Zverimex v Plzni - specializace na potkany, ruzne druhy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

satan

1.7.2015 11:30
satan

XXX.XXX.96.140

Nevíte někdo v jakém zverimexu v plzni se specializují na potkany?Četla jsem že v jednom zverimexu v plzni mají více druhů potkanů.Porad´ te někdo.Mám Pul roku starou potkanici, laboratorní.Je totiž slepá na jedno oko a útočí na tu druhou potkanici co má v kleci.
A potřebovala bych k ní jinou kamarádku.
Předem děkuji za odpoved´.

1.7.2015 14:34
Galathea

XXX.XXX.12.66

Potkan je prostě potkan, žádné různé druhy potkanů neexistují. Zkus si raději najít nějakého chovatele, v Plzni určitě nějaký bude nebo třeba koukni na FB, nabízejí se tam nechtění potkani, co hledají nový domov. Kupovat potkana ve zverimexu není moc dobrý nápad.

1.7.2015 15:53
Žaneta kocková

XXX.XXX.167.32

satan napsal(a):
Nevíte někdo v jakém zverimexu v plzni se specializují na potkany?Četla jsem že v jednom zverimexu v plzni mají více druhů potkanů.Porad´ te někdo.Mám Pul roku starou potkanici, laboratorní.Je totiž slepá na jedno oko a útočí na tu druhou potkanici co má v kleci.
A potřebovala bych k ní jinou kamarádku.
Předem děkuji za odpoved´.

Slepota potkanům problémy většinou nedělá, tak jestli ty útoky nemají jinou příčinu. Třeba to, že si ve dvou lezou na nervy. Přidání třetí potkanice a vytvoření skupiny by mohlo pomoct. Každopádně určitě se obrať na chovatele, v Plzni působí Pochmurný Kvíkal nebo ti do Plzně může někdo dopravit potkana třeba od Mouseville z Prahy. Chovatel ti i poradí co a jak se seznamováním a jak situaci vyřešit ke spokojenosti všech.

Přidejte reakci

Přidat smajlík