turborabbit83
napsal(a):
Dobrý den, prosí vás o info případně kontaktu na nějakého chovatele, u kterého by bylo možné pochovat si kotě lva nebo tygra případně si pohladit dospělého jedince. Má to být překvapení pro přítelkyni. Děkuji
Dobrý den,domluvte si návštěvu u chovatelu tygru uss. a lvu v Habrkovicích. -
Ringlland-Odkaz je na našich stránkách.Vyjdou Vám vstříc s uskutečněním Vašeho ,přání.
RN
selmicka
napsal(a):
zavolejte mi a já Vám schuzku domluvím.Tel je na našich stránkách.
Pane Navrátile, jestliže Ringellovi nepouští návštěvníky ke svým tygrům do těsné blízkosti, pak k tomu mají nepochybně velmi dobrý důvod, který zkušenému chovateli není třeba vysvětlovat a Vaše přímluva na tom nic nezmění. Nejde jen o bezpečnost člověka, který si chce tygra či lva pohladit, ale i o bezpečnost toho zvířete, což chápu, že pro Vás je těžké k pochopení. Nechejte rozhodnutí na Ringellových, jsou to jejich šelmy a oni, na rozdíl od Vás, vědí, co si mohou dovolit a co ne.
selmicka
napsal(a):
zavolejte mi a já Vám schuzku domluvím.Tel je na našich stránkách.
Pokud máte stále sen splnit si touhu, jsou tu i jiní chovatelé. Rád Vám domluvím tento nevšední zážitek.O všem si mužeme po tel popovídat,pokud zájem máte .Zde není bohužel prostředí Vám říci více.Jak jste asi i pochopil.Stačí napsat i na muj meil,pokud by Vám dělalo problém zavolat.Záleží odkud jste.-Dle toho Vám mohu doporučit chovatele.Zda na Moravě nebo v Čechách.Není to skutečně žádný problém.
RN
Pane J.K. odpověděl jsem Vám na meil,kterým jste mne oslovil.Vašemu požadavku vyjdeme vstříc,tak, ,jak jsem Vám v meilu odpověděl.
Tuto informaci zde sděluji,aby i případní jiní zájemci věděli,že to možné je.
Buteteli spokojen.mužete se potom zde vyjádřit,což by bylo dobré nejen pro zdejší čtenáře.
Pěkný den
RN
turborabbit83
napsal(a):
Dobrý den, prosí vás o info případně kontaktu na nějakého chovatele, u kterého by bylo možné pochovat si kotě lva nebo tygra případně si pohladit dospělého jedince. Má to být překvapení pro přítelkyni. Děkuji
Mohu Vás i potěšit,máte domluvenou návštěvu u chovatele tygru a nejen těch,muže si Vaše přítelkyně tygra hladit i dokonce budou jiné šelmy k pohlazení.Ano ,,jsme spolu v kontaktu osobním,tuto informaci zde dávám Vám a všem těm ,co maji podobné přání,avšak zde bylo negováno jednou přispívajicí.Možné je vše,Zejména u soukromých chovatelu.
RN
selmicka
napsal(a):
Mohu Vás i potěšit,máte domluvenou návštěvu u chovatele tygru a nejen těch,muže si Vaše přítelkyně tygra hladit i dokonce budou jiné šelmy k pohlazení.Ano ,,jsme spolu v kontaktu osobním,tuto informaci zde dávám Vám a všem těm ,co maji podobné přání,avšak zde bylo negováno jednou přispívajicí.Možné je vše,Zejména u soukromých chovatelu.
RN
Dobrý deň, je určite milé, že tu šírite osvetu na všetky strany a umožňujete širokej verejnosti tento nevšedný zážitok. Chcem sa vás opýtať, kolko taká sranda stojí. Myslím že by bolo vhodné uviesť aspoň orientačné ceny aby ludia vedeli s čím majú počítať.
Ta sranda, ,jak vy píšete.,stojí jinde několik tisíc korun,prý i s DPH ,,jak je presentováno na zážitkovém programu dané soukromé osoby.Ale neodpovídaá danému zážitku zde nabízenému.A to s velkou šelmou. Tam se jedná o šelmu malou. Zde je to zdarma.V zájmu té osvěty, jak píšete.Ale bylo by vždy služností ocenit chovatele,který tento vyjimečný zážitek zájemci poskytne.Ocenění je na tom žadateli daného zážitku.
