Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2016 16:23
jankirner

XXX.XXX.8.22

Upozorňuji na podvodníka v našich řadách. Jmenuje se Jiří V. . Komunikuje přes e-mail: rasta353@seznam.cz

Nabízel jsem tu strašilky ďábelské (Peruphasma schultei). Dohodli jsme se na výměně Peruphasem za veleštíry Heterometrus petersii. Mimo ně mi na výměnu nabízel ještě strašilky druhů Dares ulula a Clitarchis hookeri - jak jsem později zjistil na googlu, pravděpodobně raritní druhy, které nejsou běžně k mání.
Strašilky jsem poslal podle dohody, ovšem veleštíři nikdy nedošli.

Neudělejte stejnou chybu jako já.

29.11.2017 01:16
michal.siegel

XXX.XXX.76.102

Zdravím a děkuji za upozornění. D. ulula ja často chovaný druh, když více, koho se zeptat, ale o tom druhém čtu prvně. Co jsem pročetl různé databáze, tak dokonce ani není v chovu.

13.2.2018 18:48
chudoba.josef

XXX.XXX.144.195

jankirner napsal(a):
Upozorňuji na podvodníka v našich řadách. Jmenuje se Jiří V. . Komunikuje přes e-mail: rasta353@seznam.cz

Nabízel jsem tu strašilky ďábelské (Peruphasma schultei). Dohodli jsme se na výměně Peruphasem za veleštíry Heterometrus petersii. Mimo ně mi na výměnu nabízel ještě strašilky druhů Dares ulula a Clitarchis hookeri - jak jsem později zjistil na googlu, pravděpodobně raritní druhy, které nejsou běžně k mání.
Strašilky jsem poslal podle dohody, ovšem veleštíři nikdy nedošli.

Neudělejte stejnou chybu jako já.

Máte i adresu tohoto podvodníka?

Přidejte reakci

Přidat smajlík