Chtěla sem se zeptat jestli nikdo neví o ňáký hračce pro morče?pokud budete vědět jak se něaká vyrábí nebo jakou sehnat no nebo který hračky jsou dobrý a hodně na morčátka zabírají..?
Pro tohle morčátko.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nejlepší hračka pro morče je velká klec, dost sena a druhé morče jako kamarád.
Moje morčata se v kleci nudí i ve dvou a to mají mega klec... Já se jim nedivím, vzhledem k jejich přirozenému životu je to že jsou zavření v kleci celé dny dost pruda... Moje morčice milujou když se něco děje, at je to to, když jim dělám z textilií různé tunely jeskynky a skrýše v kleci, nebo jim instaluju patro nebo cokokli tak nejlepší na pobavení je pro ně ta "instakace", to jsou na v rcholu své radoti, pak je taky baví když je pustím na postel nebo gauč a tam jim rzně dám polštáře atd a oni to můžou prozkoumávat a lézt kolem toho a přes to, něbo jsem v hornbachu koupila klasické pletivo s malými očkami, 6 metrů a z toho jim dělám v obýváku na roztaženém tvrdém igelitu výběh, kde dám různé nízkké květináče naopak, domeček, seno svážu do koule a oni se pak vyřádí
zkuste všechno možné a podle reakcí morčete uvidíte co ho baví.
talinka2003
napsal(a):
Chtěla sem se zeptat jestli nikdo neví o ňáký hračce pro morče?pokud budete vědět jak se něaká vyrábí nebo jakou sehnat no nebo který hračky jsou dobrý a hodně na morčátka zabírají..?
Pro tohle morčátko.
To je ale prostorná klec .
Až bude teplo, pusť ho do výběhu a pořiď mu společníka!