RN
selmicka
napsal(a):
RN
Nechápu, proč k vyřizování soukromých záležitostí zneužíváte veřejný chovatelský web a neřešíte to meilovou korespodnencí. Mě osobně nezajímá, komu jste co za provizi dohodil.A ještě pro upřesnění-nikde jsem nic nenegovala, pouze Vám doporučila, abyste rozhodnutí, zda nechají své tygry osahávat Vámi dohozenými návštěvníky, ponechal na Ringellových a ti řekli jednoznačně NE. Chápu ale, že pro získání mrzké provize jste ochoten otravovat kde koho. Soudě podle fotky, kterou jste sem umístil, to tentokrát bude pan Kaňa.
selmicka
napsal(a):
Ta sranda, ,jak vy píšete.,stojí jinde několik tisíc korun,prý i s DPH ,,jak je presentováno na zážitkovém programu dané soukromé osoby.Ale neodpovídaá danému zážitku zde nabízenému.A to s velkou šelmou. Tam se jedná o šelmu malou. Zde je to zdarma.V zájmu té osvěty, jak píšete.Ale bylo by vždy služností ocenit chovatele,který tento vyjimečný zážitek zájemci poskytne.Ocenění je na tom žadateli daného zážitku.
RN
Pane Navrátile, pro někoho jistě může být zážitkem pohladit si šelmu, ale nemá to vůbec nic společného se zážitkovým programem, který má konkrétní obsah. Jsem si 100%ně jistá, že nikdo z chovatelů v republice nic takového nedělá, to si jen Vy pletete pojmy s dojmy. Brát si od návštěv peníze za pouhé pohlazení šelmy by bylo opravdu sprosté. Možná Vám atteam nebo i jiní uvěří, že je to zdarma, ale zapomínáte, že já se mezi chovateli celkem orientuji a jsem s nimi v kontaktu, takže vím, že se za návštěvu u mnohých platí. Nějak jste opomenul sdělit, že se musí zaplatit především Vám, Vy zadarmo neděláte nic, vždyť i od chovatelů si necháváte platit tisíce za dohození presentace jejich zvířat! Že Vás hanba nefackuje - tomu říkám "chovatelská etika ala Navrátil!.
selmicka
napsal(a):
RN
Bol by som nerád keby vznikol dojem, že chcem provokovať, ale poznám štruktúru zážitkových programov zo zahraničia. Na príklad práca v zázemí pavilonu, asistencia ošetrovatelovi, krmenie cez mreže, na zviera si z bezpečnostných dovodov ani nešáhnete - 150 eur na hodinu. Preto sa pýtam kolko sa platí v Čechách za mazlení - ne za celý program - len za pohlazení.
Píšete že je to zadarmo alebo viacmenej na báze slušnosti. Takže ked tam prídem, pohladím si šelmu a do kasičky hodím českú pětikorunu tak sa na mna nebude nikdo zlobit?
atteam
napsal(a):
Bol by som nerád keby vznikol dojem, že chcem provokovať, ale poznám štruktúru zážitkových programov zo zahraničia. Na príklad práca v zázemí pavilonu, asistencia ošetrovatelovi, krmenie cez mreže, na zviera si z bezpečnostných dovodov ani nešáhnete - 150 eur na hodinu. Preto sa pýtam kolko sa platí v Čechách za mazlení - ne za celý program - len za pohlazení.
Píšete že je to zadarmo alebo viacmenej na báze slušnosti. Takže ked tam prídem, pohladím si šelmu a do kasičky hodím českú pětikorunu tak sa na mna nebude nikdo zlobit?
Je vidět,že jste i tošičku chápavý.Že pokud přijedete k chovatelovi,kde máte domluvenou návštěvu,pohladíte si šelmu i více šelem možná u některého,dostanete i bohatý výklad,mužete se ptát.Není to omezeno hodinou ,,jak jste dal příklad ze ztahraničí.Žádné vybírání mrzkého peníze, jak píše p. juttnerová a dělá to ,.žádná provize za hlazení,ale jak píšete, tak ta kasička.Ale slušností by bylo,ten,komu takovýto nadstandartní zážitek chovatel poskytne,by se měl zamyslet a do té kasičky cinknout.
cherry1402
napsal(a):
Nechápu, proč k vyřizování soukromých záležitostí zneužíváte veřejný chovatelský web a neřešíte to meilovou korespodnencí. Mě osobně nezajímá, komu jste co za provizi dohodil.A ještě pro upřesnění-nikde jsem nic nenegovala, pouze Vám doporučila, abyste rozhodnutí, zda nechají své tygry osahávat Vámi dohozenými návštěvníky, ponechal na Ringellových a ti řekli jednoznačně NE. Chápu ale, že pro získání mrzké provize jste ochoten otravovat kde koho. Soudě podle fotky, kterou jste sem umístil, to tentokrát bude pan Kaňa.
