Ahoj, prosím vás udělala jsem hroznou chybu a manipulovala s pavoukem před svlekem, co teď dělat? Abych to vysvětlila, mám ho cca 4 měsíce, dneska ráno jsem si všimla, že leží v úkrytu pod kůrou na zádech. Myslela jsem, že je mrtvej, sundala jsem kůru a nehýbal se. A pak jsem udělala tu debilitu a obrátila ho zpět na břicho, nohama hýbal. Fakt jsem myslela, že mi umřel. Pátrala jsem pak na internetu v čem by mohl být problém a při popisu svleku vše sedí nepřijímal potravu poslední dny, zadeček se mu zbarvil do černa, nevím jestli jsem to nezazdila úplně, ale obrátila jsem ho zpátky na záda a zpátky vrátila kůru, tak, jak to bylo. Je nějaká šance, že to teď zvládne dokončit? Hrozně si to vyčítám a nadávám si, měla jsem nejdřív zjistit ty informace než s ním manipulovat. Když jsem si zjišťovala info o chovu před pořízením, tak jsem o svlékání nikde na nic nenarazila. Chovatel mi říkal běžné věci ohledně krmení a terárka, bylo to na fauna burze takže na něj nemám kontakt abych se zeptala. Nenapadlo by mě to, že se svlékají takhle specificky, mám ještě strašilky a škorpiony a tam problém není.