Dobrý den do nové ifauny nové téma. Hledam chovatele těchto makaků v ČR . Foto samců u mne
Dobrý den takto se chovaji samice kápové, které nejsou ,,flaškačky,, Tim jen chci poukázat na to , že neni žádný důvod, pokud chceme mít kontaktní zvíře , vždy jen odebrat matce a uměle dokrmit
Při krmení moučnými červy mým synem , ty milují asi nejvíc ze všech pamlsků
Samozřejmě , že vše musim důkladně hlídat , když dojdou pamlsky dovedou být dost neodbytné, ale za ty roky se i můj syn naučil jak se má chovat, že musí dělat momalé pohyby a nic nevyspytatelného a vše je v pohodě
Než ten Váš psycho záchvat adminka odmaže, dobře se dívejte, ani jedna neni ,, flaškáč ,, a jde to i bez klacku, ne jako u Vás, záleží , jak se ke zvířatum chováte , podle toho se chovaj oni k Vám. Pakliže víte, že by si vás vaši svěřenci hned podali , tak tam nelezte aspon před lidma. nevypadá to dobře
Navrátil, vy ste k.k.t? To čo je: "Klacek vemte na synka" ? Pan chovatel sa tu chce pochvaliť fotkami a vy na to reagujete takto? No...to by ma ani neprekvapilo...od vás, ale vyrazilo mi dych, keď ste uvoiedol že ON prudí.
Admin, nevymazávaj to. Nech každý vidí, čo znamená značka Navrátil. On si sere do vlastného hnízda tak ho nechajte nech sa zničí sám.
Já chápu že mi neodpustíte že jsem tu na Vás provalil to zkrmování kafylerie , ale fakt mne z toho bylo na blití když jsem se to dozvěděl, je to obrovská prasečina at se Vam to líbí nebo ne a aby jste veděl že to s Vašema kočkama myslim dobře, zaplatim Vam na farmě 10 živých brojlerů / za 50 kč/ a Vy je doma porazíte před krmením , kočky ochutnaj jak chutná čerstvé maso a věřim že pak budete krmit jako normální chovatel ,a ne jako dobytek a to bych ten skot nerad urážel
Jinak už jsem si od Vás zvykl, že at chovam, co chovam, vždy jste se dopátral, jak špatná zvířata mam , neni tak dlouho co jste napsal jaké mam koně hajtry hubené . Tak se pochlubim, koukněte se na stránky achpak a podivejte se na výsledky Národního šampionátu arabských koní 2013 , můj odchov hřebec Gandal Doutrklars skončil první . To zabolí že ? . Nebo na mé stránky je tam i jeho prezentační video umístěné na yutube. snad Vam ta zpráva nějak neublíží
Já chápu , že výsledky se neodpouštěj. At pan Navrátil choval co chtěl , pomalu všude pohořel , těžko tet přenese přes srdce , že daleko mladší lidi chovaj v jakémkoliv chovatelském odvětví a daří se jim, jenže je to o práci a to bez kalkulačky. Určitě několik jeho informátorů vidělo mého 5 letého syna u zvířat , jak se i tak malé dítě dovede ke zvířataum chovat , at už jde o primáty , nebo koně a já ho v tom jen podporuji, jestli on šel na to tim klackem na své děti, jak doporučoval mě , nedivim se že to dotáhl , kam to dotáhl, je mi ho líto , ale myslim, že by se jeho setrvávání na exotech mělo zvážit , konec konců si kožešiny pochvaloval , tak at se tam zas vrátí , bude mu bezesporu tam samotnému líp
doutrklars
napsal(a):
Já chápu že mi neodpustíte že jsem tu na Vás provalil to zkrmování kafylerie , ale fakt mne z toho bylo na blití když jsem se to dozvěděl, je to obrovská prasečina at se Vam to líbí nebo ne a aby jste veděl že to s Vašema kočkama myslim dobře, zaplatim Vam na farmě 10 živých brojlerů / za 50 kč/ a Vy je doma porazíte před krmením , kočky ochutnaj jak chutná čerstvé maso a věřim že pak budete krmit jako normální chovatel ,a ne jako dobytek a to bych ten skot nerad urážel
Prosím Vás, nebuďte naivní. Když je pro něho kafilérie "lidská kvalita", snad si nemyslíte, že ty brojlery od Vás dá rysům. Sní je sám. Ty své servaly má od paní F., a ta, jak známo, má astronomické ceny(vím, za kolik byli k mání), tak teď musí šetřit. Pravda je, že tu kafilérku a pokoutně získané maso prodával dost dlouho na inzerci a pár lidí se i nachytalo, pak mi volali, co mají dělat, že jejich šelmy mají "zažívací potíže"
. Zvláštní je, že ty inzeráty zmizely, když jedna šelma krmená tímto masem, uhynula do týdne na průjem.