Ale nechápu já,že vy již opět vše víte.,ale není to pravda.
J. je rád a bude presentovat svá vycvičená zvířata.Je profesionál.A zážitky které on umí za mnoha desítek let poskytnout se nedají s vašimi ani připodobnit.Jeho profesionální práce je známá v ČR,EU i mimo EU ,nejen v mnoha filmech ,ale i jiných aktivitách.Ano,uvítá,pokud mu doporučím návštěvu.Částku si návštěvě neříká,odměnu nechává opět na návštevníkovi, a té kasičce ,pokud se mu presentace líbila.
Toto se týká návštěv u něj doma.Pokud jede na akci mimo ,,je to jiné.
Tímto Tě zdravím a přeji Ti J. mnoho zdraví,mladistvého elánu,vitalitu a stálý boj .který musíš vésti,aby jsi mohl si stále plnit dětský sen - cvičení se šelmami.
RN
selmicka
napsal(a):
Ale nechápu já,že vy již opět vše víte.,ale není to pravda.
J. je rád a bude presentovat svá vycvičená zvířata.Je profesionál.A zážitky které on umí za mnoha desítek let poskytnout se nedají s vašimi ani připodobnit.Jeho profesionální práce je známá v ČR,EU i mimo EU ,nejen v mnoha filmech ,ale i jiných aktivitách.Ano,uvítá,pokud mu doporučím návštěvu.Částku si návštěvě neříká,odměnu nechává opět na návštevníkovi, a té kasičce ,pokud se mu presentace líbila.
Toto se týká návštěv u něj doma.Pokud jede na akci mimo ,,je to jiné.
Tímto Tě zdravím a přeji Ti J. mnoho zdraví,mladistvého elánu,vitalitu a stálý boj .který musíš vésti,aby jsi mohl si stále plnit dětský sen - cvičení se šelmami.
RN
Vám to ta hlava stále nebere, tak ještě jednou -.zážitek NENÍ totéž, co zážitkový program. Za zážitkové programy inkasuje prvotně peníze firma, která je nabízí. Je to tak těžké k pochopení?
Chápu, že pan Kaňa inkasuje peníze za akce mimo domov, ať už jde o objednanou presentaci zvířat nebo natáčení s nimi. Dělá to každý chovatel, který má co nabídnout a je to způsob, jak si přivydělat na chov, nic proti tomu, vždyť zoo dělají v přeneseném významu totéž tím, že vybírají vstupné. To nelze nikomu zazlívat, ale brát si provizi za dohození návštěvy nebo akce, jako to děláte Vy, je lumpárna a nesnažte se mi tvrdit, že lžu, protože ti chovatelé, od kterých jste si za tu "službu" vzal několik tisíc , mi to rádi sdělí, takže toho o Vás vím víc než by se mi líbilo.
Ano,
pokud jako manager ( chceli někdo - jako ta agerntura na zážitky ),tak i já budu odměněn chovatelem,pokud mu zajistím firmu, kulturní klub,soukromou párty,sportovní klub apod.,která využije jeho šelem nebo zvířat.Tak jako manager zpěváka,vrcholového sportovce nebo umělce.Ano ,asi je těžké to někomu zde pochopit v závisti konkurence na zážitky v mnoha tisících, s tím,,že pro zájemce ze soukromých řad takovou činnost milerád dělám ZDARMA i pro chovatele ( v kasičce se hrabat nebudem ) jako osvětovou činnost.Již nemálo zájemcu mne naložilo do svého auta,zajeli jsme k některým chovatelum na prohlídky,pro mne ZDARMA,chovatelum co dali byla věcí dvou stran.Zájemce a chovatele.Spokojeni jsme byli všichni tři.Stále tuto možnost mají i další zájemci.
Je smutné,že tu někdo něco stále plácá několik let ,ten,který je vyčleněn z komunity šelmařu a jen si stále vymýšlí a své výmysli tu presentuje za fakta.
