Jedna paní z Moravy prodává na Ifuaně kosmany zakrslé za 12tis..
Už se sakra na té Moravě proberte !!! Stačí že ničíte ceny všech terarijních zvířat.
Tak jsem paní poslal toto:
Nepochopím jak tam na Moravě takto můžete ničit ceny odchovaných primátů !!! To si sakra neumíte spočítat náklady !! Vždy se kosmani prodávají min. kolem 15tis. Stačí, že díky Vám moravákům klesají ceny vůbec všech terarijních zvířat!!!!. Kosmani za 12tis. jste bláznivá ženská a všem chovatelům primátů to Vy zazdíváte !!!
Uživatel s deaktivovaným účtem

dobry den je snad demokracie takze paní si muze dat cenu jakou chce ne i kdyby dala tisic korun je to jeji vec a za druhy asi pani nejde tolik o penize narozdil od nekoho to je asi tak vsechno mejte se
Před 2 měsíci byl u mne jistý chovatel, že od nějaké pani z moravy koupil samečka zakrslého dokonce za 10 tis. Jeho životnost byla 4 dny , reklamace marná, ničema to asi nebyl, ode mne koupil zvířata a už se neozval , takže asi vše v pořádku. Nerozčilujte se, někdy se cena odvíjí od kvality , tudíž mne by nepřekvapovali odchovy ani za 2 tisíce. Ceny chovatelů mne nechávají klidným , vždy prodam za mou cenu
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
dobry den je snad demokracie takze paní si muze dat cenu jakou chce ne i kdyby dala tisic korun je to jeji vec a za druhy asi pani nejde tolik o penize narozdil od nekoho to je asi tak vsechno mejte se
Demokracie ANO, ale držet ceny všem ostatním je jiná věc.. Ono totiž chovatelství něco pane stojí a neznám jediného chovatele jen pro peníze... A pak je škoda, že návratnost - mínusová a naopak dotovaná... Třeba se brzy dočkáme a např. ještěr agama bude stát 50Kč. A na Moravě určitě brzy. Sorry a no comment
doutrklars
napsal(a):
Před 2 měsíci byl u mne jistý chovatel, že od nějaké pani z moravy koupil samečka zakrslého dokonce za 10 tis. Jeho životnost byla 4 dny , reklamace marná, ničema to asi nebyl, ode mne koupil zvířata a už se neozval , takže asi vše v pořádku. Nerozčilujte se, někdy se cena odvíjí od kvality , tudíž mne by nepřekvapovali odchovy ani za 2 tisíce. Ceny chovatelů mne nechávají klidným , vždy prodam za mou cenu
Zdravim Vás pane doutrklarsi,
Díky za kladnou reakci, to máte pravdu!! proč se vlastně rozčilovat, jak mi, tak i u Vás cenu dodržíme a reklamace nikdy žádná... Odchovaný primát (ať již kosmani nebo jiní) jdou ze své rodiny min po odnošení mladších sourozenců, případně nad necelý 1rok a nikdy jako domácí mazlíček. Ani to nikdy nedopustíme. Paní z Moravy si své náklady bohužel spočítat nedokáže a to vlastně nevíme stáří prodávaného zvířete.. Navazuje umrtnost zvířete apod. Pak možná ano !! Když se tak zamyslím chudáci opičky... jsou to vlastně tito lidé chovatelé ??? Reakce na email přišla: cituji - ať si trhnu nohou... Jen by mě zajímalo zda paní vlastně má vůbec povolení k chovu ?
Mějte se fajn
zooburza
napsal(a):
Zdravim Vás pane doutrklarsi,
Díky za kladnou reakci, to máte pravdu!! proč se vlastně rozčilovat, jak mi, tak i u Vás cenu dodržíme a reklamace nikdy žádná... Odchovaný primát (ať již kosmani nebo jiní) jdou ze své rodiny min po odnošení mladších sourozenců, případně nad necelý 1rok a nikdy jako domácí mazlíček. Ani to nikdy nedopustíme. Paní z Moravy si své náklady bohužel spočítat nedokáže a to vlastně nevíme stáří prodávaného zvířete.. Navazuje umrtnost zvířete apod. Pak možná ano !! Když se tak zamyslím chudáci opičky... jsou to vlastně tito lidé chovatelé ??? Reakce na email přišla: cituji - ať si trhnu nohou... Jen by mě zajímalo zda paní vlastně má vůbec povolení k chovu ?
