Dobrý den, jsem obrovským obdivovatelem slonů, hrochů, kočkovitých a psích šelem. Mám dotaz, který je pro mě dost důležitý. Chtěla bych se zeptat, jestli není možné si pohladit, nebo dostat se ke slonům. Mým životním přáním je se vůbec ke slonovi dostat. Pokud by to bylo možné, byla bych moc ráda, kdyby jste mi někdo odpověděl a třeba mi doporučil chovatele, nebo cokoliv jiného. Kde by mi to umožnili. :)
Děkuju mnohokrát
Václava Chmelová
václavka
napsal(a):
Dobrý den, jsem obrovským obdivovatelem slonů, hrochů, kočkovitých a psích šelem. Mám dotaz, který je pro mě dost důležitý. Chtěla bych se zeptat, jestli není možné si pohladit, nebo dostat se ke slonům. Mým životním přáním je se vůbec ke slonovi dostat. Pokud by to bylo možné, byla bych moc ráda, kdyby jste mi někdo odpověděl a třeba mi doporučil chovatele, nebo cokoliv jiného. Kde by mi to umožnili. :)
Děkuju mnohokrát
Václava Chmelová
Zážitkové programy u slonů nabízí v různé délce několik našich zoo zahrad, stačí si kliknout na jejich webovky a vybrat si. Osobně doporučuji zoo Liberec nebo zoo Ostrava. V soukromých chovech pochopitelně slony nenajdete. Finanční částka za program je dost vysoká, ale stojí za ten zážitek.
teerka
napsal(a):
Dobrý večer cherry, já se právě dívám na Vaše stránky a nějak tam nemůžu najít info o tom dnu šelem (asi si dnes sedím na vedení či co). Můžete mi prosím napsat, kde to tam najdu? Děkuji
Teerko, na vedení si určitě nesedíte , jen se asi díváte na špatné stránky
, já jsem ty své zatím nikde neuvedla, takže mi pošlete ma mail(je v profilu) ten svůj a pošlu odkaz
.
cherry1402
napsal(a):
Teerko, na vedení si určitě nesedíte , jen se asi díváte na špatné stránky
, já jsem ty své zatím nikde neuvedla, takže mi pošlete ma mail(je v profilu) ten svůj a pošlu odkaz
.
Jo tak děkuji, posílám. Já jsem si Vás zadala do vyhledávače a vyplivlo mi to stránky, tak jsem myslela, že jsem na správných