Ale ti co zájem měli se přesvědčili a ti co jej budou mít se přesvědčí..........................
RN
Závěrem se budu opakovat:
Všichni podobní zájemci, ,jako zde projevil zájemce o lva nebo tygra , pan J.K. , s kterým jsme již domluvení,mají u nás dveře otevřené.Přesně tak, ,jak jsem zde uvedel.
Zprostředkování zážitku u chovatelu je jak pro chovatele ,tak zájemce z mé strany Z D A R M A .
Že jinde je tomu jinak je věcí té dotyčné paní.
Jde o konkurenci ,,jak všichni pochopili. Já zdarma ona za těžké peníze.
RN
selmicka
napsal(a):
Ano,
pokud jako manager ( chceli někdo - jako ta agerntura na zážitky ),tak i já budu odměněn chovatelem,pokud mu zajistím firmu, kulturní klub,soukromou párty,sportovní klub apod.,která využije jeho šelem nebo zvířat.Tak jako manager zpěváka,vrcholového sportovce nebo umělce.Ano ,asi je těžké to někomu zde pochopit v závisti konkurence na zážitky v mnoha tisících, s tím,,že pro zájemce ze soukromých řad takovou činnost milerád dělám ZDARMA i pro chovatele ( v kasičce se hrabat nebudem ) jako osvětovou činnost.Již nemálo zájemcu mne naložilo do svého auta,zajeli jsme k některým chovatelum na prohlídky,pro mne ZDARMA,chovatelum co dali byla věcí dvou stran.Zájemce a chovatele.Spokojeni jsme byli všichni tři.Stále tuto možnost mají i další zájemci.
Je smutné,že tu někdo něco stále plácá několik let ,ten,který je vyčleněn z komunity šelmařu a jen si stále vymýšlí a své výmysli tu presentuje za fakta.
Ale ti co zájem měli se přesvědčili a ti co jej budou mít se přesvědčí..........................
RN
S Vámi je to na palici. Chovatel nenabízí své služby agentuře, ta si zážitkové programy vyhledává sama a je to ona, kdo oslovuje dle vlastního uvážení chovatele tak, aby z toho měla užitek. Agentura rovněž určuje konečnou cenu za zážitek, který nabízí. O to ale nejde. V podstatě jste se pasoval z dohazovače na manažera všech chovatelů a přiznal, že za to berete peníze. Docela by mě zajímalo, jak něco takového může dělat člověk, který není schopen pochopit , jak fungují zážitkové agentury.
Bylo by i zajímavé vědět, zda máte na manaželskou činnost ŽL a zda řádně z příjmů této činnosti platíte daně
. Nebo děláte manažera stylem "hele Franto, dohodím ti presentaci za 6 táců a dva budou pro mě"?
K té závisti konkurenci jen dodám, že vím, jak to chodí u chovatelů šelem, takže opravdu není co závidět, ale z Vás ta závist prýští z každého Vašeho slova, protože sám nemáte veřejnosti co nabídnout, krom podívání se na zvířata zkrz mříže, tak aspoň "manažerujete".
S tou komunitou už jste trapný-žádná komunita šelmařů neexistuje, to je jen Vaše fata morgana.
cherry1402
napsal(a):
S Vámi je to na palici. Chovatel nenabízí své služby agentuře, ta si zážitkové programy vyhledává sama a je to ona, kdo oslovuje dle vlastního uvážení chovatele tak, aby z toho měla užitek. Agentura rovněž určuje konečnou cenu za zážitek, který nabízí. O to ale nejde. V podstatě jste se pasoval z dohazovače na manažera všech chovatelů a přiznal, že za to berete peníze. Docela by mě zajímalo, jak něco takového může dělat člověk, který není schopen pochopit , jak fungují zážitkové agentury.
Bylo by i zajímavé vědět, zda máte na manaželskou činnost ŽL a zda řádně z příjmů této činnosti platíte daně
. Nebo děláte manažera stylem "hele Franto, dohodím ti presentaci za 6 táců a dva budou pro mě"?
K té závisti konkurenci jen dodám, že vím, jak to chodí u chovatelů šelem, takže opravdu není co závidět, ale z Vás ta závist prýští z každého Vašeho slova, protože sám nemáte veřejnosti co nabídnout, krom podívání se na zvířata zkrz mříže, tak aspoň "manažerujete".
