvčí...opět se dozvěděli nic.
Ad 1. Se zdejší abonenti a hlavně tazatel dozvěděl, že mývala nelze koupit a rozmnožovat. Tedy ze zákona. A to je to podstatné, co by měl tazatel vědět a podle toho jednat.
Ad 2. Přidal jsem druhou reakci s tím, že píšícím a volajícím nezprostředkuji mývala a zákon nebudu porušovat.
Nejspíše na základě zdejšího vlákna mne telefonicky a zejména meily, či SMS oslovilo několik zájemců o mývala.
Zde i dodám. Omluva těm co psali, že jsem jim neodpověděl. Zde mají již mým prvním příspěvkem JASNOU odpověď.
Pokud by se i někdo cítil dotčený tímto mým sdělením, dovolím si mu poradit, aby trošku udělat průvan v nejvyšší kulaté části svého těla a pokecal si i se svým IQ.
Pěkný zbytek dne a vánočních svátků přeje
RN