Chci se dotknout exotického zvířete!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.4.2013 14:13
václavka

XXX.XXX.121.254

Dobrý den, jsem obrovským obdivovatelem slonů, hrochů, kočkovitých a psích šelem. Mám dotaz, který je pro mě dost důležitý. Chtěla bych se zeptat, jestli není možné si pohladit, nebo dostat se ke slonům. Mým životním přáním je se vůbec ke slonovi dostat. smajlík Pokud by to bylo možné, byla bych moc ráda, kdyby jste mi někdo odpověděl a třeba mi doporučil chovatele, nebo cokoliv jiného. Kde by mi to umožnili. :)
Děkuju mnohokrát
Václava Chmelová

11.4.2013 14:18
raduz

XXX.XXX.92.194

V dnešní době jde všechnosmajlík

hned několik tuzemských zoo tuto možnost nabízí formou zážitkových programů ..jinak by jste musela zkusit štěstí v cirkusech nebo u soukromých chovatelů.At se Vám váš sen vyplnísmajlík

11.4.2013 16:48
cherry1402

XXX.XXX.38.222

václavka napsal(a):
Dobrý den, jsem obrovským obdivovatelem slonů, hrochů, kočkovitých a psích šelem. Mám dotaz, který je pro mě dost důležitý. Chtěla bych se zeptat, jestli není možné si pohladit, nebo dostat se ke slonům. Mým životním přáním je se vůbec ke slonovi dostat. smajlík Pokud by to bylo možné, byla bych moc ráda, kdyby jste mi někdo odpověděl a třeba mi doporučil chovatele, nebo cokoliv jiného. Kde by mi to umožnili. :)
Děkuju mnohokrát
Václava Chmelová

Zážitkové programy u slonů nabízí v různé délce několik našich zoo zahrad, stačí si kliknout na jejich webovky a vybrat si. Osobně doporučuji zoo Liberec nebo zoo Ostrava. V soukromých chovech pochopitelně slony nenajdete. Finanční částka za program je dost vysoká, ale stojí za ten zážitek.smajlík

11.4.2013 16:59
cherry1402

XXX.XXX.38.222

Ještě dodám. Snad to nebude bráno , jako reklamasmajlík, ale zážitkový program u kočkovitých šelem můžete absolvovat u mě dle výběru v délce od 2 - 6 hod. Zoo programy u šelem neumožňují, protože je nemají kontaktní.

11.4.2013 18:46
loufan

XXX.XXX.155.190

Dobrý den, můžete zde napsat podrobnější info k vašemu "dnu u šelem" ? Myslím cenu, čas, jak to probíhá atd. Pokud ne tady, tak na e-mail loufan@seznam.cz. Děkuji Sedlák

11.4.2013 19:58
cherry1402

XXX.XXX.38.222

loufan napsal(a):
Dobrý den, můžete zde napsat podrobnější info k vašemu "dnu u šelem" ? Myslím cenu, čas, jak to probíhá atd. Pokud ne tady, tak na e-mail loufan@seznam.cz. Děkuji Sedlák

Pošlu Vám na mail odkaz na webové stránky, kde se dočtete podrobnosti.

11.4.2013 20:12
teerka

XXX.XXX.104.22

cherry1402 napsal(a):
Pošlu Vám na mail odkaz na webové stránky, kde se dočtete podrobnosti.

Dobrý večer cherry, já se právě dívám na Vaše stránky a nějak tam nemůžu najít info o tom dnu šelem (asi si dnes sedím na vedení či cosmajlík). Můžete mi prosím napsat, kde to tam najdu? Děkuji

11.4.2013 20:22
cherry1402

XXX.XXX.38.222

teerka napsal(a):
Dobrý večer cherry, já se právě dívám na Vaše stránky a nějak tam nemůžu najít info o tom dnu šelem (asi si dnes sedím na vedení či cosmajlík). Můžete mi prosím napsat, kde to tam najdu? Děkuji

Teerko, na vedení si určitě nesedítesmajlík , jen se asi díváte na špatné stránkysmajlík, já jsem ty své zatím nikde neuvedla, takže mi pošlete ma mail(je v profilu) ten svůj a pošlu odkazsmajlík.

11.4.2013 20:32
teerka

XXX.XXX.104.22

cherry1402 napsal(a):
Teerko, na vedení si určitě nesedítesmajlík , jen se asi díváte na špatné stránkysmajlík, já jsem ty své zatím nikde neuvedla, takže mi pošlete ma mail(je v profilu) ten svůj a pošlu odkazsmajlík.

Jo tak děkuji, posílám. Já jsem si Vás zadala do vyhledávače a vyplivlo mi to stránky, tak jsem myslela, že jsem na správných smajlík

12.4.2013 14:05
doutrklars

XXX.XXX.79.171

Před časem zoo Dvůr králové nad Labem na slonech za poplatek vozilo, při tom by ste si na slona taky sáhla a bylo by to levnější než zážitkový program na x hodin, záleží na Vaší představě

14.5.2013 20:29
václavka

XXX.XXX.121.254

Dobrý den, jsem strašně moc šťastná, že jste mi takový program doporučila. Ráda bych se dozvěděla víc. Mohla byste mi na e-mail poslat trochu přibližnější informace? Moc vám děkuji!
e-mail: vaclava.chmelova@seznam.cz
Ještě jednou Vám děkuji

14.5.2013 20:32
václavka

XXX.XXX.121.254

Omlouvám se, ale dotaz je na cherry, ale hrozně vítám také nápad s jízdou na slonech (další z mých velkých snů) :D :D

Přidejte reakci

Přidat smajlík