S tou komunitou už jste trapný-žádná komunita šelmařů neexistuje, to je jen Vaše fata morgana.
Je to přesně tak jak píšete.Navrátil žádny manager není ani byt nemůže Proč tak to je jasné po přečtení stačí půl promile těch blbostí a co tu za ta léta naplácal.Pravda bude žřejmě to že je to jeho dětský sen a tak si ho zde virtualně realizuje a vydáva se za managera
Byt váma tak tomu jedinci nic nevysvětlujte nemá na to to pochopit .Že vy nabízíte ofcialně produkt s jasně definovanou kvalitou i cenou zatímco on se snaží loudit peníze za kontakt na pohlazení kočky a ani to ne stačí si přečíst toto vlákno kdy tento neštastník dá kontakt dotyčný vytočí telefon a nelze.To jsou jeho služby
selmicka
napsal(a):
Závěrem se budu opakovat:
Všichni podobní zájemci, ,jako zde projevil zájemce o lva nebo tygra , pan J.K. , s kterým jsme již domluvení,mají u nás dveře otevřené.Přesně tak, ,jak jsem zde uvedel.
Zprostředkování zážitku u chovatelu je jak pro chovatele ,tak zájemce z mé strany Z D A R M A .
Že jinde je tomu jinak je věcí té dotyčné paní.
Jde o konkurenci ,,jak všichni pochopili. Já zdarma ona za těžké peníze.
RN
Pane Navrátile, já žádnou konkurenci nemám, protože jsem jediná chovatelka, která v republice zážitkové programy u šelem nabízí, samozřejmě krom zoo zahrad. A pokud jde o ty , jak píšete, "těžké peníze", tak s tím se obraťte na zážitkové agentury, tady pláčete na špatném hrobě.
selmicka
napsal(a):
Je vidět,že jste i tošičku chápavý.Že pokud přijedete k chovatelovi,kde máte domluvenou návštěvu,pohladíte si šelmu i více šelem možná u některého,dostanete i bohatý výklad,mužete se ptát.Není to omezeno hodinou ,,jak jste dal příklad ze ztahraničí.Žádné vybírání mrzkého peníze, jak píše p. juttnerová a dělá to ,.žádná provize za hlazení,ale jak píšete, tak ta kasička.Ale slušností by bylo,ten,komu takovýto nadstandartní zážitek chovatel poskytne,by se měl zamyslet a do té kasičky cinknout.
Slušnosť je podla mňa ked mi niekto na rovinu povie, že za pohladenie koťaťa alebo medvíďata mu mám dať stokorunu. je potom na mne či do toho pojdem. Ale keď niekto tvrdí že všetko je zadarmo a potom medzi riadkami škemrá a natahuje pracky po prachoch, tak takému nedám ani korunu, pretože ten človek si protirečí.
atteam
napsal(a):
Slušnosť je podla mňa ked mi niekto na rovinu povie, že za pohladenie koťaťa alebo medvíďata mu mám dať stokorunu. je potom na mne či do toho pojdem. Ale keď niekto tvrdí že všetko je zadarmo a potom medzi riadkami škemrá a natahuje pracky po prachoch, tak takému nedám ani korunu, pretože ten človek si protirečí.
Vím,že se nemýlíte a špatně jste nepochopil,ZADARMO zážítek.Ale stále chcete pouze, jako anonym, lidově řečeno ,prudit a urážet,zejména moji osobu.
Ano,ZADARMO a jasně řečeno.
Je samozřejmostí,že pokud je učastník zážitku spokojen ,zřejmě ocení i chovatele.
Nikdo nenatahuje pracky.To je ta serioznost.Ale je neseriozní udělat si zážitkový program s hrstkou !potěru" a presentovat se,že jserm jediný ,který v ČR zážitek poskytne , vyrobit ceník.
I proč to ne,pokud se někdo nachytá.
Ale nyní každý ví,díky tomuto vláknu,že je skupina chovatelu,kteří zážitek udělají jinak,bez nehorázných částek,striktně stanovených v ceníku ,,jako housky na krámě.
Tím se stává chov jako byznis a zvířátka jsou pouhým prostředkem pro mrzký peníz ,,jak tu někdo psal.
Cesta naše je tu jasná a má již každý možnost si vybrat.
Možná,na základě tohoto vlákna,zadavatel J.K. se odebere k Brnu a navštíví zdejší učastnici p. Věru Juttnerouvou - Cherry a učastní se programu s hlazeních jejich pár šelem.A rád zaplatí ty tísíce ,co po něm striktně bude požadovat.