atteam
napsal(a):
Navrátil, vy ste k.k.t? To čo je: "Klacek vemte na synka" ? Pan chovatel sa tu chce pochvaliť fotkami a vy na to reagujete takto? No...to by ma ani neprekvapilo...od vás, ale vyrazilo mi dych, keď ste uvoiedol že ON prudí.
Admin, nevymazávaj to. Nech každý vidí, čo znamená značka Navrátil. On si sere do vlastného hnízda tak ho nechajte nech sa zničí sám.
Žádné obavy, Navrátil už je dokonce mezinárodní značka, hodně se o ní mluví, ale je neprodejná díky mizerné kvalitě.
Čím větší "reklamu" si tady na sebe udělá, tím líp pro ostatní.
cherry1402
napsal(a):
Prosím Vás, nebuďte naivní. Když je pro něho kafilérie "lidská kvalita", snad si nemyslíte, že ty brojlery od Vás dá rysům. Sní je sám. Ty své servaly má od paní F., a ta, jak známo, má astronomické ceny(vím, za kolik byli k mání), tak teď musí šetřit. Pravda je, že tu kafilérku a pokoutně získané maso prodával dost dlouho na inzerci a pár lidí se i nachytalo, pak mi volali, co mají dělat, že jejich šelmy mají "zažívací potíže"
. Zvláštní je, že ty inzeráty zmizely, když jedna šelma krmená tímto masem, uhynula do týdne na průjem.
Zaujala mne zmínka o P. F
.Ano s touto DÁMOU je mi ctí se znát již 30 let.Pomýjím její obchodní zdatnost,vědecký titul a znalost 4 jazyku.Je mi však ctí,že tato dáma mně dala do opatrování svuj chovný pár servalu z Afriky.Ano cena je ve stotisících tohoto importovaného páru z Afriky.Je mi ctí,že mohu tyto nádherné šelmy ji v našem chovu opatrovát,starat se o ně a i možná se odchov podaří.
Je na zymyšlenou,zda by riskovala svěřit tak cenná zvířata někomu,takovému,,jakého se tu snažíte pátým rokem ze mě udělat.
Prostě u nás několikráte byla a ví, jak je o její servalí pár dokonalé postaráno.A ne jen o ně,ale o všechna zvířata co chováme.#08
selmicka
napsal(a):
Zaujala mne zmínka o P. F
.Ano s touto DÁMOU je mi ctí se znát již 30 let.Pomýjím její obchodní zdatnost,vědecký titul a znalost 4 jazyku.Je mi však ctí,že tato dáma mně dala do opatrování svuj chovný pár servalu z Afriky.Ano cena je ve stotisících tohoto importovaného páru z Afriky.Je mi ctí,že mohu tyto nádherné šelmy ji v našem chovu opatrovát,starat se o ně a i možná se odchov podaří.
Je na zymyšlenou,zda by riskovala svěřit tak cenná zvířata někomu,takovému,,jakého se tu snažíte pátým rokem ze mě udělat.
Prostě u nás několikráte byla a ví, jak je o její servalí pár dokonalé postaráno.A ne jen o ně,ale o všechna zvířata co chováme.#08
Ale pane Navrátile, zkuste si ty bajky vyprávět někomu, kdo neví, vo co gou. Jediný důvod, proč jsou ti servali u vás je, že je doposud nikdo nekoupil a ona je nemá v rámci své zoo kam umístit. Naprosto stejné to bylo i s jejím gepardem, kterého měla několik let umístěného v jedné naší zoo. Každopádně uznávám, že je to velmi odvážná žena.