Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Flexi

16.8.2015 10:39
Flexi

XXX.XXX.190.2

Dobrý den, včera po bouřce jsme venku našli eště živé osiřelé holátko myši a nedalo nám to tak jsme ho vzali k sobě že se ho pokusíme zachránit :) ale trochu si nevíme rady, dočetl jsem se že je dobré ho krmit často tak ho krmíme po dvou hodinách a převařeným kravským mlékem, ale nevíme jakým množstvím aby to nebylo moc, nebo málo. Takže prosím jestl tu nemá někdo zkušenosti a neporadil by mi jakým množstvím mléka by jsme ho měli krmit :D
Děkuji :D.

26.8.2015 16:59
Hank

XXX.XXX.59.151

Řeším teď podobný problém.Jak se vám daří krmení a růst myšky.Mam tři potkánky osrstěné ale ještě nevidící.Nevím čím je nakrmit kravské mléko asi není složením úplně to nejlepší.

28.8.2015 22:16
davidka

XXX.XXX.212.160

Zkus mléko kočičí, dostane se běžně koupit.

Ono to kravské se dá v nouzi použít, zvlášt když už jsou potkani trošku větší. Ale raději ho trochu zřeďte odvarem z ovesných vloček.

myš

6.1.2016 20:32
myš

XXX.XXX.32.213

Nevíte někdo jak mám to holátko nevidící nakrmit. Jestli Ano prosím napište nebo umře hlady Děkuji moc

6.1.2016 21:05
Hank

XXX.XXX.59.150

Z injekční stříkačky opravdu pomalu s přestávkami.Kočičí mléko bylo super, kravské fakt jenom provizorně.

6.1.2016 22:09
davidka

XXX.XXX.14.251

myš napsal(a):
Nevíte někdo jak mám to holátko nevidící nakrmit. Jestli Ano prosím napište nebo umře hlady Děkuji moc

Trochu vlažného mléka dáš do stříkačky a pomalinku vpravuješ do tlamičky. Pozor na zadušení. Nezapomeň na masáž bříška, jestli je holátko hodně malé, dobře to jde uchošťourem namočeným do vlažné vody.
Plné bříško je u holátka vidět přes břišní stěnu (bílý flek).

Přidejte reakci

Přidat smajlík