Každý je strujce svého štěstí.
Konkurence je vskutku dobrá věc.
Pěkný zbytek dne všem.
RN
atteam
napsal(a):
Souhlasím.Pokud Navratil píše zadarmo a přitom k tomu přidá že peníze žádá jde o zcela zjevné morální vydírání což tu nikoho v jeho případě nepřekvapuje.
Zároven jde o snahu o nezdaněný příjem.
Ano ,v celém světě ,existují i akce ZADARMO s dobrovolným vstupným.I v ČR takovéto akce nejsou vyjimkou.
Takováto akce je seriozní "podnik" s tím,že návštěvník má tu možnost se rozhodnout,zda něco přispěje nebo odejde a korunku si v kešeni nese domu.Ano i to se prý velice často stává,mi chovatelé říkají,ale sklamaní nejsou.Je to normální.Ti chovatelé mají chov zejména pro radost svoji i těch návštěv.Chov jim není tvrdým byznisem ,s vysokými cenami.Ale zájmovou činností.Znám několik chovatelu,kterým jsem návštěvu osobně dovedl a nepřijali ani korunu.Ano ,,jsou finančně zajištěni a na svých zvířatech prý vydělávat nechtějí.Ano i tací mezi námi jsou. A já jsem ochoten i zájemce ,co maji zájem o šelmy ,,je k takovým chovatelum a ZADARMO dovést,pokud budou mít zájem svým autem tam se mnou sjet.
Ano,zejmená mladí chovatelé,kteří tu vyrostli ,,jako houby po dešti ,se takové akci,pokud jim návštěvu dovedu,nebrání.
RN
Je úsmevné jak na jednej strane tvrdíte o "charitě" teda veciach ZADARMO, pretože zvieratá vám a vašim kumpánom neslúžia na biznis, na druhej strane ste tu vyhlasoval nehorázne prešvihnuté ceny za servala a iné bežne dostupné kočky.
No keby som ja mal neodolatelnú potrebu pohladiť si kotě tak si od vás vypýtam adresu, kde mi toto bude umožnené a zajedu si tam sám, ale do auta by ste mi bez príspevku na benzín nevlezol.
atteam
napsal(a):
Je úsmevné jak na jednej strane tvrdíte o "charitě" teda veciach ZADARMO, pretože zvieratá vám a vašim kumpánom neslúžia na biznis, na druhej strane ste tu vyhlasoval nehorázne prešvihnuté ceny za servala a iné bežne dostupné kočky.
No keby som ja mal neodolatelnú potrebu pohladiť si kotě tak si od vás vypýtam adresu, kde mi toto bude umožnené a zajedu si tam sám, ale do auta by ste mi bez príspevku na benzín nevlezol.
Ftipem neoplýváte, ale urážkami stále.
A čím som vás urazil? Na rovinu hovorím, že keby ste sa viezol v mojom aute na návštevu vašeho kamaráta tak si od vás vypýtam prachy na benzín. Nebudem tvrdiť, že vás vezem zadarmo a potom žadoniť a apelovať na vašu slušnosť. Ak by ste sa zdráhal zaplatiť alebo by ste na to nemal (mimochodom jazda v mojom aute je tiež zážitok :))) tak mi len jednoducho dáte adresu toho chovatela (samozrejme zadarmo v rámci tej osvety) a ja si tam skočím sám. Čo je na tom urážlivé preboha??
selmicka
napsal(a):
Vím,že se nemýlíte a špatně jste nepochopil,ZADARMO zážítek.Ale stále chcete pouze, jako anonym, lidově řečeno ,prudit a urážet,zejména moji osobu.
Ano,ZADARMO a jasně řečeno.
Je samozřejmostí,že pokud je učastník zážitku spokojen ,zřejmě ocení i chovatele.
Nikdo nenatahuje pracky.To je ta serioznost.Ale je neseriozní udělat si zážitkový program s hrstkou !potěru" a presentovat se,že jserm jediný ,který v ČR zážitek poskytne , vyrobit ceník.
I proč to ne,pokud se někdo nachytá.
Ale nyní každý ví,díky tomuto vláknu,že je skupina chovatelu,kteří zážitek udělají jinak,bez nehorázných částek,striktně stanovených v ceníku ,,jako housky na krámě.
