Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.8.2016 15:35
sevi_77

XXX.XXX.155.253

Dnes jsem šla nakrmit své morče a zahlédla jsem načepýřené chlupy na krku. Sáhla jsem mu na krk a má tam bouli o velikost mini jablka, při doteku ji to nebolí. Co to může být a jak pomoci ? :(.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.8.2016 15:42

sevi_77 napsal(a):
Dnes jsem šla nakrmit své morče a zahlédla jsem načepýřené chlupy na krku. Sáhla jsem mu na krk a má tam bouli o velikost mini jablka, při doteku ji to nebolí. Co to může být a jak pomoci ? :(.

Pravděpodobně je to absces a pomůže ti veterinář.

25.8.2016 22:53
sevi_77

XXX.XXX.155.253

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pravděpodobně je to absces a pomůže ti veterinář.

Ten to vyřízne nebo něco jiného ? Myslíte že narkozu v pěti letech přežije ? :(.

25.8.2016 23:07

sevi_77 napsal(a):
Ten to vyřízne nebo něco jiného ? Myslíte že narkozu v pěti letech přežije ? :(.

Nešpěkuluj a vezmi to morče k veterináři, ju?

25.8.2016 23:11
sevi_77

XXX.XXX.155.253

Nešpěkuluj a vezmi to morče k veterináři, ju?

Ráda bych věděla jestli to vůbec přežije celý zákrok, takže si myslím že arogance není na místě :).

25.8.2016 23:14

sevi_77 napsal(a):
Ráda bych věděla jestli to vůbec přežije celý zákrok, takže si myslím že arogance není na místě :).

Křišťálovou kouli nemám, ale představ si, že abscesy se dají řešit i vyčištěním a antibiotiky, což se dá zvládnout bez uspávání zvířete.

ale doma s tím neuděláš nic a samo to nezmizí, chápeme?

25.8.2016 23:22
sevi_77

XXX.XXX.155.253

Křišťálovou kouli nemám, ale představ si, že abscesy se dají řešit i vyčištěním a antibiotiky, což se dá zvládnout bez uspávání zvířete.

ale doma s tím neuděláš nic a samo to nezmizí, chápeme?

Ano, chápeme. Jen jsem se chtěla ujistit. Děkuji za radu, zítra navštívím veterináře.

Přidejte reakci

Přidat smajlík