aulay

XXX.XXX.66.234
Ahoj, mam takovy dotaz. Jak mam donutit mys aby prijala do skupiny nove cleny? Mam, teda mela jsem skupnu 1.3 a zustala mi 1.1, jenze ta mrcha samic je agresor nejvetsi, uz jsem zkusila i jeji separaci a vraceni po tydnu, ale novy mysi samicky jsem musela oddelit, jinak by je asi ubezdusila. Samec je v klidu, proti novym nic nenamita. Velikost ubikace maji asi jako je T3, o tosku vetsi. Jo a mysi mam jako krmivo, nez se na me sesypete ze mam mit jen samce, nebo samice. Potrebuju holatka. Diky za rady, nazory a ochotu pomoci.
aulay

XXX.XXX.66.234
Když ona ta mrcha má nejpočetnější vrhy,15 mimin na jeden zátah... to se zatím žádné jiné nepovedlo, tak je mi líto zas tohle zahodit. Jen mě napadlo jestli někdo netuší jak ji oblbnout...
aulay

XXX.XXX.66.234
davidka
napsal(a):
A co takhle nechat u ní dorůst dcery a vyměnit samce za jiného?
Její děti už obsadily další 4 skupiny buď samečci (2x), nebo samičky (4+4). Ale ani jedna zatím neprojevila tak enormní plodnost... ale teď jedna prdla jen dvě, ale tak obrovský novorozený hole jsem teda ještě neviděla... doufám že jí to neublížilo, ale zatím se tváří celkem spokojeně :).