Tím se stává chov jako byznis a zvířátka jsou pouhým prostředkem pro mrzký peníz ,,jak tu někdo psal.
Cesta naše je tu jasná a má již každý možnost si vybrat.
Možná,na základě tohoto vlákna,zadavatel J.K. se odebere k Brnu a navštíví zdejší učastnici p. Věru Juttnerouvou - Cherry a učastní se programu s hlazeních jejich pár šelem.A rád zaplatí ty tísíce ,co po něm striktně bude požadovat.
Každý je strujce svého štěstí.
Konkurence je vskutku dobrá věc.
Pěkný zbytek dne všem.
RN
Slovo bysnis bych na Vašem místě vůbec nevypouštěla z pusy, protože zrovna Vy jste ten , kterému v případě zvířat nikdy o nic jiného nešlo. Dokážete zpeněžit kdejaký nesmysl, všíchni musí k Vím na návštěvu nebo aspoň zavolat, pokud cokoli chtějí vědět, Vy zkrátka musíte být u všeho, abyste nalákal lidi k sobě a mohl ukázat prstem na kasičku u dveří. Jste ubožák, který v životě nebyl příliš úspěšný, což dokazuje ta Vaše patologická touha lézt každému úspěšnému člověku do zádele a léčit si tak svou zakomplexovanost. Schopný člověk nepotřebuje poskoka Vašeho typu, aby prodal to, co umí a co může nabídnout lidem. Poté, co Vám většina chovatelů ukázala záda, jste převlékl kabát a dal se na dráhu manažera cirkusáků. Nutno dodat, že oni jsou právě ti, kteří se nezabývají chovem, ale jejich cílem je právě ten byznis, aby se uživili a bohužel jsou jeho součástí i šelmy. Drezůra je součástí cirkusového představení, za které se platí!!!, zrovna tak presentace se zvířaty, která jsou za účelem výdělku vláčena několikrát týdně napříč republikou, a to nemluvím o tom, že většina cirkusových šelem stráví převážnou část života zavřená v malých maringotkách. A vše je to jen o byznisu, který Vy podporujete. Ty Vaše charitativní akce nejsou o ničem jiném, než nalákat důvěřivce na pohlazení jednoho malého tygříka, a pak už jen čekat, co kdo dá...
Žvaníte tu o nějakých zážitcích zadarmo, ale nikde není k najití žádný oficiální web, kde se člověk jasně dozví konkrétní obsah, cenu, podmínky, daňové údaje atd. Je jasné, že nejde o žádné zážitkové programy, ale je to snaha o získání nezdaněného příjmu. Pokud jde o Vás, tak nejste se svými vyhublými rysy, veverkami a surikatami prohánějícími se plastovými trubkami
konkurencí vůbec pro nikoho, jste jen parazit, který se přiživuje na umění jiných.,
A ještě jedna věc-to, co Vy nazýváte mým "potěrem" už možná za 10 let v přírodě nebude a doufejte, že tento druh zůstane k vidění aspoň v zoo a u hrstky soukromých chovatelů...
atteam
napsal(a):
Máte pravdu, když už bych měla potřebu si zajet někam pohladit nějakou šelmičku, tak si tam zajedu sama, a nebudu s sebou vláčet ještě nějakou přítěž ze Sopřeče. Konec konců, pan Navrátil by měl sedět doma na zadku a čekat na ty zážitku chtivé návštěvníky-když to dělá zadarmo, tak to se zájemci poperou hned u dveří...
Tewabien

XXX.XXX.180.6
V oáze sibirskeho tygra si můžete pohladit tygřici Bublinku, můžete přispět ale nemusíte, většina přispěje ;-).
Jakub Valšík

XXX.XXX.29.196
Dobrý den,
již několik let mám přání pohladit si tygra ať malého či dospělého, jsem ochotný za to samozřejmě zaplatit požadovanou částu majitelem, pokud tím zvířeti nijak neublížím. Nevím zda je to zvířeti příjemné či naopak.
Pokud mohu poprosit zda by to bylo možné z něčí strany, tak mě prosím kontaktujte.
Děkuji za jakoukoli nabídku či doporučení.
Jakub Valšík
Liberecký kraj
Tel: 732 935 002
E-mail: jakub.valsik@seznam.cz.
radeček

XXX.XXX.128.34
Dobrý den moc bych si k narozeninám přál mládě tygra ale nevím kde mládě koupit.tímto vás prosím o více info.
