Morčata, můžu mít 2 kluky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.3.2015 10:01
anejan02

XXX.XXX.216.225

Ahoj, nevím jestli když mám jedno morčátko asi 2 roční tak jestli k němu mohu dát do klece ještě jedno asi 4 týdenn í. Neví to někdo, prosím! SPĚCHÁ TO!

11.3.2015 10:11
aneta filipek

XXX.XXX.47.146

Kluk a kluk to bi asi nedopad lo dobre protože mo je samice se samickou meli mladatko a to mladatko bil asi kluk a umrelo protoze smaho me s tim samcem

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.3.2015 10:27

anejan02 napsal(a):
Ahoj, nevím jestli když mám jedno morčátko asi 2 roční tak jestli k němu mohu dát do klece ještě jedno asi 4 týdenn í. Neví to někdo, prosím! SPĚCHÁ TO!

Dospělý sameček a odstavený sameček se obvykle snesou. Teda pokud nejsou v okolí žádné holky a máte jen ty dva.

11.3.2015 10:45
anejan02

XXX.XXX.216.225

Aha, tak mockrát děkuji, jsou to jen ti 2, a nikdo jiný

11.3.2015 11:34

Ahoj,
já měla vždycky jen kluky, a to jsem seznamovala i dospělé. Za ty roky jsem jich měla víc než 10 Nikdy se mi nepoprali a spokojeně spolu žili.
Seznamovala jsem vždycky opatrně. Klec jsem rozdělila pomocí pletiva na dvě. V jednom oddílu domácí a do druhého jsem dala nového kluka. Nechala jsem je tak týden, dva a pak přepážku oddělila. Nikdy tak nebyl problém přidat nového kluka.
Když máš jednoho malého, tak o to by to mělo být jednodušší

11.3.2015 12:50
anejan02

XXX.XXX.216.225

Také moc děkuji

11.3.2015 14:53
linduš

XXX.XXX.164.146

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ahoj,
já měla vždycky jen kluky, a to jsem seznamovala i dospělé. Za ty roky jsem jich měla víc než 10 Nikdy se mi nepoprali a spokojeně spolu žili.
Seznamovala jsem vždycky opatrně. Klec jsem rozdělila pomocí pletiva na dvě. V jednom oddílu domácí a do druhého jsem dala nového kluka. Nechala jsem je tak týden, dva a pak přepážku oddělila. Nikdy tak nebyl problém přidat nového kluka.
Když máš jednoho malého, tak o to by to mělo být jednodušší

Pěkní morčíni
jinak zadavatelce: kolikrát je soužití kluků klidnější, než u holek. jen si klucí nesmí čuchnout k samici

Přidejte reakci

Přidat smajlík