Ňufinka66

XXX.XXX.70.113
Plánujeme si pořídit Tamarína a zajimá nas jestli se snese s jorkšírem? Schválí nám povolení k chovu když máma jorkšíra? Snesou se spolu? Díky
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ňufinka66
napsal(a):
Plánujeme si pořídit Tamarína a zajimá nas jestli se snese s jorkšírem? Schválí nám povolení k chovu když máma jorkšíra? Snesou se spolu? Díky
Jako, že vám bude tamarín běhat volně po bytě? To bych asi nechtěla.
Liptak

XXX.XXX.46.74
Ňufinka66
napsal(a):
Tamarín vám bude čůrat do hrníčků, nas.. do pohovky, utrhne lustr a rozebere zásuvky.

juhaj
napsal(a):
Tak konečně dneska něco, co mi pobavilo. Pokud se ovšem zadavatelce nepodaří tamarína získat.
Jo, ještě ta hyena nad tím je dobrá.
Ňufinka66 tady občas vyhodí zajímavé téma. Třeba jí za to někdo platí.

napsal(a):
Ňufinka66 tady občas vyhodí zajímavé téma. Třeba jí za to někdo platí.
Já chci taky prachy! Přijede mi za dvě hodiny veterinářka, celkem by se hodily...
Umím vyplodit tři dechberoucně infantilní témata denně a ještě v nich podiskutovat!

napsal(a):
Já chci taky prachy! Přijede mi za dvě hodiny veterinářka, celkem by se hodily...
Umím vyplodit tři dechberoucně infantilní témata denně a ještě v nich podiskutovat!
Ještě je ale potřeba si přitakávat z ostatních svých profilů, ať je to kompletní
Ňufinka66
napsal(a):
Není problém řešit jakoukoliv otázku ,přání.
Pokud koresponduje s požadavky daných druhů.
Ne jednoho tamarina, ale pár. Drápkaté opice žijí v páru a stále jsou jako jedno tělo. Chov jednotlivce by hraničil s týráním.
Takže.
Pokud páru tamarinu vytvoříte podmínky a KVS vám chov povolí, není žádný problém, aby se "skamarádili " s Vašim jorkšírem. Pokud nemá jork povahu daviče krys, jako bulteriér, nebude problém. Pokud je pozvolna budete na sebe zvykat. Tamarini jsou zvídaví, jako každé opice, či poloopice. Za dohledu je mužete pustit z ubikace a vy,
opičky a jork můžete "řádit". Až vás to omrzí. Půjdete po svých záležitost, opičky uzavřete do zařízení a jork může s opičkami debatovat do sytosti.
RN

napsal(a):
Tak směle do toho!
napsal(a):
To je ale skvělý nápad, zkuste oslovit redakci:)
Já Vaše příspěvky miluju:)!
Muselo to být fajn, když tady byly ty moderované diskuze.