Jamik

XXX.XXX.199.90
Dobry den, uz je to par let, ale chci se zeptat, zda se vam podarilo splnit pritelkyni sen v podobe pohlazeni si lva?
Gura

XXX.XXX.63.161
Dobry den chtěl bych se zeptat na nějaky kontakt chovatele lvu chtěl bych take časem chovat tuto překrasnou šelmu ale chci se o tom co nejvice dozvědět a chci si nechat poradit od profesionalnim chovatelem na Moravě :) předem Děkuji za odpověď :).
Totemo

XXX.XXX.161.10
Zdravím, rád bych využil tohle téma a zeptal se, jestli tu někdo ví, jak jsou chováni tygři, co vystupují ve hře Boayard. Někde jsem četl, že jsou tam tři, tuším samec, dvě samice. Pevnost nevypadá, že by někde měli zatravněný výběh, přiznám se, že nevím z čeho je podklad v té aréně, kde padají prachy, ale připadá mi to jako celé betonové. Z celkového pohledu jsem si jen všiml, že tam mají hned u vchodu bazén, který využívají, jinak ale nic. Tak mě napadlo, jaké jsou tam jinak jejich životní podmínky (podklad, žádná tráva atp.). Nejprve mi napadlo, jestli tam tygry nevozí jen na natáčení, ale co jsem slyšel a četl, tak se tam točí vpodstatě nonstop s různými týmy různých zemí a je tam dost namačkáno. Takže představa, že tam tygři žijí takto třeba dva měsíce a pak mají někde voraz, případně dorazí jiní a tihle si jinde užijí trávu, zeminu, písek, nějaké kmeny na škrábání atd., asi nebude úplně pravdivá. Nejsem žádný ochranář, zajímá mě to jen ze zvědavosti.
Totemo
napsal(a):
Zdravím, rád bych využil tohle téma a zeptal se, jestli tu někdo ví, jak jsou chováni tygři, co vystupují ve hře Boayard. Někde jsem četl, že jsou tam tři, tuším samec, dvě samice. Pevnost nevypadá, že by někde měli zatravněný výběh, přiznám se, že nevím z čeho je podklad v té aréně, kde padají prachy, ale připadá mi to jako celé betonové. Z celkového pohledu jsem si jen všiml, že tam mají hned u vchodu bazén, který využívají, jinak ale nic. Tak mě napadlo, jaké jsou tam jinak jejich životní podmínky (podklad, žádná tráva atp.). Nejprve mi napadlo, jestli tam tygry nevozí jen na natáčení, ale co jsem slyšel a četl, tak se tam točí vpodstatě nonstop s různými týmy různých zemí a je tam dost namačkáno. Takže představa, že tam tygři žijí takto třeba dva měsíce a pak mají někde voraz, případně dorazí jiní a tihle si jinde užijí trávu, zeminu, písek, nějaké kmeny na škrábání atd., asi nebude úplně pravdivá. Nejsem žádný ochranář, zajímá mě to jen ze zvědavosti.
Podle mne jde o cirkusové tygry a převážení těchto z místa na místo je bohužel jejich údělem.
Kameny,..určitě tygrům nijak zásadně nezkvalitní život. Problém šelem v zajetí je hlavně v tom že trpí nedostatkem podnětů a paradoxně ti cirkusoví jsou v tomto na tom často lépe než ti zoologicko zahradní neřku li ti v rukou jiných majitelů.
Totemo

XXX.XXX.161.10
chondro
napsal(a):
Podle mne jde o cirkusové tygry a převážení těchto z místa na místo je bohužel jejich údělem.
Kameny,..určitě tygrům nijak zásadně nezkvalitní život. Problém šelem v zajetí je hlavně v tom že trpí nedostatkem podnětů a paradoxně ti cirkusoví jsou v tomto na tom často lépe než ti zoologicko zahradní neřku li ti v rukou jiných majitelů.
No vy asi taky, když máte potřebu odpovědět nula nula nic navrch s debilní poznámkou.
plasma

XXX.XXX.161.10
chondro
napsal(a):
Že jste hlupák navíc nevychovaný...si stěžujte jinde.
Koukám, že i tady má diskuse svýho mamrrda, co buzeruje tazatele. Chondro, jdi si léčit mindrák jinde a když víš kulový, nereaguj. Kapišto?