Mějte se fajn
Dobrý den , taky si dost dobře nedovedu představit, že bych se snažil u odchovů dohánět něčí ceny. U zvířat mam ceny běžné v Evropě a jestli na to někdo má, nebo nemá mne nezajímá. Několik let tvrdě makam na výstavbě svého zařízení a stále nejsem na konci , jsem utahanej jako vůl o nezdarech v chovu ani nemluvim, nikdo mi na chov nikdy nedal ani kačku a tak je to u všech kteří chovateelství berou vážně a maji toho tolik, že už s tim třeba musel někdo z rodiny zustat doma. I kdyby pani z Moravy prodávala kosmany za 3 kč se mnou to nehne a dokonce , když mi někdo napíše , že mam odchov drahý na pani ho rád odkážu , taky se mějte hezky a at se daří
zooburza
napsal(a):
Demokracie ANO, ale držet ceny všem ostatním je jiná věc.. Ono totiž chovatelství něco pane stojí a neznám jediného chovatele jen pro peníze... A pak je škoda, že návratnost - mínusová a naopak dotovaná... Třeba se brzy dočkáme a např. ještěr agama bude stát 50Kč. A na Moravě určitě brzy. Sorry a no comment
slyšel jste někdy termín "kartelová dohoda" či něco podobného? tak to je to držení ceny všem ostatním a nesmí se to
plisak
napsal(a):
slyšel jste někdy termín "kartelová dohoda" či něco podobného? tak to je to držení ceny všem ostatním a nesmí se to
Cílem kartelu je omezení, nebo vyloučení konkurence a maximalizace zisku celého odvětví. O to se zde snad očividně nejedná, nebo máte snad pocit, že dotyční svou vyšší cenou vyloučí ze hry konkurenci (chovatelku z moravy) a ovládnou celé odvětví chovu? Ceny se zkrátka odvíjí od nabídky a poptávky a samozřejmě také kvality. Každý chovatel nechť si určí cenu sám, je to pouze jeho věc, má na to právo. Osobně při nákupu zvířat upřednostňuji kvalitu před cenou poptávaných zvířat. Mimochodem jsem také moravák.
Dobrý večer a naprosto s Váma souhlasim. Cenu zvířat ovlivnuje spousta faktorů. Např. chovatel rychle ruší chov , prodává pod cenou, potřebuje na něco fin. prostředky , snaží se něco rychle prodat a nebo kšefták draze nakoupí , tak musí ještě dráž prodat atd. Každopádně si myslim, že je každého věc za kolik co prodává , myslim, že je taky dost důležitý faktor , kde bydlí , jak sylná kupní sýla se v jeho okolí nachází atd. Dobře prodat je stejné umění , jako dobře koupit
Dobry den pane Douso,tak po takove dobe poslusne hlasim, ze Vakoveverky jsou porad na zivu, ne jako muj kosman kratkozivy =) jen parit se jim moc nechce, ale to neva delaji nam radost i tak=) k tomu jsme poridily uzovky cervene, Teju zakruaru, a posledni prirustek je rys ostrovid jmenem Leo. Basnili jsme o Vasem kralovstvi jeste dlouhou dobu po navsteve a radi by jsme nekdy opet zavitali kdyz budeme mit cestu kolem..... S pozravem Růžičkovi K.Vary
Dobrý den , jsem rád , že se jim dobře daří V tomto příspěvku ste možná poznali, když se koupí opička za zajímavou cenu, že to nemusí být zrovna výhra jako bohužel u Vás a to si nemyslim, že byla chyba na vaší straně, jelikož jste taky chovatelé. K rysovi Vam gratuluji, snad Vam přinese radost a splní taky nějaké chovatelské přání . Určitě se zastavte , od té doby toho máme zas plno nového k vidění