Další morče ano x ne

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.8.2015 20:09
Verda:)

XXX.XXX.205.2

Ahoj, chtěla bych se zeptat, mám doma jedno morče(samečka), mám ho půl roku a začal být nějaký moc divoký má moc energie a tak. Tak si říkám, že bych mu pořídila kamarádu/dku. Ale nevím jestli se ještě vůbec přizpůsobí a jestli radši samičku nebo samečka.
Děkuju za odpovědi a za pomoc :).

21.8.2015 18:17
lidule

XXX.XXX.117.206

Ahoj, když už další morče tak jedině mladého samečka, a to by ani jeden nesměl být u samice aby pak neměli problémy být spolu v jedné kleci, mohli by se začít mezi sebou prát - mám sama špatné zkušenosti... samici určitě ne, museli by být oddělení jinak by se samice urodila k smrti a co pak s mláďaty...

21.8.2015 19:41
Verda:)

XXX.XXX.205.2

Děkuju moc za radu, takže když si pořídím mladého samečka tak by neměl být problém? Já mám tedy velkou klec, takže v nejhorším by šla rozdělit na dvě části. Ale snad bude vše v pořádku. A ještě jednou moc děkuji za odpověď
jaké máte zkušenosti smím-li se zeptat :).

21.8.2015 20:06
lidule

XXX.XXX.117.206

Já měla 2 kluky u sebe, oba mladý a v poho se snesli, jenže jeden šel k samici a pak když šel zpátky začali se prát a byli na sebe zlý... takže museli od sebe... hodně štěstí při výběru dalšího

5.9.2015 14:16
martinaatru

XXX.XXX.18.54

Kup morčátko, raději kluka pokud jich nechceš mít mraky :D o víš že se přizpůsobí :).

9.9.2015 11:40
chov.majster

XXX.XXX.190.212

Zákony prírody. Čo by ste chcela Vy? Partnera alebo partnerku? No dúfam že partnera. O čom vôbec diskutujete?

9.9.2015 14:53
linduš

XXX.XXX.79.4

chov.majster napsal(a):
Zákony prírody. Čo by ste chcela Vy? Partnera alebo partnerku? No dúfam že partnera. O čom vôbec diskutujete?

Nuž, když máte odběratele s hady i takhle se to dá nakombinovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík