Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

z1

25.8.2016 13:01
z1

XXX.XXX.100.20

Dobrý den,
mám dvě morčata holky. Už je mám tak rok a stále je zkouším dát dohromady, ale ony se asi nemají rády, ale při "proběhnutí" byly vždycky v pořádku. Ta starší sice projevovala dominanci, ale nijak si neubližovaly. Tak jsme se rozhodli, že je dáme do společné velké klece. Zezačátku na sebe cvakaly zubama a zvedaly hlavičky, ale všude jsem četla, že to je normální a máme je nechat, ať si to vyříkají. Tak jsme je tam chvíli nechali a zničehonic ta starší napadla tu mladší a když jsme je odtrhli, tak měla ta mladší prokouslé ucho. Tak jsme to ošetřili a dali je zpátky do svých klecí. Druhý den jsme je zkusili dát se zase proběhnout a byly v pohodě. Ale tak před týdnem jsem je dala proběhnout jako vždy a ony na sebe začaly cvakat zubama a napadat se, tak jsem je ihned dala od sebe, protože nechci, aby se jim ještě něco stalo a nevím si rady, protože nechci, aby byly stále odděleně. Nevíte někdo co mám dělat?

25.8.2016 15:10
Rpsen

XXX.XXX.222.217

Zkus tu velkou klec rozdělit na dvě poloviny(nějakým pletivem) tak aby na sebe viděly a mohly se čichat ale nemohly si ublížit nechej je tak pár dnů pak je zase nech spolu proběhnout vyčisti klec odstraň přepášku a uvidíš.

Přidejte reakci

Přidat smajlík