Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.3.2016 22:38
tibort

XXX.XXX.11.235

Kedze som sviatky velkej noci naplno vyuzil uz vcera a predvcerom, dnesne poobedie som travil kruzkovanim prvych 23 tohtorocnych holubat.Este tri styri kolecka a tohtorocna sezona moze byt.

29.3.2016 06:53
st.toman

XXX.XXX.32.219

Beda = genius.

29.3.2016 08:54
rudla

XXX.XXX.122.149

29.3.2016 20:25
Rotvik

XXX.XXX.190.86

30.3.2016 18:13
boubin

XXX.XXX.72.240

Díky za otočku.

30.3.2016 21:45
tibort

XXX.XXX.11.235

Zdravim pan st., dost dobre nechapem tomu, preco ste ma nazval, geniom,. Pokial viem, tak toto forum je tu na to aby tu chovatelia zdielali svoje postrehy, poznatky, novynky a aj uprimne radosti, ktore tento konicek prinasa. Ak tomu Vy nechapete je mi Vas uprimne luto. Hlboko sa vsetkym ospravedlnujem, ktorych sa moje nadsenie a uprimnost dotkla. Mozem Vas ubezpecit, ze sa to uz nebude opakovat, nakolko to bol moj posledny prispevok. Nebudem reagovat ani na pripadne zabomysie blablabla. Nech sa Vam vsetkym dari.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.3.2016 23:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

tibort napsal(a):
Zdravim pan st., dost dobre nechapem tomu, preco ste ma nazval, geniom,. Pokial viem, tak toto forum je tu na to aby tu chovatelia zdielali svoje postrehy, poznatky, novynky a aj uprimne radosti, ktore tento konicek prinasa. Ak tomu Vy nechapete je mi Vas uprimne luto. Hlboko sa vsetkym ospravedlnujem, ktorych sa moje nadsenie a uprimnost dotkla. Mozem Vas ubezpecit, ze sa to uz nebude opakovat, nakolko to bol moj posledny prispevok. Nebudem reagovat ani na pripadne zabomysie blablabla. Nech sa Vam vsetkym dari.

Spatne ste to pochopil...fotky ktere ste vlozil jsou obracene(nejspis ve spatnem formatu nebo tak nejak ) pr.Beda je akorat otocil at se nam na ne lip diva smajlík za dva dny se mi budou lihnout cinani a o par dni pozdeji se budou lihnout slezske straky tak dam taky par fotek...

30.3.2016 23:05
chov.

XXX.XXX.79.4

- hrozně rád bych to napravil, ale vůbec mně nenapadá jak...
- zřejmě nejsem ten genius...
- pouze přeji panu Tibortovi ať se mu daří a že mu za příspěvek děkujeme...
Beda.

31.3.2016 06:40
st.toman

XXX.XXX.32.219

tibort napsal(a):

Příteli, psané slovo někdy dokáže udělat velké nedorozumění. To, "genius" patřilo Bedovi, který dokázal fotky otočit. Já to sám nedovedu, protože s počítačem nejsem až tak velký kamarád a tak proto ta poklona. Já proto napsal Beda= genius. Špatně jste to pochopil ale přesto se Vám omlouvám a byl bych moc rád, aby toto nedorozumění nepokazilo chuť sem do Ifauny dále přispívat. To by mně fakt mrzelo. zdraví St. Toman.

Přidejte reakci

Přidat smajlík